Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не се заебавај! Бш му са добри центаршутите. Најчесто му завршуаа или на помошниот стадион или у Мак Петрол (зависи на коа страна напаѓамо). :)
Да ама е доста добар у дефанзива...запамтите само со Шкендија...му еба мамата на хасани :)

За со шкендија свака част, изигра супер! Срце на терен остае. Ама ипак би го играл Шиш пред него, покомплетен играч е од него. У дефанзива ајде добар е, ама за у напад е катастрофа, многу често прае и непотребни фаули.

Да ама ако зборимо реално ни двајцата не са доволно квалитетни ако атакуемо на прво место...таке да таа страна мора да се појача...инаку првиот тим ние доста добар..само треба да се земе уше некој играч заш немамо баш добар избор на клупа...
инаку денеска како шо разбрав бил на проба некој играч од Србија...се работи за напаѓач и доаѓа од некој третолигаш...:tapp: имало мн вакви на проба па сите се врачале по вториод ден назад...ќе видимо шо ќе биде со овја.

Ептен трча многу... уште да немал брзина ќе го прашав заш се одлучил за фудбал

Инаку само шо ми кажаја дека играчов што е на проба минатата сезона играл за офк београд па есенва е во потрага по клуб...:)

Не се заебавај! Бш му са добри центаршутите. Најчесто му завршуаа или на помошниот стадион или у Мак Петрол (зависи на коа страна напаѓамо). :)

Сеа кога игравмо со Напредок ако ти текнуе што центаршут на Генц му даде кога овој го даде голот... а и на Пеев колку топке му намести, а овој што ги промашуаше на 2-3 метри сам со голманот... барем ја ретко сум го видел последниве утакмице да греши...

уште 4 утакмице до крај на полусезона од кој 3 со претенденти за титула. ако игра Тетекс утре со пун состав и целосно залагање , Работнички паѓа у Тетово. Ипак у најмала рука очекуем реми.

офф топик. Интересна песна за Тетово од Гавро... Ја од ПОТОК маало хаха:smir:

Ни ваѓаат моабети дека сме мн малку :) ajде балисти колку има 200 или над 500??? :)
2z7ooc5.jpg

ne znam kolku ste ali znam kolku stolcinja stojat pomegu edniot i drugiot...da ostaime i nie takov prostor bi ja napolnile i severnata:)

dukes 4ever ce se slozim jas so tvoata brojka nat 500 no ako ste bile nat 500 nie znaci treba da bideme nad 2000 ako zborime realno :toe:,spored mene vie bevte negde okolu 300 (moze i pojce moze i pomalku) a nie okolu 1000-1200(nee cudo da sme bile i povece) mislam za Ballisti-vojvodi

Добро бе аман не се замарајте со глупости...

Инаку днаска очекуем реми ама ако сака Тетекс да се бори за титула мора да извадимо победа :toe:

--- надополнето ---

офф топик. Интересна песна за Тетово од Гавро... Ја од ПОТОК маало хаха:smir:
Оригинална е песнава За Тетоо ми се свиѓа што е на тетовски дијалект :)

Za titula vie ! :S hahah , vie so ovaa ekipa so go imate najmalku do 5 mesto !

Za Sampionskarta titulla ke se borat : SHKENDIJA , RENOVA , METALURG , i RABOTNICKI ! so pecat toa :D

Deneska : Teteks-Rabotnicki 0-2 Gola ! :D
Добро бе аман не се замарајте со глупости...

Инаку днаска очекуем реми ама ако сака Тетекс да се бори за титула мора да извадимо победа :toe:

--- надополнето ---

Оригинална е песнава За Тетоо ми се свиѓа што е на тетовски дијалект :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom