Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Зборувај ако знаеш нешто повеќе!!
Па ништо не знам само видов дека е прекината на rezultati.com и се јавив таму имаат отидено неколку комити се јавив ми викаат ај ке ти се јавам и одма ми изгаси...али навивање не се слушна...Сеа дали има инцидент или нешто друго не знам али ако дознаам ке пишам.

--- надополнето ---

Пак почна утакмицата...

--- надополнето ---

Море матер си ебале...сега ми јавија...има пукње со пиштоли и солзавци на сите страни:vozbud:

Па ништо не знам само видов дека е прекината на rezultati.com и се јавив таму имаат отидено неколку комити се јавив ми викаат ај ке ти се јавам и одма ми изгаси...али навивање не се слушна...Сеа дали има инцидент или нешто друго не знам али ако дознаам ке пишам.

[/COLOR]Море матер си ебале...сега ми јавија...има пукње со пиштоли и солзавци на сите страни:vozbud:

Знаев дека нешто ќе напраат само да ја добијат утакмицава.Ама не им се исплати пак на крај 0:0:toe:

Преку 1000 ши***ри пред стадион ги чекале војводи доста од војводи избегале и останале околу 100 души...

И на телевизија кажале дека имало солзавец и не се знае дали ќе се доигра утакмицата...

И на телевизија кажале дека имало солзавец и не се знае дали ќе се доигра утакмицата...
на која телевизија бре?на ниедна не начекав....Башка утакмицата се доигра...

Ете даваа и снимка. Викаат дека во 80-та минута и двете навивачки групи влегле на теренот, па полицијата интеревенирала со солзавец и надвор од стадионот. После 10 минути се доиграла со конечни 0-0. Тетекс бил подобар во второ, а Шкендија во прво полувреме.

абе мамата нивна,со пиштоли ќе се курчат инаку незнаат...ете им ш о се прскаа толку дека ќе тепаат пак 0-0 на крај!!

Се фураа 10-0 ќе тепаат:pos:
:bip:
А што било тоа што пиша Комита Ултрас дека над 1000 Баљисти ги чекале Војводи пред стадион ? На вестите ништо не дадоа?

абе мамата нивна,со пиштоли ќе се курчат инаку незнаат...ете им ш о се прскаа толку дека ќе тепаат пак 0-0 на крај!!

Секогаш е истото,кога неможат ферски,се креваат кон оружје.Ах да ми падне барем еден во раце мамето нивно албанско:twisted:

Шкендија од Тетово е? Ќе ја игра пола лига во Струга, како што ми изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom