Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
нека ми го лапкаа ем не го зедоја ем го јадеа две во едно

--- надополнето ---

Да, али мие не треба да бидемо ка нив. Таке да, и ја не го оправдуем ова
тоа е бе брат се снашле и го зеле свите таке праа денеска... ретко која група го поштуе навивачкиот кодекс

17:00. Pelister - Teteks . Da im posakame mnogu sreca i uspeh na nasite milenici na ova gostuvanje. se nadevamo na povolen rezultat.. pozdrav do site VOJVODI !!!

да ти кажем точно незнам ако пуштила управата пари ќе има идење незнам ништо пошто болен сум затоа ако знае некој појќе нека пише...
Ti posakuvam pobrzo da ozdravis vojvodi_tetovo i so sreka denes vo Bitola :smir:

Војводи денеска одлучија да не патуваат за Битола поради неколкуте пријави и повикувањето на наши членови во станица од страна на полицијата заради инцидентот што беше на дербито со шкендија...каде што јасно ни рекоја дека чекаат уште еден наш кикс за да почнат со апсења...и така ние одлучивме да пројде малку време и да се смири малку ситуацијата па да продолжиме со нашите активности....А.C.A.B:nerv:

take e 0-1 yeaaa.... Aleksandar Stojanovski yeaaaa......bravo TETEKS EEEEE :D :D

--- надополнето ---

Pelister - Teteks - 1 : 1 konecni... strelec A. Stojanovski vo 30' min. , izramni Iliev vo 71' min ... povolen rezultat na gostinski teren :) a vo sabota atakuemo na 3 boda protiv Bregalnica...

На резултат 0:1, имавме 1-2 сигурни шанси но ги реализиравмо. А додека на самиот крај Жика излезе сам со голманот и место да го праша кај да шутира тој го погоди голманот во тело.

take e 0-1 yeaaa.... Aleksandar Stojanovski yeaaaa......bravo TETEKS EEEEE :D :D

--- надополнето ---

Pelister - Teteks - 1 : 1 konecni... strelec A. Stojanovski vo 30' min. , izramni Iliev vo 71' min ... povolen rezultat na gostinski teren :) a vo sabota atakuemo na 3 boda protiv Bregalnica...

за 0:1 беше автогол на Миленковски

На резултат 0:1, имавме 1-2 сигурни шанси но ги реализиравмо. А додека на самиот крај Жика излезе сам со голманот и место да го праша кај да шутира тој го погоди голманот во тело.
kako sto gledam smo trebale da pobedimo,nasite momci igrale uboo i pametno,ali ok samo da se zadrzi formava i ce gazimo :)

40878_1590627284817_1209906123_31683438_2342821_n.jpg

утре ќе биде јако ќе има димни ќе има кореографија добра ќе биде јако прва утакмица ние дома како домаќини кренуваме јакоо !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom