- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
Затоа и пишав....уф уф уф....интересно е![]()
Зборувај ако знаеш нешто повеќе!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа и пишав....уф уф уф....интересно е![]()
Па ништо не знам само видов дека е прекината на rezultati.com и се јавив таму имаат отидено неколку комити се јавив ми викаат ај ке ти се јавам и одма ми изгаси...али навивање не се слушна...Сеа дали има инцидент или нешто друго не знам али ако дознаам ке пишам.Зборувај ако знаеш нешто повеќе!!
Па ништо не знам само видов дека е прекината на rezultati.com и се јавив таму имаат отидено неколку комити се јавив ми викаат ај ке ти се јавам и одма ми изгаси...али навивање не се слушна...Сеа дали има инцидент или нешто друго не знам али ако дознаам ке пишам.
[/COLOR]Море матер си ебале...сега ми јавија...има пукње со пиштоли и солзавци на сите страни![]()
на која телевизија бре?на ниедна не начекав....Башка утакмицата се доигра...И на телевизија кажале дека имало солзавец и не се знае дали ќе се доигра утакмицата...
на која телевизија бре?на ниедна не начекав....Башка утакмицата се доигра...
Мхм отишле New Generation Shvercerat...Имало и Шверцери од страна на Балистите...
абе мамата нивна,со пиштоли ќе се курчат инаку незнаат...ете им ш о се прскаа толку дека ќе тепаат пак 0-0 на крај!!