Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
hari so drugarite bese i u tetovo koga igraa ovie dve ekipi.

ЛОЛ не знаев дека бил и у Тетово на утакмицава, епа ако дојде денеска ќе мора да му ја испееме неговата “омилена“ песна:vozbud::vozbud:

^Епа требало и тогаш да му отпееме нешто... Туку слушам ја некои муабети дека ќе сме ви ја пуштеле, имало некој договор пошто и онака лиценца нема да имаме за европа...:tapp:

^ И ја го слушнав истото, демек сте ја шитнале утакмицава. А искрено, не би ме чудело да ја пуштите пошто знаеме кој ви е у управа и дека к*р ги боли за Скопје.

Значи оваа утакмица е најматна во цела Европа:pos2:
Се игра на 1-2(пп-крај):toe:(Ставив 3евра на Тетекс:kesa:)
Како и да е НАПРЕД ТЕТЕКС:vozbud::salut:

^Епа требало и тогаш да му отпееме нешто... Туку слушам ја некои муабети дека ќе сме ви ја пуштеле, имало некој договор пошто и онака лиценца нема да имаме за европа...:tapp:

Управата на ФК Скопје е составена од такви луѓе кои сакаат само нешто да лапнат. Значи на нив не им е важно дали Скопје ќе освои титула, или пак ќе влезе во прва лига, туку им е важно да продадат колку што е можно повеќе утакмици за да заработат што е можно повеќе пари. Затоа секогаш играат добро, и на крај ги продаваат сите утакмици. Нешто слично очекувам да се случи и сега. Не би ме чудело нити Брацо да им фрли пари за да ја земат оваа утакмица.

Како и што кажав претходно...

Браќа со среќа денеска. Па очекувам некое клипче од навивањето и се гледаме во финалето :)

deneska so sreka braka ke odam na zelezarnica da ve vidam ocekuvam pobeda i da ve vidam vo finale

Тетекс води 0-1, голот дело на Жика Радоњиќ... :smir:

И Скопје има црвен картон од 20-та мин.
Крај на првото полувреме Скопје 0-1 Тетекс

kraj na prvo poluvreme skopje 0:2 teteks ima dva crveni kartoni eden za skopje eden za teteks pozdrav od zelezarnica

И Скопје има црвен картон од 20-та мин.
Крај на првото полувреме Скопје 0-1 Тетекс

Првото полувреме заврши со резултат 0-2 за Тетекс. И двете екипи имаат по еден црвен картон.

Финале, Финале, Финале:je::je::je:

Честито браќа, се гледаме во финалето :vozbud::vozbud::vozbud:

Oлеееееееееееее и мие да дочекамо финале :vozbud:
Честито нека ни е , браво за дечките.

У финале очекуем победа нормално, него знае некој сеа како иде, осигуравмо лига европа (пошо работнички влезе преку лига) или мора да го освоимо купот ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom