Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сега доаѓам дома. Инаку неколку педери скопски ги спасија полицијата, да не беа они ќе го јадеја немиени и тоа дома, али лесно е да се силат кога ги штити полиција. И тој редарод од скопје све женско да му наредим што има у фамилија, нека се радуа што полицијата не дозволи да се влезе на терен и што не сакавмо да ризикуамо да се прекине при водство од 2 гола, инаку да беше првенство ќе беше интересно. Инаку после тоа на автопат не легитимираа сите како затвореници да сме

Како и да е во финале сме повеќе од заслужено а низ тетово се слави моментално дури до кај мене се слушаат ВОЈВОДИИИ.

Слики и клипови покасно прво да се средим

честитки за влезот во финале:smir:
и имате среча што играте со работнички па нема кој да ви зема знамина :nesvest: или пак може да ви дојде некој од другите ск педери што му викавте :uvo: ајде не вервам дека и оваа ќе ја купите со работнички :salut:

и имате среча што играте со работнички па нема кој да ви зема знамина :nesvest: или пак може да ви дојде некој од другите ск педери што му викавте :uvo: ајде не вервам дека и оваа ќе ја купите со работнички :salut:

Нема што да се купи, Брацо ги држи и Тетекс и Работнички..:nesvest:

Ја гледаше утакмицата против Скопје за да кажеш дека била купена или не, или можда имаш некој инсајдерски врски од каде си дознал ваква доверлива информација?

Имаа тие среЧа што водевмо 2-0 и знамето го зедоја на педерски начин, намерно само за да се прекине утакмицата, да беше превенствена ќе го јадеја квалитетно иако и сега добија но малку од тоа што заслужија. На крај не сакаја да продижат да играат доколку сме на стадион и морамо да напуштимо се во интерес на Тетекс. Целтаа им беше да се прекине утакмицата и затоа го зедоја но се заебаја, а и пирати нека си го земат и они са плаво бело па бидејќи немаат ќе им се најде за нас не е проблем имаме за сите ако сакаат.

А нешто чув чкембари се испотепале меѓу себе на гратски?

Ја гледаше утакмицата против Скопје за да кажеш дека била купена или не, или можда имаш некој инсајдерски врски од каде си дознал ваква доверлива информација?
Брат ви честитав влезот во финале :smir: а за информации брзо се шират на денешно време и самиот знаеш дека е купена уште во понеделникот се знаеше е сега колку пари не ме интерсираше ама ако тебе те итересира ќе научам и ќе ти кажам инаку не бев на утакмицата ваша бев на другото полуфинале оти таму не беше местено :wink:и оти навивам за Пелистер
:salut:

Брат ви честитав влезот во финале :smir: а за информации брзо се шират на денешно време и самиот знаеш дека е купена уште во понеделникот се знаеше е сега колку пари не ме интерсираше ама ако тебе те итересира ќе научам и ќе ти кажам инаку не бев на утакмицата ваша бев на другото полуфинале оти таму не беше местено :wink:и оти навивам за Пелистер

Фала на честитките брат, па да си дочекате и вие :smir:
A рекла казала муабети и бош муабети, пред кооперација. А ако тебе ти е криво за другото полуфинале (искрено и мене ми е), секогаш има наредна сезона.

Имаа тие среЧа што водевмо 2-0 и знамето го зедоја на педерски начин, намерно само за да се прекине утакмицата, да беше превенствена ќе го јадеја квалитетно иако и сега добија но малку од тоа што заслужија. На крај не сакаја да продижат да играат доколку сме на стадион и морамо да напуштимо се во интерес на Тетекс. Целтаа им беше да се прекине утакмицата и затоа го зедоја но се заебаја, а и пирати нека си го земат и они са плаво бело па бидејќи немаат ќе им се најде за нас не е проблем имаме за сите ако сакаат.

А нешто чув чкембари се испотепале меѓу себе на гратски?

Не е педрски начин брат од трибина ако се земе знаме треба да си ја признаете грешката да беше украдено как кај нас да амам на трибина обесено се зема е сега редари или џандари ако сака нека се мора да му влеите внатре и да си го вратите знаемто нели сте навивачи и ултраси ако не незнам што да ви речам па и вие не сте биле за машала сте карале викале скопски пички и нормално е дека некој ќе се најде будала да ви врати и да го земе знемето сепак ќе повторам ваша е грешката што ги потценивте и мислкефте дека сте на градски и играте со вардар па нема кој да ви возврати

За нас што прашуваш да имаше мала кавга меѓу себе и тоа се случва не е за секого
дрога и алхохол

Утакмицата не беше купена и затоа сакаја да ја прекинат затоа што видоја дека ќе изгубат а нема да земат пари, Скопје играа на карта прво да е нерешено или да бидат во водство а второ да си земат пари но после прво губеја 2-0 и дојдоја некои потрчковци за да испровоцираат за да се прекине, но гадно се заебаја не им успеа тоа така да Скопје остака со курот у рука, ниту пари ниту финале

Купена или не, никој не може со сигурност да каже. ФК.Скопје е позната како „бизнис“ екипа и затоа во секое време може да се шират шпекулации кога игра ФК.Скопје. Јас на пример слушнав и дека ќе им ја продадат на Брегалница пред две недели па излезе сосема спротивно. Никој од нас не може да го знае тоа со сигурност, а сите можеме да си шпекулираме и да кажуваме дека знаме од „сигурни“ извори. И јас бев многу убеден дека Тетекс ќе оди во финале, ама не викам дека знам оти е местена. Можеби догодина Брацо ќе спонзорира и во ФК.Скопје. Можеби нема. Ќе видиме.
Во секој случај честитки за Тетекс и за Војводи.

Не е педрски начин брат од трибина ако се земе знаме треба да си ја признаете грешката да беше украдено как кај нас да амам на трибина обесено се зема е сега редари или џандари ако сака нека се мора да му влеите внатре и да си го вратите знаемто нели сте навивачи и ултраси ако не незнам што да ви речам па и вие не сте биле за машала сте карале викале скопски пички и нормално е дека некој ќе се најде будала да ви врати и да го земе знемето сепак ќе повторам ваша е грешката што ги потценивте и мислкефте дека сте на градски и играте со вардар па нема кој да ви возврати

За нас што прашуваш да имаше мала кавга меѓу себе и тоа се случва не е за секого
дрога и алхохол

Види несакам да докажувам но не влеговме ти кажав од кои причини, а скопски пички викавме отпосле откако пробаја да направат инцидент а до тогаш еден збор небеше кажано нешто слично така да кога не си бил не знаеш. Навивањето беше на високо ниво без провокација освен кон голманот што му викаа хамбурегер:pos2::pos2:, А тоа дека ни се пуштиле нека не те лажат се скрија позади ЕБР и опција ние им возвративме и додека се расправавме со тие педерчиња провокатори редарот дојде демк да смирува и го зеде знамето и побегна а во меѓу време ЕБР направи кордон па ела ти ако си маж помини, а за знамето ни беше ветено дека ќе го вратат доколку напуштиме и дека нема да ја прекинат. ПОздрав

Греота! Ајде годинава останавте со прстот у гз ни Лига европа не отиднавте таке да збори до утре ако сакаш, а како што кажаја погоре утакмицава да беше за Лига ќе видевмо што ќе им се десеше на тија педерите а посебно на тоа Голманот,Хамбургерот,Свињарот :nesum::nesum:

Греота! Ајде годинава останавте со прстот у гз ни Лига европа не отиднавте таке да збори до утре ако сакаш, а како што кажаја погоре утакмицава да беше за Лига ќе видевмо што ќе им се десеше на тија педерите а посебно на тоа Голманот,Хамбургерот,Свињарот :nesum::nesum:

Како прво многу си мал да се карам со тебе и да ти објаснувам ама ајде да ти кажам дека додека има шанса ние ќе се надеваме на излезот во европа дали преку 3 место или преку работнички не се предаваме во ова НАШЕ НЕРЕГУЛАРНО ПРВЕНСТВО СЕ Е МОЖНО па така да надежта последна умира :smir:
И искерно да ти кажам ако знам дека ќе местиме утакмици во европа како некој други што праве кај нас и ќе прават годинава подобро да не играме во европа па да јадиме некоја казна :helou:сега ти види што е подобро да игарте во европа една сезона или не :nenene:

Како прво многу си мал да се карам со тебе и да ти објаснувам ама ајде да ти кажам дека додека има шанса ние ќе се надеваме на излезот во европа дали преку 3 место или преку работнички не се предаваме во ова НАШЕ НЕРЕГУЛАРНО ПРВЕНСТВО СЕ Е МОЖНО па така да надежта последна умира :smir:
И искерно да ти кажам ако знам дека ќе местиме утакмици во европа како некој други што праве кај нас и ќе прават годинава подобро да не играме во европа па да јадиме некоја казна :helou:сега ти види што е подобро да игарте во европа една сезона или не :nenene:

За местење ако сакаа да те фата може да наместиш и у лига па пак ќе го јадеш:jaj:
А за ова дека се надевате на 3 место не се надевајте многу зошто металург тешко ќе ја изгуба таја позиција поготово што таја е најдобра за клубот во последниве неколку год.:toe:

ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БРАВОООООООООООО!!! ГАЗИИИИИИИИИИИИИИ!!!!
Се на се, ЛУДО гостување во Скопје...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom