Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
и после пак кифла нека не го става 1ва постава

Поубоо е слаб послаб играч што ќе игра од срце за клубот него некој фејкер ка овја плавиов Н’дав што 3 чисти нема:toe::toe:

Уште нешто заборавив да споимнам од вчера. Уште не начекав на некој стадион на полувреме да ја пуштат ФМ и Спушти се доле :pos:
Ѕверови :)
Btw во спорт пишува дека имало 2 500 гледачи :)

Па да имаше околу 2000:toe:ама шкендија пишуе 4000:pos2:аксељ беше ти на шкендија имаше 4000?:helou:

А најдобро да не се замараме со Мак.Спорт,кој бил на стадион видел колку луѓе имало,има и клипови и слики па така да..
Дечкото што пушташе музика има 27 године,и незнам што му текна да пушта таква музика :) се пушташе патриотско.
И највероватно утакмицата со Милано ќе се игра у петок,за да играчи бидат поодморни за купот.

И највероватно утакмицата со Милано ќе се игра у петок,за да играчи бидат поодморни за купот.
МИЛАНО КОЛКУ ШТО ЗНАМ СЕГА Е ОД БРАЦО ТАКЕ ДА ВЕРУЕМ ДЕКА ТЕТЕКС ЌЕ ПОБЕДИ ЗОШТО ДА ЗЕМЕМО 3 БОДА ОД УТАКМИЦАТА И ВИШЕ ЌЕ ИМАМО ЗАГАРАНТИРАНО ОПСТАНОК (БАРЕМ ТАКЕ ЈА МИСЛИМ)

упорни сте многу со ова кој колку има публика дали Тетекс или Шкендија е сеа очигледно има 2дописници за двата клуба едниот е Македонец а дргиот се пиши со иницијали најверојатно е Албанец па за то не си земајте толку при срце работите тој е дописник и си пиши колку сака нема врска уредниците од Спорт е сеа ако сакате да ви пишат поке публика исконтактирајте си го тој О.Дојчиновски најверојатно ваш чоек и укажете му дека греши

МИЛАНО КОЛКУ ШТО ЗНАМ СЕГА Е ОД БРАЦО ТАКЕ ДА ВЕРУЕМ ДЕКА ТЕТЕКС ЌЕ ПОБЕДИ ЗОШТО ДА ЗЕМЕМО 3 БОДА ОД УТАКМИЦАТА И ВИШЕ ЌЕ ИМАМО ЗАГАРАНТИРАНО ОПСТАНОК (БАРЕМ ТАКЕ ЈА МИСЛИМ)

Ма каков Милано на Брацо бе што зборите. Антиќ е спонзор на Милано, а истовремено и тренер. Не зборите напамет...

Ма каков Милано на Брацо бе што зборите. Антиќ е спонзор на Милано, а истовремено и тренер. Не зборите напамет...
КАЖАВ ИЗГЛЕДА Е ОД БРАЦО НЕ ЗНАЕВ ТОЧНО ТАКЕ СЕ ЗБОРЕШЕ НИЗ ГРАД КАКО И ДА Е ОЧЕКУЕМ 3 БОДА СО МИЛАНО

:pos2: ДОБАР СИ

Брат ка прво те молим искључи капс лок, ќе не оќореш со буквеве. Ка второ ако немаш нешто паметно да кажеш не се мучи за џабе, ај ќе земемо овде ќе се пцуемо и ќе бидемо мангупи големи. Прајте муабет ка људи више мајку му...(сфати го ова добронамерно).

Ако има некој клип, Асален, од навивањето на Војводи нека го стае тука...:smir:

Ка второ ако немаш нешто паметно да кажеш не се мучи за џабе, ај ќе земемо овде ќе се пцуемо и ќе бидемо мангупи големи. Прајте муабет ка људи више мајку му...(сфати го ова добронамерно).
брат ова е фан клуб тетекс таке да ќе пишуем што сакам а на тиа од шкендија дали им смета ич не ме боли си имаа нивен фан клуб нека си пишуа таму :smir:

брат ова е фан клуб тетекс таке да ќе пишуем што сакам а на тиа од шкендија дали им смета ич не ме боли си имаа нивен фан клуб нека си пишуа таму :smir:
Остај ги нив, тие са најмалу важни . Он ти збори да не пишуеш глупости, да не билдаш постоој за џабе . Ова е добронамерно .

Да не бидем многу оф-топик .

Наредна, ја играмо со Милано у Куманово, и освен победа ништо друго не признавам на утакмицава .

Не се надевајте мн мн на победа со Милано,заш имаа добар тим оваа полусезона и неколку екипе неможеја да ги победа на нивни терен како Металург,Пелистер и Работнички едвај победи таке да освен ако нее наместена најверојатно нерешено ќе заврши:toe:

Не се надевајте мн мн на победа со Милано,заш имаа добар тим оваа полусезона и неколку екипе неможеја да ги победа на нивни терен како Металург,Пелистер и Работнички едвај победи таке да освен ако нее наместена најверојатно нерешено ќе заврши:toe:
тачно милано напраеја добра екипа ја победија победа изиграја нерешено се пелистер таке да ќе биде тешко ама ипак мора да се надевамо на победа на тетекс :toe:

ќе беше убоо да имаше у куманово 2 трибине :toe:

И таке више паднати са Милано би требало да ни ја пушта или да им се фрли некој денар па...
btw отидна Чаплиќ у Милано??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom