и после пак кифла нека не го става 1ва постава
Поубоо е слаб послаб играч што ќе игра од срце за клубот него некој фејкер ка овја плавиов Н’дав што 3 чисти нема

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и после пак кифла нека не го става 1ва постава
Уште нешто заборавив да споимнам од вчера. Уште не начекав на некој стадион на полувреме да ја пуштат ФМ и Спушти се доле
Ѕверови
Btw во спорт пишува дека имало 2 500 гледачи![]()
МИЛАНО КОЛКУ ШТО ЗНАМ СЕГА Е ОД БРАЦО ТАКЕ ДА ВЕРУЕМ ДЕКА ТЕТЕКС ЌЕ ПОБЕДИ ЗОШТО ДА ЗЕМЕМО 3 БОДА ОД УТАКМИЦАТА И ВИШЕ ЌЕ ИМАМО ЗАГАРАНТИРАНО ОПСТАНОК (БАРЕМ ТАКЕ ЈА МИСЛИМ)И највероватно утакмицата со Милано ќе се игра у петок,за да играчи бидат поодморни за купот.
МИЛАНО КОЛКУ ШТО ЗНАМ СЕГА Е ОД БРАЦО ТАКЕ ДА ВЕРУЕМ ДЕКА ТЕТЕКС ЌЕ ПОБЕДИ ЗОШТО ДА ЗЕМЕМО 3 БОДА ОД УТАКМИЦАТА И ВИШЕ ЌЕ ИМАМО ЗАГАРАНТИРАНО ОПСТАНОК (БАРЕМ ТАКЕ ЈА МИСЛИМ)
КАЖАВ ИЗГЛЕДА Е ОД БРАЦО НЕ ЗНАЕВ ТОЧНО ТАКЕ СЕ ЗБОРЕШЕ НИЗ ГРАД КАКО И ДА Е ОЧЕКУЕМ 3 БОДА СО МИЛАНОМа каков Милано на Брацо бе што зборите. Антиќ е спонзор на Милано, а истовремено и тренер. Не зборите напамет...
:pos2: ДОБАР СИ
брат ова е фан клуб тетекс таке да ќе пишуем што сакам а на тиа од шкендија дали им смета ич не ме боли си имаа нивен фан клуб нека си пишуа таму :smir:Ка второ ако немаш нешто паметно да кажеш не се мучи за џабе, ај ќе земемо овде ќе се пцуемо и ќе бидемо мангупи големи. Прајте муабет ка људи више мајку му...(сфати го ова добронамерно).
Остај ги нив, тие са најмалу важни . Он ти збори да не пишуеш глупости, да не билдаш постоој за џабе . Ова е добронамерно .брат ова е фан клуб тетекс таке да ќе пишуем што сакам а на тиа од шкендија дали им смета ич не ме боли си имаа нивен фан клуб нека си пишуа таму :smir:
тачно милано напраеја добра екипа ја победија победа изиграја нерешено се пелистер таке да ќе биде тешко ама ипак мора да се надевамо на победа на тетексНе се надевајте мн мн на победа со Милано,заш имаа добар тим оваа полусезона и неколку екипе неможеја да ги победа на нивни терен како Металург,Пелистер и Работнички едвај победи таке да освен ако нее наместена најверојатно нерешено ќе заврши![]()