Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Марко Јовановски; Шиш, Белчев, Мишкоски, Стојковиќ; Врапче, Савевски, Захариевски, Пеев (Радоњиќ); Н`Дав (Глигоровски) и Аце Стојаноски (Урошевиќ).
Овие беа тие што играа, не си ги познал на терен ама 90% од нив сигурно ги знаеш :) Белчев ми се свиѓаше како изигра, многу е подобар како централен бек. Иначе Жика го даде и голот на Градски, таков играч ни треба што игра од срце а не...

Место Пеев влезе Глигор,а место црнецот Жика.:smir:

АБЕ КАКО ТАКЕ НАВИВАЊЕТО БЕШЕ СОЛИДНО И НЕЗНАМ ПО КОЈ ПУТ ЌЕ КАЖЕМ НЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ДРУГИТЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ВАС ИЧ ДА НЕ ВЕ БОЛИ ЗА ДРУГИТЕ

Абе сепак ако доаѓаат нека седа до крај,не да се разбегуаа на полувреме.Ако само седи туека за да не плати карта и глејте ме пеев и више неможем..не е тоа тоа.

http://www.fcteteks.com/2010/04/blog-post_25.html

Епааа...кључ на врата и нема ни излагање ни влагање до крај на утакмица, па ќе видиш дали ќе ида. Ка што можем ја да платим карта на почеток ќе плата и тиа, а не муфте само да пикаа.

Ајде сеа Вардар да ги тепа Турново, Металург да ги победи Победа и мие да си тепамо у Куманово ќе биде супер.

Епааа...кључ на врата и нема ни излагање ни влагање до крај на утакмица, па ќе видиш дали ќе ида. Ка што можем ја да платим карта на почеток ќе плата и тиа, а не муфте само да пикаа.

taka i kaj nas isto,nekoj ke vlezat podocna,nekoi na poluvreme ke idat na glavna tribina posto skokale i vikale premnogu,edno vreme zatvorija vrata,ali pocna posle da se raspravat,ne pa koj si ti da mi zabranis da izlagam,znaci ima sekakvi a tia se sesto samo navivaci ne

Поздрав браќа,одличен пречек од ваша страна, и одлично навивање имаше,иначе кореографијата ви беше супер..Тетово-Скопје,и братска поделба на бодовите:vozbud:

Еее ајде де..
Тоа се повторуе скоро на секоја утакмица..:jaj:
Единствено решение за да не се повторуе тоа,е ти како што викаш..кључ на врата да се стае па да ги видим дали ќе ида!

Кој пример за навивање..... да ти е чејв да идеш да навиаш:toe:
Па и да не сакаш да идеш пак ќе отиднеш :)

Уште нешто заборавив да споимнам од вчера. Уште не начекав на некој стадион на полувреме да ја пуштат ФМ и Спушти се доле :pos:
Ѕверови :)
Btw во спорт пишува дека имало 2 500 гледачи :)

Уште нешто заборавив да споимнам од вчера. Уште не начекав на некој стадион на полувреме да ја пуштат ФМ и Спушти се доле :pos:

Ќути у пм, надуван беше некој од доле изгледа. И ја прв пут слушам, обично на секоја утакмица ги пуштаа Земјо Македонска и слично, ама ова беше крајот :pos2: Стаеле изгледа некој копиљ да пушта доле музика.

дада фм беше врв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom