Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Играч кој игра за младинците на ѓорче ми кажа дека ѓорче игра сигурно утре значи и шљога би требало да игра значи обавезно утре на стадион:toe:

Знаете што е Харалампие у ФФМ ? Тоа што е г.г. Стефан у МПЦ, а владика се мењава само ка ќе умре... а за Кифла више пишав.

Играч кој игра за младинците на ѓорче ми кажа дека ѓорче игра сигурно утре значи и шљога би требало да игра значи обавезно утре на стадион:toe:

мене па првотимец ми кажа дека нема да се игра:tapp:

Па супер ако играат.Моја прогноза е 2:0 за Тетекс:vozbud::vozbud: и уште нешто доколку навивате потсетите ги да кршат нозе:pos2:

Знаете што е Харалампие у ФФМ ? Тоа што е г.г. Стефан у МПЦ, а владика се мењава само ка ќе умре... а за Кифла више пишав.

Па сеа на А1 кажаја дека вратите у Ѓорче ќе бидат затворени за Прилепчани.
Па таке да не ми се веруе да се игра утре..

сеа кажаја на вести дека више македонија и слога са дисквалификуани и дека само 10 смо у лига и утре нема да се игра таке да уште 3 бода за нас па имамо 17 бода:)

сеа кажаја на вести дека више македонија и слога са дисквалификуани и дека само 10 смо у лига и утре нема да се игра таке да уште 3 бода за нас па имамо 17 бода:)

Нерегуларно првенство :wink:

ако ги избаца Македонија Ѓ.П. и Слога тогаш не се важат утамиците што са одиграни против овие две екипи, или резултатот се смета заневажечки.

Неможе да продужи првенството со 10 екипе...затоа и ФФМ уште ги нема избацено Ѓорче и Шљога. Ама Куралампие и све е можно, ако треба и 5 екипе ќе играа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom