:pos2::pos2::pos2: Glasam i ja za KurilampieМногу јак билтен би бил: Кој ќе лета прв?
Хаџи-ристески 3,20 1,80 Кифла
Ја би играл на Хаџи ристески![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2: Glasam i ja za KurilampieМногу јак билтен би бил: Кој ќе лета прв?
Хаџи-ристески 3,20 1,80 Кифла
Ја би играл на Хаџи ристески![]()
:pos2::pos2::pos2: Glasam i ja za Kurilampie
Ма,тој не лета додека е жив:wink:
Играч кој игра за младинците на ѓорче ми кажа дека ѓорче игра сигурно утре значи и шљога би требало да игра значи обавезно утре на стадион![]()
Играч кој игра за младинците на ѓорче ми кажа дека ѓорче игра сигурно утре значи и шљога би требало да игра значи обавезно утре на стадион![]()
Знаете што е Харалампие у ФФМ ? Тоа што е г.г. Стефан у МПЦ, а владика се мењава само ка ќе умре... а за Кифла више пишав.
ме пресмеа бе
Ама ја ипак би им дал изедначен коефициент![]()
сеа кажаја на вести дека више македонија и слога са дисквалификуани и дека само 10 смо у лига и утре нема да се игра таке да уште 3 бода за нас па имамо 17 бодаИграч кој игра за младинците на ѓорче ми кажа дека ѓорче игра сигурно утре значи и шљога би требало да игра значи обавезно утре на стадион![]()
сеа кажаја на вести дека више македонија и слога са дисквалификуани и дека само 10 смо у лига и утре нема да се игра таке да уште 3 бода за нас па имамо 17 бода![]()
сеа кажаја на вести дека више македонија и слога са дисквалификуани и дека само 10 смо у лига и утре нема да се игра таке да уште 3 бода за нас па имамо 17 бода![]()