Ѓорче 1932
тој сум...
Неможе да продужи првенството со 10 екипе...затоа и ФФМ уште ги нема избацено Ѓорче и Шљога. Ама Куралампие и све е можно, ако треба и 5 екипе ќе играа.
Убаво реков нерегуларно првенство,но кој како разбира...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе да продужи првенството со 10 екипе...затоа и ФФМ уште ги нема избацено Ѓорче и Шљога. Ама Куралампие и све е можно, ако треба и 5 екипе ќе играа.
Убаво реков нерегуларно првенство,но кој како разбира...
Nema sto da se cita se znaese toa deka shljoga i Gjorce nema da dojda i take i utre ke ja zememo sluzbeno,a prvata utakmica ke se ponisti i ligata bi trebalo da ostane so 10 ekipe...
Nema sto da se cita se znaese toa deka shljoga i Gjorce nema da dojda i take i utre ke ja zememo sluzbeno,a prvata utakmica ke se ponisti i ligata bi trebalo da ostane so 10 ekipe...![]()
kakvi bodovi ke zememe, koga se izbrisani dvete ekipi od prvenstvovo.
p.s. site bodovi osvoeni so ovie dve ekipi se brisat
додека не објават официјално од ФФМ ништо не е сигурно:smir:
Море нека бојкотират сите, да нема фудбал у Македонија, па куролампие нека игра фантази фудбал.
Vo vakva situacija e najdobro da se prekine ligata i da prvenstvoto se proglasi kako neregularno i edno 2 do 3 godini da nema fudbal vo Makedonija. A vo medjuvreme site mafijasi da se istrebat i da gi snema pa da se pocne se od 0, jes da ke bide tesko ali u vakva situacija kako sto sme sega toa bi bilo najdobro...Е ајде де, ама у македонијава наша црна никогаш неможе едно ама барем едно сложно нешто да се деси! Ако можат слога и ѓорче да бојкотираат другите се попаметни или поглупи? До вистинско решение ќе се дојде само кога сите клубови ќе бојкотираат, тогаш нека проба Хаџи-ристески да ја дисквалификува цела лига па и тој ќе нема плата од кј да земе..... не вака сите се незадоволни а само 2ца да го јадат!
Со оглед на тоа дека и денеска бојкотираат двата клуба, очекувајте денес на вестите и официјално К*ралампие да каже дека се дисквалификувани .![]()
Е ајде де, ама у македонијава наша црна никогаш неможе едно ама барем едно сложно нешто да се деси! Ако можат слога и ѓорче да бојкотираат другите се попаметни или поглупи? До вистинско решение ќе се дојде само кога сите клубови ќе бојкотираат, тогаш нека проба Хаџи-ристески да ја дисквалификува цела лига па и тој ќе нема плата од кј да земе..... не вака сите се незадоволни а само 2ца да го јадат!
Ke ja zeme normalno cim shljoga ne se pojavila togas sigurno ke ja zeme,kako sto ga zede so Gjorce...тетекс слузбено ќе ја земе ?
Гоги уште вчера требаше да примат писма Македонија Ѓорче Петров и Слога за нивната дискфалификација,но уште нема ни П од писмо од ФФМ,нешто труло ми е :wink: