Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Честито нека ни е победава. И пак како и свака утакмица дома, подобра игра имамо...создавамо шансе ама не знаа гол да дада. Среќа на крај пенал досуди, па уште тоа да го промашеа и ќе се убиев.

A narednata gubete od Pobeda vo Prilep sigurno...Ali najdobro e sto odma posle Milano sleduva Sloga :)
Нека си остана тиа 2 екипе последни а Тетекс,Победа,Вардар и Силекс нека се бора за избегнуење на бараж,а и да се игра бараж тешко да се отпадне нема квалитетни екипе у 2ра лига освен Шкендија и Брегалница кој ќе влеза дирекно у 1ва лига.

Фала фала...
Не бевме многу, прво полувреме немаше навивање...скандиравме само КИФЛА ОДИ СИ!! Второ имаше добро навивање.
Иначе имаше и околу 30 Комити...

Фала фала...
Не бевме многу, прво полувреме немаше навивање...скандиравме само КИФЛА ОДИ СИ!! Второ имаше добро навивање.
Znam otidoa nekoj so koli i so avtobusi(skopje-tetovo)Mozebi ke dojdovme poveke ama ne zafrkna vremeto.

Боби4е, ја не мислим дека КИФЛА е крив за ова ..... Треба и на играчите да им се врши притисок, зошто ако нема пенал не знаа гол да дада .... Или нека зема да играа или нека ида ..... Ова го нема нигде .... А инаку наредната со ПОБЕДА е наместена 3-3, освен ако не им текне на Брацо или Гризли да плата и да ја тепамо .....
Фала фала...

Aj neka ni e cestito pobeda....
Samo uste ne mi e jasno do kogaj ke teramo vake, cela utakmica da sozdavas sanse i tek pred kraj na utakmica da dades gol toa mislim deka go nema nigde ke mora nesto da se prevzeme t.e da se menjaa nesto pod itno...:toe:

Честито победа нека ние и нека се множа..
Аман више до когај ќе давамо голоој на крај..и Левков имаше опција да бира кај да шутира а он право у голманов..!
И у последниве 5 кола би требало да земемо 6-7 бода..

http://www.fcteteks.com/2009/11/1-0-0-0_08.html

После денешниов натпревар мислим дека е редно Левков да се седне на клупа и да одмори едно 5-6 натпревари, не за друго туку да му дојде памет малу неможе скоро свака утакмица да промашуе такви шанси ка шо имаше денеска. Денеска иако теренот беше катастрофа очигледно е дека очајно ни фали гол играч инаку највише што може да очекуемо е бараж.Е сега за понатамо, наредната со Победа е изгубена (3 за 3) со Металург тешко да земемо бодој на гости и автоматски влагамо у опасната зона, така да Брацо нека фрли некој динар или за играчи или за утакмици да купи:helou:

Иначе не сакам да двоем, ама морам да ги пофалим Марко и Алији. Алији е мислим многу подобра опција од Цуки, и треба почесто да игра. Знае да се пробие напред, има ДАЛЕКУ ПОДОБАР центаршут од Цуки, а и у одбрана е добар.
А Марко иако има 21 година, делуе многу сигурно. Само нека продолжи таке.

Иначе не сакам да двоем, ама морам да ги пофалим Марко и Алији. Алији е мислим многу подобра опција од Цуки, и треба почесто да игра. Знае да се пробие напред, има ДАЛЕКУ ПОДОБАР центаршут од Цуки, а и у одбрана е добар.
А Марко иако има 21 година, делуе многу сигурно. Само нека продолжи таке.
Za Marko nemam zborooj odlicen golman i zasluzue da bide prv golman na u-21 reprezentacijata...:helou:

После денешниов натпревар мислим дека е редно Левков да се седне на клупа и да одмори едно 5-6 натпревари, не за друго туку да му дојде памет малу неможе скоро свака утакмица да промашуе такви шанси ка шо имаше денеска. Денеска иако теренот беше катастрофа очигледно е дека очајно ни фали гол играч инаку највише што може да очекуемо е бараж.Е сега за понатамо, наредната со Победа е изгубена (3 за 3) со Металург тешко да земемо бодој на гости и автоматски влагамо у опасната зона, така да Брацо нека фрли некој динар или за играчи или за утакмици да купи:helou:
Па Левков и во Напредок не беше нешто добар промашуваше шанси кога беше и сам со голманот а и не е нешто многу брз снажен и висок. Головите што ги постигна мислам дека беа 12 од кои 9 од пенал незнам што толку го форсираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom