Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
za navivanjeto ce ima sostanok vo vtornik ce bidete izvesteni a toa so vikas za odenje na glavna ili so vojvodi samo edno nesto ce ti kazam kogaj nekoj ce rece navivacite na teteks se misli na vojvodi znam deka se zloupotrbue clenskata na vojvodi no i za toa imase diskusija ce vidis naredna utakmica kako ce stojat raboteve a ti ako sakas da mu pomognes na klubot so toa so placas karta bravo no mie im pomagamo so toa znaes u skopje kako bese me sfacas 90 min na dozd toj den propatuav 260 km da go gleam teteks znaci od ohrid u sk i nazad pak u ohrid i se znae na kogo na kraj na natprevarot mu otpozdravuvaat znaci sekoj kub ima obicni fanovi kako tebe i nekoj fanaticni kako nas

Другар може се знаемо може не, не е битно. Јас не реков дека не го сакаш тетекс или сл., а и не те потценив и нереков дека не си верен на Тетекс. Но немој да ги потценуваш и другите навивачи, неможе сите да бидат "навијачи" како тебе.

Другар може се знаемо може не, не е битно. Јас не реков дека не го сакаш тетекс или сл., а и не те потценив и нереков дека не си верен на Тетекс. Но немој да ги потценуваш и другите навивачи, неможе сите да бидат "навијачи" како тебе.
па и он тебе не те потцени само ти каза дека постојат обични фанови кој што идат на главна и навијачи кој што го бодрат тетекс додека игра 90 мин

па и он тебе не те потцени само ти каза дека постојат обични фанови кој што идат на главна и навијачи кој што го бодрат тетекс додека игра 90 мин
точно и ја исто мислим таке дека не е исто да седиш на главна да глеаш фудбал и свака недеља да ти биде гласот фатен од навиање:)
се надевам дека на 18 ќе биде старото добро навиање:)

ja sum ultras zatoa take gi gleam raboteve se nadevam deka me sfacas

Па некој ида позади гол колку да бида видени само...искрено поарно да бидемо 20 душе позади гол ама свите што викаа, отколку да бидемо 100 и 80 од тиа да го прча...и да се праа мангупи. Едноставно на кого му се навија нека иде позади гол, а кој му е до фудбал нека иде на главната...свекој си има свои причине зошто иде на стадион. Само многу се злоупотребуе што е слободен влез позади гол, па и тиа што не викаа ида таму за да не плата карта.

Четири елементи ја сочинуваат срцевината на ултра менталитетот:

* Никогаш не престануваат да пеат во текот на целиот натпревар без оглед на резултатот;
* Никогаш не седат за време на натпреварот;
* Следат што е можно повеќе натпревари без оглед на цената и далечината;
* Лојалност на трибината каде што се лоцирани. ova e cela poenta ova sakam da vi go dokazem na svite

Па некој ида позади гол колку да бида видени само...искрено поарно да бидемо 20 душе позади гол ама свите што викаа, отколку да бидемо 100 и 80 од тиа да го прча...и да се праа мангупи. Едноставно на кого му се навија нека иде позади гол, а кој му е до фудбал нека иде на главната...свекој си има свои причине зошто иде на стадион. Само многу се злоупотребуе што е слободен влез позади гол, па и тиа што не викаа ида таму за да не плата карта.

Од сеа треба кој не мисли да навија да се брка од трибина ако треба и на сила и дај боже да биде све у ред за со турново и тоа да биде припрема за ренова каде што мора да се покаже кој е кој у градов:vozbud:

и ова е вистина некој “фејкерчиња“ ида позади гол со цел да реча : бевмо со војводеве готово војводе смо; а ипак за децава под 15 године што се примаа е глупо на стадион туе да се смеа и да праа глупости сварно не е у ред

Како не потцени кога ги нарече тие од западна семкари. Јас имам респект кон тие ултрас и кон сите фанови но сакам и да имаат и тие кон другите дека не се само тие фанови има и други фанови, а тоа кој е поголем е глупо да се коментира. Заради таквиот став нема слога и нема да функционира како што треба!!

Мислам глупаво е да се расправамо кој е поголем навивач заради тоа и никогаш нема да има согласност и ќе има расправија, треба да се подржуамо а не да се докажуамо кој е кој.:smir:

Четири елементи ја сочинуваат срцевината на ултра менталитетот:

* Никогаш не престануваат да пеат во текот на целиот натпревар без оглед на резултатот;
* Никогаш не седат за време на натпреварот;
* Следат што е можно повеќе натпревари без оглед на цената и далечината;
* Лојалност на трибината каде што се лоцирани. ova e cela poenta ova sakam da vi go dokazem na svite

Све е добро само читај доле.
* Како ќе ти навиа некој ако го пцуеш и да играш таквоото со него, зборим за појќето не е еден тоа..?
* Како ќе навиаш коај некој седи се заебава позади со други ( повеќето ) и намерно не навиа ?
* За пеењето некој не пее зашто се уморуе не некој ( скоро свите ) и затоа престануе да пее.
* Има и други работе не ми текнуаа у моментов.
Btw у странство е подруго не е ка овде кој што сака да прае.

и ова е вистина некој “фејкерчиња“ ида позади гол со цел да реча : бевмо со војводеве готово војводе смо; а ипак за децава под 15 године што се примаа е глупо на стадион туе да се смеа и да праа глупости сварно не е у ред

Па тука е проблемот што има премногу деца од 15 години. А тие се примија само колку да се регистрира за да има доволно членови. И сега на крај останаа постарите и вистинските членови неколкумина и се чудат каде се луѓето?

у право си ја кој идем на стадион пеем све дур ме дрзи глас а некој ќе седна туе на нашата трибина и грицкаа семке и доаѓаат на таа трибина колку да не платат на главната карта:toe:

Све е добро само читај доле.
* Како ќе ти навиа некој ако го пцуеш и да играш таквоото со него, зборим за појќето не е еден тоа..?
* Како ќе навиаш коај некој седи се заебава позади со други ( повеќето ) и намерно не навиа ?
* За пеењето некој не пее зашто се уморуе не некој ( скоро свите ) и затоа престануе да пее.
* Има и други работе не ми текнуаа у моментов.
Btw у странство е подруго не е ка овде кој што сака да прае.
kako mene nikoj ne me pcue i ne me tera da navijam i ne igra kurot so mene,tie so seda ce vidis naredna utakmica,za tretoto kako moze cel svet da ne se umoruaa samo mie se umoruemo ,a za drugite rabote kj ce ti tekna dojdi na sostanok a ne vake preku forum ce te izvestim kogaj i kako

Па тука е проблемот што има премногу деца од 15 години. А тие се примија само колку да се регистрира за да има доволно членови. И сега на крај останаа постарите и вистинските членови неколкумина и се чудат каде се луѓето?
брат и ја имам 15 године ама ка идем на стадион знаем дека идем да пеем да навијам да го бодрим тетекс не да идем да спием на столче и 20 душе да идемо ја пак ќе идем.А тиа што не пеа треба да бида избркани еднаш на клоце па да видим дал нема да пеа други пута.
Бтв зошто со ѓорче и со вардар ка не имаше на тв свите пееја:)

kako mene nikoj ne me pcue i ne me tera da navijam i ne igra kurot so mene,tie so seda ce vidis naredna utakmica,za tretoto kako moze cel svet da ne se umoruaa samo mie se umoruemo ,a za drugite rabote kj ce ti tekna dojdi na sostanok a ne vake preku forum ce te izvestim kogaj i kako
Не реков дека мене лично, ама мој другари и тако даље... Што напишав тоа не значи само за мене туку и за други што се навиачи на Тетекс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom