Abe ajde za parete, tuku i vogete mnogu se ponasaa mafijaski na tribina nemoze be brat ti da udiras navijace koj ce ti cejfne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право си .... Како сакаа некој да им дојде ако се понашаа како ШЕРИФИ??? Ако е воѓа не го фатил господа за м*да .....Abe ajde za parete, tuku i vogete mnogu se ponasaa mafijaski na tribina nemoze be brat ti da udiras navijace koj ce ti cejfne.
Zeus ти најде да збориш, до вчера се откажуеше од Војводи и ги фалеше Балистиве ..... Немоем да те сфатим коај одлучи пак да идеш на стадион на навијачка трибина?????
Abe ajde za parete, tuku i vogete mnogu se ponasaa mafijaski na tribina nemoze be brat ti da udiras navijace koj ce ti cejfne.
И мене ми е чудно,до вчера сереше за Војводи а сеа ги фалиш?[zEUs];2982449 напиша:Се сложуем со тебе.
Збора, а не виделе и не знаат какви са работете навистина.
И мене што ме нервира е тоа што..
...пример за со Вардар у Ск идат сите (за муфте), а ги нема сега дома.
Е тоа ти се вика срамота.
Се надеам дека од наредна ќе биде подруго
p.s ...за какви измени зборите у Војводи? Некој поголеми или!?
Кoј е моментално "воѓа"?
И мене ми е чудно,до вчера сереше за Војводи а сеа ги фалиш?
Не е за на форум, и има измене ка што разбрав...не е више тој што беше до сега.
И мене ми е чудно,до вчера сереше за Војводи а сеа ги фалиш?
Еве ЗЕУС ако не и овде си зборел глупости,ок ја само те цитирам да знаеш што си зборел порано:wink:[zEUs];2310760 напиша:Сучко брат ти си ли ...:smir:
Абе иронија малце не се љути :nesum:
Инаку 1000000000000000000% е продадена утакмицата како и секоја на кој игра Тетекс против Шкендија, а баш пеналот голманот се фрлил 10мин порано :uvo:
Инаку уште нешто сакав да кажем... мн ги мрзим у последно време ,,војводете,, т.е тоа са само мн уфилмани деца и одамна нема вистинске војводе :nesum:, никаква организиција, не се знае кој јаде кој пие, никакво навијање т.е ништо, уствари како бе ништо ...има се собрале најголемите лигуши и сеа ако ида на тетекс да гледаа са војводе и мисља ќе постигна нешто со тоа :uvo:
треба да се зема пример од балистите тие се една од најдобро организирани групи во македонија, можа не са најбројни ама пак дека са најоганизирани се и нема збор туе, шиптариве има мн др менталитет и се држа многу а пак ние коај ќе го напраемо вакво нешто...
(морав да го стаем клипов да покажем организација :kesa:, и стар е не е од сеа )
п.с пак не избројав до 10 пред да напишем :uvo: , таков сум си :nesum:
T**I za VODJA!!!!!!!!!!!!!za navivanjeto ce ima sostanok vo vtornik ce bidete izvesteni a toa so vikas za odenje na glavna ili so vojvodi samo edno nesto ce ti kazam kogaj nekoj ce rece navivacite na teteks se misli na vojvodi znam deka se zloupotrbue clenskata na vojvodi no i za toa imase diskusija ce vidis naredna utakmica kako ce stojat raboteve a ti ako sakas da mu pomognes na klubot so toa so placas karta bravo no mie im pomagamo so toa znaes u skopje kako bese me sfacas 90 min na dozd toj den propatuav 260 km da go gleam teteks znaci od ohrid u sk i nazad pak u ohrid i se znae na kogo na kraj na natprevarot mu otpozdravuvaat znaci sekoj kub ima obicni fanovi kako tebe i nekoj fanaticni kako nas