Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ajde za parete, tuku i vogete mnogu se ponasaa mafijaski na tribina nemoze be brat ti da udiras navijace koj ce ti cejfne.
У право си .... Како сакаа некој да им дојде ако се понашаа како ШЕРИФИ??? Ако е воѓа не го фатил господа за м*да .....

Zeus ти најде да збориш, до вчера се откажуеше од Војводи и ги фалеше Балистиве ..... Немоем да те сфатим коај одлучи пак да идеш на стадион на навијачка трибина?????

оф.
Истотот што го збориш ти го зборев и ја пред некое време.

Кажав само организацијата дека е лоша, а не нешто дека сум фалел некого и слично.

Abe ajde za parete, tuku i vogete mnogu se ponasaa mafijaski na tribina nemoze be brat ti da udiras navijace koj ce ti cejfne.

Уште една причина заш има помалце навијачи на трибинете.
Ја лично познавам многу другари кои не ида на јужна заради тоа.

[zEUs];2982449 напиша:
Се сложуем со тебе.
Збора, а не виделе и не знаат какви са работете навистина.

И мене што ме нервира е тоа што..
...пример за со Вардар у Ск идат сите (за муфте), а ги нема сега дома.
Е тоа ти се вика срамота.

Се надеам дека од наредна ќе биде подруго :)

p.s ...за какви измени зборите у Војводи? Некој поголеми или!?
И мене ми е чудно,до вчера сереше за Војводи а сеа ги фалиш?

какви промене има у војводи ? ако бил на состанокот некој нека пише

Не е за на форум, и има измене ка што разбрав...не е више тој што беше до сега.

Зошто не е за на форум некој таен воѓа има. Јас колку што зна воѓете се знаат кој се а не се анонимни. Плус проблем со војводи е што има премногу деца затоа неможе да биде како што треба. Јас најискрено кога одам на утакмица одам на главната затоа што на трибината кај војводи има премногу деца а не дека не сакам и се понашаат баш како деца (секоја чест на исклучоци иако се деца), а и поради причини што ги напоменавте дека се прават важни и сл. Тоа е зато што нашле помали и послаби од нив а не дека с енекој и нешто

И мене ми е чудно,до вчера сереше за Војводи а сеа ги фалиш?

Оф.
Ако свачате све здраво за готово сега ја не знам.

Ко не свачате дека форумов е само за фачање сеир. За тепање време.
Овде кој води добри моабети.

А и не сум серел никого.
Само реков дека организацијата не е добра. Како што и сега што збора исто ти е :)

[zEUs];2310760 напиша:
Сучко брат ти си ли ...:smir:

Абе иронија малце не се љути :nesum:

Инаку 1000000000000000000% е продадена утакмицата како и секоја на кој игра Тетекс против Шкендија, а баш пеналот голманот се фрлил 10мин порано :uvo:

Инаку уште нешто сакав да кажем... мн ги мрзим у последно време ,,војводете,, т.е тоа са само мн уфилмани деца и одамна нема вистинске војводе :nesum:, никаква организиција, не се знае кој јаде кој пие, никакво навијање т.е ништо, уствари како бе ништо ...има се собрале најголемите лигуши и сеа ако ида на тетекс да гледаа са војводе и мисља ќе постигна нешто со тоа :uvo:

треба да се зема пример од балистите тие се една од најдобро организирани групи во македонија, можа не са најбројни ама пак дека са најоганизирани се и нема збор туе :toe: , шиптариве има мн др менталитет и се држа многу а пак ние коај ќе го напраемо вакво нешто...

(морав да го стаем клипов да покажем организација :kesa:, и стар е не е од сеа )

п.с пак не избројав до 10 пред да напишем :uvo: , таков сум си :nesum:
Еве ЗЕУС ако не и овде си зборел глупости,ок ја само те цитирам да знаеш што си зборел порано:wink:

zas ne doagate na sostanok da se cue i vasiot glas a ne da zborite vake preku forumi dojdite nareden vtornik u 21.00 kazite sto imate na dusa a za navianjeto treba da se znae se pee 90 min znaci do kraj za toa smo mie ultras a koj nejce da navija slobodno neka plati karta neka ljupi semke i neka sedi na glavna tribina ja se kladim deka nikoj od vas neznae e kako se navija sirum evropa u hrvatska se znae koj nepee jade cutek od svite okulu nego i tamo nema foliranje vie ovde se zalite zs nekoj vi viknal da navijate znaci pak ce kazem vojvodi se navijacka grupa znaci navijaci koj go bodrat klubot sekogas i sekade i peat 90 min bez prekin komu ne mu se svigja se znae :tv:neka sedi doma ili na glavna ne ni trebaa semkari a uste nesto da ti kazem dali znaete deka nikoj ne zel pare tuku deka smo duzni pare sea ja ce ti kazem 10.000 kostaja kartonite za na stadion edno bakle e 10 evra pa tisea zastani i broj kolku baklinja se zapaleni se piese vo amnesia i city i pred utakmica se piese dimni bombi se napraeja edno zname sto se stampa e od 150 do 300 evra toa golemoto soverba vo bog e 600 evra pa sea racunaj ida znaes za stabot sto e vojvodi inventarot kosta 450 evra kirija vcera se plati za dva meseca kirijata ne sum siguren no mislim deka e 70 evra treba nekoj da gi vikne glavnite clenovi a za toa treba kredit za telefon i tamo ida pare posle utakmica treba nekoj da gi odnese znaminjata znaci se vika taxi tamo pare ida struja za u stab da se plati i za kraj predsedatelot na vojvodi skoro na sekoja vtora utakmica go vikaa u policija i mu pisuaa prijava dali za bakle dali za nekoja tepacka epa brat nekoj treba da gi plati tie prijavi ne samo on da snosi odgovornost za tugji gluposti zs nekoj od vas vcera ne dojde da se kandi dira za predsedatel i da snosi odgovornost za sve i uste nesto predsedatelot ima saglam rabota so koja moze da si dozvoli nekoj luksus a ne da zema pare od vojvodi i take on nema pristap do niv ,nie duzimo pare sto vie ljudi neka ne vi go pera mozokot

isto take vcera bea prisutni dvajca od postarite clenovi na vojvodi ja razgledavmo situacija i resivmo da ostane istio predsedatel zosto sve sto se zborelo bilo dezinformacija od sega koj saka moze da dojde vo stabot na vojvodi i na pobara fiskalna ili nekoj dokument so koj ce vi se pokaze na svite kj ida pareto so toa ce se prine so jadenje na go..a bez potreba i da vi kazem parete sto nekoj sponzor ce ni gi dade mora da ide preku ziro smetka zos ako dava pare braco taka na ruka moze da odgovara krivicno umre vremeto kogaj se davaja pare na raka znaci vojvodi imaa ziro smetka i smetkovoditel koj saka moze da ide kj smetkovoditelot da prasa kolku pare ima na smetka na vojvodi i ve molim nemojte da rasipuete 21 godisna tradicija na navivanje vo tetovo so glupi carsiski muabeti eve kj e za otprilika dve nedeli vojvodi slava 21 god od postoenje

Ако одам на главна трибина незначи дека не го сакам клубот. Занчи за да го сакаш тетекс мора само на трибина со војводи да си :uvo:. Секоја утакмица кога игра тетекс дома си плаќам карта, автоматски доколку сите плаќаат карта клубот ќе биде појак, но како што гледам и колку што знам многу се зачленети во војводи за да неплатат карта, а после тоа ќе си седнат тамо настрана како случајот со работнички. И знаеме многу добро како се навија во светот и европа. Не се сите семкари ако одиш на главна трибина затоа што како што гледав повеќе ги имаше на дугата трибина :smir:

za navivanjeto ce ima sostanok vo vtornik ce bidete izvesteni a toa so vikas za odenje na glavna ili so vojvodi samo edno nesto ce ti kazam kogaj nekoj ce rece navivacite na teteks se misli na vojvodi znam deka se zloupotrbue clenskata na vojvodi no i za toa imase diskusija ce vidis naredna utakmica kako ce stojat raboteve a ti ako sakas da mu pomognes na klubot so toa so placas karta bravo no mie im pomagamo so toa znaes u skopje kako bese me sfacas 90 min na dozd toj den propatuav 260 km da go gleam teteks znaci od ohrid u sk i nazad pak u ohrid i se znae na kogo na kraj na natprevarot mu otpozdravuvaat znaci sekoj kub ima obicni fanovi kako tebe i nekoj fanaticni kako nas

za navivanjeto ce ima sostanok vo vtornik ce bidete izvesteni a toa so vikas za odenje na glavna ili so vojvodi samo edno nesto ce ti kazam kogaj nekoj ce rece navivacite na teteks se misli na vojvodi znam deka se zloupotrbue clenskata na vojvodi no i za toa imase diskusija ce vidis naredna utakmica kako ce stojat raboteve a ti ako sakas da mu pomognes na klubot so toa so placas karta bravo no mie im pomagamo so toa znaes u skopje kako bese me sfacas 90 min na dozd toj den propatuav 260 km da go gleam teteks znaci od ohrid u sk i nazad pak u ohrid i se znae na kogo na kraj na natprevarot mu otpozdravuvaat znaci sekoj kub ima obicni fanovi kako tebe i nekoj fanaticni kako nas
T**I za VODJA!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom