Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Епа посетувајте ја почесто темава, зошто ние на празно нема сигурно да збориме. Само доаѓаат некој паметни овде и јадат бурек!

Ме интересира до навивачите на Тетекс ?

Кој е сопственик на клубот ?!

Ако може некој да му каже !

Спортски Подрав

Ме интересира до навивачите на Тетекс ?

Кој е сопственик на клубот ?!

Ако може некој да му каже !

Спортски Подрав

Моментално сопственик е Брацо, ќе видиме уште колку време ќе биде :):)

Аха - Значи како што ми и кажаа ама не верував ! Не знаев дека и Тетекс Тетово е на Брацо !

Сакав само да се осигурам !

Фала ви и ви посакувам успех во новата сезона, Во која почнавте добро, барем во првиот дуел со Македонија !

Аха - Значи како што ми и кажаа ама не верував ! Не знаев дека и Тетекс Тетово е на Брацо !

Сакав само да се осигурам !

Фала ви и ви посакувам успех во новата сезона, Во која почнавте добро, барем во првиот дуел со Македонија !
Па и втората беше добра, само што ни фалеше повеќе среќа но што е тука, тука е. Ги оставаме овие 2 натпревара зад себе и се сконцентрираме на следниот...значи

16.08.2009 16.00h
ФК Тетекс - Победа
Покана за сите Војводи да присуствуваат на натпреварот...
Собирно место БубаМара | поаѓање 14.30h
АЈМО СВИ НА СТАДИОООН...:smir:

У недела идемо на првата победа сезонава АЈДЕ ТЕТЕЕКС!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Уфф колку сакам да дојда Мајмучињата ама изгледа нема...они дома не се собираа па како ли за гостувања.

Какви Мајмуни какви бакрачи се ти са тоа куртони.
Нема никој да дојде од друг град во Тетово, освен Комитите, Шверцерите и уше некои други. Све остало ти са куртони.

Иам другари во сите навивачки групи, без разлика од кои да е, се молим да не ми дојде пред мене за време на утакмица :kesa: не за друго... Војводи Закон нели :)

Од сите шо сакам да дојдат се Чкембарите, нив сакам да ги видам во Тетово да дојдат а не да одат на утакмици ван Тумбе Кафе освен ако не му прети испаѓање на тимот од прва лига, нека покажат дека се лојални.
И нека не ми мрсат м**а битолчани, нека прашаат постарите кога 9 души дојдоа од Тетово во почетоците на Мак. Лига сите оние шо беа од старата гарда и кои уште се да им помогнат, кога во Битола беше извадена пругата во должина од 7 метри, и кога навивачите беа највеќе тепани од страна на полицијата.

Каде и да оди Тетекс да игра, ќе го следат лојални Војводи, секогаш има по 2 автобуси резервирано, сепак зависи од големината на натпреварот па да се финансираат повеќе. Битно Војводи има секаде каде што игра Тетекс.

А нека јадат г***а сите шо викаат дека е лижогзарски шо се спријателивме со Комити, бидејќи само Комити и Војводи знаат што е тепачка со останатите тифо групи во Македонија и вон земјата, само тие знаат шо е тепачка против Албанските навивачки групи, никој друг незнае.

Така да тие две големи имиња треба да бидат заедно.

Фала многу пријатно, во Недела на стадион.

Гледам се почесто не спомнувате то е добро:smir:За историјата нема потреба да објаснуваш за то со пругата,по пруга се паркирале коли,се редеше се за да не стигнат гости,турнати огради и шо ли уште не.За гостувања не знам шо сакаш да кажиш ама знај дека имаме гостувања 10x повеке од вас.Е сеа во последните години ситуацијата е таква шо во клубот и во навивачката група нема скршен денар а и сами знајте колку пари толку музика исто така да знајш дека повеке никој не дава автобуси ако му речиш за Чкембарите остана само транскоп но и тие заебаваат па бараме во Прилеп и тн.А за дека нас ни е негде страв да одиме се лажиш.Ке дојдат добри времиња и за нас (и тогаш а и сегаке се гледаме)поздрав и останете ми со здравје:salut:

opasno e ckembarceto nema sto,samo sto zbori za gostuvanjata lani vojvodi imaa skoro na site utakmici ideno kako sto znam za razlika od ckemabri a i godinava kako sto tgrna ke imat vojvodi poise gostuvanja.Edna utakmica kaj sto se sobira blisku 1000 dusi ne ja pravi navivackata grupa najdobra SVATETE!!! A ve spominjame posto se furate deka ste najdobri a ustvari pojma nemate deluvate kako selska neiziveana druzina pozz

opasno e ckembarceto nema sto,samo sto zbori za gostuvanjata lani vojvodi imaa skoro na site utakmici ideno kako sto znam za razlika od ckemabri a i godinava kako sto tgrna ke imat vojvodi poise gostuvanja.Edna utakmica kaj sto se sobira blisku 1000 dusi ne ja pravi navivackata grupa najdobra SVATETE!!! A ve spominjame posto se furate deka ste najdobri a ustvari pojma nemate deluvate kako selska neiziveana druzina pozz
ckembarot neka kaze kolku gostuvanja imaja koga pelister bese u 2liga i togas moze da se sporedat so nas, inaku dzabe pravi sporedbi. za 1liga ke se ide na site gostuvanja. i dosta veke so toa nemalo pari, nemalo pari, tia sto go sakaat klubot i se pravi navivaci ke soberat po 200-300 denari i ke idat na gostuvanje, drugo za klubot ne se naviva samo koga e jak, tuku i koga nema pari i koga igra slabo, sto bese primer so vojvodi koga igravmo baraz so kozuf za 3liga, a ckembari gi nema sega koga se u 1liga, a ne pak koga beja u 2liga.
ke gi vidimo koj ke dojda u tetovo (ako imaa muda, posto osven sverceri, lavovi i komiti nikoj ne e dojden), ako ne zdravje vojvodi ke idat kaj niv, da nemaat gajle.

Ај бе гитла, незнам што к*р влагате на нашиов фан клуб. Си имате ваш прајте си муабет таму и готово.

Утре идеме на првата победа, сега ни е шансата. Се надевам и дека ќе има публика на ниво.

ckembarot neka kaze kolku gostuvanja imaja koga pelister bese u 2liga i togas moze da se sporedat so nas, inaku dzabe pravi sporedbi. za 1liga ke se ide na site gostuvanja. i dosta veke so toa nemalo pari, nemalo pari, tia sto go sakaat klubot i se pravi navivaci ke soberat po 200-300 denari i ke idat na gostuvanje, drugo za klubot ne se naviva samo koga e jak, tuku i koga nema pari i koga igra slabo, sto bese primer so vojvodi koga igravmo baraz so kozuf za 3liga, a ckembari gi nema sega koga se u 1liga, a ne pak koga beja u 2liga.
ke gi vidimo koj ke dojda u tetovo (ako imaa muda, posto osven sverceri, lavovi i komiti nikoj ne e dojden), ako ne zdravje vojvodi ke idat kaj niv, da nemaat gajle.
алооо некав да се карам ама вие најдовте да зборате демек не е до парите па дур не ви дојде брацо немавте гостување години па сеа дојде па ке се прајме сегде гостуваме па ке гостувате ко за сегде ви се даени автобуси

A sto e be Tetovo da ti se pluknam vo to Tetovo,ko voena zona go prajte. Koga ke igrat Teteks-Pelister ako imam sansa a sigurno ke imam ke dojdam tamu(ma da ednas nedelno doagam tamu):smir:
btw nejkev nikoj da navredam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom