Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Леле лудница на стадион беше,посебно прво полувреме:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ни малку лош натпревар, а помалку лош релутат.
2 : 2 .Не е лошо.

Првото полувреме ние го диктиравме темпото. Со што се круниса со гол.
Така и заврши првото полувреме.
Но второто беше сосем друга приказна.
Ние доста се повлековме. Што беше голема грешка.
Па така не стиснаја и ни дадоја гол.
Ние продолживме со навивањето ги бодревмо сеуште. И на тоа ни вратија со гол во 93 тата минута.
Па храбрите ги следи среќата.

Навивањето беше супер. Немам зброој. Иако бевме некако памалку (одмори и сл са људиве).
Морамо и Лавови да ги поздравим. Заедно испејавмо неколку стиха. Но немаја можност многу да се покажа бидејќи мие бевме гласни целиот натпревар.

Наредната утаквима да не има појче на трибинене и погласни да бидемо. (ако е можно погласно од ова што беше :icon_lol:)

Браво Војводи за денешнава утакмица,добра бројка од ваша страна,кореото ми се допадна и неколкуте песни што ги испеавме заедно...
За утакмицата...повеке ја посакувавте победата,дома игравте,публиката на ваша страна беше...
Нашите се опуштија и играа малку грубо,но и вашите не беа подобри.Што е тука,честито реми и се гледаме кај нас...:helou::smir:

А у колку саат ќе ја даваа знае некој да видимо малу подетално како изиграле нашиве

Обично вечерта некаде од 2.30 до 3.30 би требало да започне. Знам секогаш кога си идам тоа време има фудбал на А1, и тоа се репризите што ги давале претходната ден.

А у колку саат ќе ја даваа знае некој да видимо малу подетално како изиграле нашиве

Изгледа нема да има на а1 не пишува на страната :toe:
Иначе браво за двете екипи и големо браво за Војводите прекрасно шоу направија:vozbud: прекинот кога настана лелеее ѕверкии

Добра утакмица еј, супер игравмо у прво у второ малце се повлековмо али добро ипак со шампионот игравмо, криво ми е Левков што се повреди баш сакав да го видим, тој у напад што играше 4-та Постолов беше ?

Тој наредната на КЛУП обавезно, тром е многу и ни ги кочи акцијете, Жика место него у прв тим

еве кој небил малу сликичиња напраев

01082009514.jpg

Војводете наши, многу се по одмори па не е пуна трибината

01082009519.jpg

И Лавовите, ми беа далеку па со зум до крај сликав, и не е баш чиста сликата

01082009516.jpg

Го снимав и делот, кога се запалија бакљете на почеток на прво полувреме па ако сакате ке го закачим на јутуб ??

А имаш сликано или снимано(ако имаш стај на јутјуб)когај беше кореографијата тогаш беше најако
иако бевмо малце сепак викавмо ка 5 000 душе да има на трибината
п.с. стај и од баклјадата на јутјуб:vozbud:

Добра утакмица еј, супер игравмо у прво у второ малце се повлековмо али добро ипак со шампионот игравмо, криво ми е Левков што се повреди баш сакав да го видим, тој у напад што играше 4-та Постолов беше ?

Тој наредната на КЛУП обавезно, тром е многу и ни ги кочи акцијете, Жика место него у прв тим

еве кој небил малу сликичиња напраев

01082009514.jpg

Војводете наши, многу се по одмори па не е пуна трибината

01082009519.jpg

И Лавовите, ми беа далеку па со зум до крај сликав, и не е баш чиста сликата

01082009516.jpg

Го снимав и делот, кога се запалија бакљете на почеток на прво полувреме па ако сакате ке го закачим на јутуб ??

Novi transparenti za nas ste gi napravile ? :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom