Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
lazar iliev se povlece nema da odi vo teteks taka preeska kazaa na vestite si ostanuva vo stip:vozbud:

Ајдеее утре има да биде :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:исто таке знам дека се спрема јака кореографија.Утре свите на стадион :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.Конечно да дочекамо после 16 год прволигашки фудбал у тетово(за тетекс зборим)

Да да, утре ќе биде многу јако. Живна и градов малце, почнаја људиве да се враќаа од одмори, таке да очекуем публика на ниво :)

Брака чекајте не утре,доагаме и ние,бројка нема да бидеме кој знае која пошо пола Ѓорче сеуште е по одмори.
Како и да е,важно доагаме да згрми еднаш Абре Македонче :vozbud::vozbud:

Брака чекајте не утре,доагаме и ние,бројка нема да бидеме кој знае која пошо пола Ѓорче сеуште е по одмори.
Како и да е,важно доагаме да згрми еднаш Абре Македонче :vozbud::vozbud:
е тоа ми се свиѓа. само ке биде лошо ако ве стаа на трибината кај балистите :pos2::pos2::pos2: се заебавам, сигурно на страничната ке ве стават, да се испечете малку на сонцево.

е тоа ми се свиѓа. само ке биде лошо ако ве стаа на трибината кај балистите :pos2::pos2::pos2: се заебавам, сигурно на страничната ке ве стават, да се испечете малку на сонцево.

Немој не ме плаши бе,да не нема да отидам :pos::pos::pos:

Абе кај и да не стаат сеедно ми е,само да бидам на утакмицата и да навивам...башка ако сме под сонце,ке земам од дома шаторско крило :pos::pos:

Немој не ме плаши бе,да не нема да отидам :pos::pos::pos:

Абе кај и да не стаат сеедно ми е,само да бидам на утакмицата и да навивам...башка ако сме под сонце,ке земам од дома шаторско крило :pos::pos:

Па може да земеш, еден пикник да напраете :):):) И да ве стаат не е јако сонцето у 5 саат, таман боја да си фатите :)

Па може да земеш, еден пикник да напраете :):):) И да ве стаат не е јако сонцето у 5 саат, таман боја да си фатите :)

Вие брат бројка колку ке бидете отприлика,корео нешто ке имате...ме интересира :):)

Вие брат бројка колку ке бидете отприлика,корео нешто ке имате...ме интересира :):)

Врска немам, еве погоре кажа дечково дека ќе имало кореографија...па ќе видимо :) Инаку за бројката не очекуем да биде голема...

Се прае мислим корео за околу 400 душе па сеа може и помалце или повеќе од тоа да бидемо:toe::salut:

Абе ако бидете 400 души ова време,кога се скоро сите по одмори на коњ сте бе,не се секирајте...

Туку кај нас е деликатна ситуацијата,ептен :(:(

Дај ако знае некој нека каже кј се продаваа у тетово карте за МАКЕДОНИЈА-ШПАНИЈА???

Srekno vo novata sezona decki..Utre ocekuvam eden X...da bidat site zadovolni:)

а ке биде отворена вратата на трибината кј што седа војводете или ке се наплаќа карта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom