Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Iseni definitivno
ne potpi{uva
Iako se najavuva{e kako golemo zasiluvawe, sepak,
napa|a~ot Genc Iseni definitivno ne doa|a vo
Teteks.
"Ima{e nekolkudnevni pregovori so ovoj iskusen
{pic igra~. Sepak, ne uspeavme da pronajdeme
zaedni~ki jazik i toj karierata }e ja prodol`i vo
Albanija. Sega sme vo potraga po nov napa|a~", dopolni
Jakimovski.

Brat mnogu ste slabi zaso nikoj ne vi doaga od pojakive sto gi barate?

I da prasam dali Braga ke igra ovaa polusezona i koi igraci ke im bidat pozajmeni u Slavija

Brat mnogu ste slabi zaso nikoj ne vi doaga od pojakive sto gi barate?

I da prasam dali Braga ke igra ovaa polusezona i koi igraci ke im bidat pozajmeni u Slavija

За играчи немам коментар,само едниствено може Левков да се каже како познато засилување,а другите...!!!А за Брага би требало да игра,и за у Славија би требало да останат истите а може уште некој и да им се приклучи.

Pa ste skrpile bolje sostav i od Vardar. Ke se borime zaedno za opstanok:):)

Pa ste skrpile bolje sostav i od Vardar. Ke se borime zaedno za opstanok:):)
Не се знае бе.Може и Тетекс и Вардар да бидат на средина на табелата со оглед на составите на Пелистер,Слога, Победа,Милано,Турново доколку не се засилат овие клубови мислам дека имаме поквалитетни тимови од нив и Вардар и Тетекс.

Не се знае бе.Може и Тетекс и Вардар да бидат на средина на табелата со оглед на составите на Пелистер,Слога, Победа,Милано,Турново доколку не се засилат овие клубови мислам дека имаме поквалитетни тимови од нив и Вардар и Тетекс.
Pa Milano ne bi trebalo da opstojuva uste dolgo. Sloga e ubedlivo najslaba a i Sileks ne e nesto posilen. Pelister i Pobeda ne se za potcenuvanje, a Turnovo mi e nekako najjak od ovie. Go kupija neli Sasko Pandev. A dali znaes dali go zadrzija Georgiev mladiot

Pa Milano ne bi trebalo da opstojuva uste dolgo. Sloga e ubedlivo najslaba a i Sileks ne e nesto posilen. Pelister i Pobeda ne se za potcenuvanje, a Turnovo mi e nekako najjak od ovie. Go kupija neli Sasko Pandev. A dali znaes dali go zadrzija Georgiev mladiot
Абе Сашко Пандев појма си нема, иначе како ќе догураше до Турново од еден Динамо Загреб. Иначе мое мислење е дека и Вардар и Тетекс нема да се борат за опстанок и се подобри барем од 50% од екипите во Првата лига

Абе со Слога неможе да се знае уште.Го најавуваат Саран Холдинг како спонзор а уште ги нема,доколку им дојде таа фирма спонзор ќе направат јак тим ама ако останат вака единствена шанса им е домашниот терен да прават глупости како Шкендија што правеше на времето инаку не им бега дирекно испаѓање.

Абе со Слога неможе да се знае уште.Го најавуваат Саран Холдинг како спонзор а уште ги нема,доколку им дојде таа фирма спонзор ќе направат јак тим ама ако останат вака единствена шанса им е домашниот терен да прават глупости како Шкендија што правеше на времето инаку не им бега дирекно испаѓање.
Abe nikoj nema da im dojde samo se duvaat. Inace nemozat da napravat tolkavi pizdarii koi bi gi spasile od ispagjanje. Ipak u Skopje ima poveke dzandari nego u Tetovo. I plus Skendija bese redovno pokrivana od toj nivniot clen sto bese pretsedatel na disciplinskata komisija

Абе Сашко Пандев појма си нема, иначе како ќе догураше до Турново од еден Динамо Загреб. Иначе мое мислење е дека и Вардар и Тетекс нема да се борат за опстанок и се подобри барем од 50% од екипите во Првата лига
Spored mene Sasko bese mnogu pojak od Goran na negovi godini,otide brat mu vo Italija dojdoa parite i posle imase posledici,pusten stomak lupanje vo barovi do ranite utrinski casovi i eve gi posledicite TURNOVO! tipicno makedonce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom