Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Како што ми кажаја, од наредна сезона најверојатно у Тетекс ќе дојде Гм-гм поточно Горан Станковски. Моментално игра у Сибир (втора лига Русија) и ако е точно ова ќе биде екстра засилување за Тетекс. Дај боже да дојде :)

da sigurno posto u rusija zema mn pare ama izrazlil zelba da igra za semke i kikiriki u teteks:uvo::vozbud:

da sigurno posto u rusija zema mn pare ama izrazlil zelba da igra za semke i kikiriki u teteks:uvo::vozbud:

Па сега сакаш веруј сакаш не...што да кажем друго.

Ви кажав тоа што слушнав и 60% е точно, зошто Горан сака да игра уште 2 сезони во Тетекс и да ја заврши овде кариерата.

ке има негде собир за тетекс-дрита?

Не, директно свите на стадион идите.

btw, денеска ќе бидемо придружуани од желкете. Сега се истовариле пред стадион, изгледа полицијава несака да напрае 2 пута иста грешка :pos2::pos2:

Има некој да каже како завршила утакмицава ?

2:1 Крај................ Прва Лига оооооооооо:vozbud:

Прва лигааа оооооооооооооооо
Прва лигааа ееееееееееееееее
Сисај слога оооооооо
Напред ТЕТЕКС леалеееее!!!

:baeh:

Заслужена победа, само ми е криво што го примивмо у последна секунда голот :):) Некој ќе помисли одвај смо ги тепале...:)

И сеа конечно можем да кажем, ЧЕСТИТО ПРВА ЛИГА!!!! :olee::olee:

ГОТОВООО ПРВА ЛИГАА!!!!!

Прва лигааа оооооооооооооооо
Прва лигааа ееееееееееееееее
Сисај слога оооооооо
Напред ТЕТЕКС леалеееее!!!

:baeh:

Ајде уште 2 победе и сигурно прва лига освен ако не киксне шкендија па уште и следното коло да влеземо у прва лига затоа сеа треба една инвазија да напраемо со цементарница у Скопје и ако е можно и следната недела да прославимо.:vozbud:

Ајде уште 2 победе и сигурно прва лига освен ако не киксне шкендија па уште и следното коло да влеземо у прва лига затоа сеа треба една инвазија да напраемо со цементарница у Скопје и ако е можно и следната недела да прославимо.:vozbud:

И да знаеш дека ќе има инвазија наредна недела у Скопје :):) Ако ја тепамо Цементара уште 1 бод ќе ни треба, ама ич не се секирам. И да изгубимо од Цементарница, последните две кола ги играмо дома, против Миравци и Охрид. Од туе 6 бода се сигурни :)

Честито победа, па конечно и мие Македонциве у Тетово да глеамо прволигашки фудбал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom