Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
15 декември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
0
Како што ми кажаја, од наредна сезона најверојатно у Тетекс ќе дојде Гм-гм поточно Горан Станковски. Моментално игра у Сибир (втора лига Русија) и ако е точно ова ќе биде екстра засилување за Тетекс. Дај боже да дојде :)

da sigurno posto u rusija zema mn pare ama izrazlil zelba da igra za semke i kikiriki u teteks:uvo::vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
da sigurno posto u rusija zema mn pare ama izrazlil zelba da igra za semke i kikiriki u teteks:uvo::vozbud:
Па сега сакаш веруј сакаш не...што да кажем друго.

Ви кажав тоа што слушнав и 60% е точно, зошто Горан сака да игра уште 2 сезони во Тетекс и да ја заврши овде кариерата.

Член од
21 април 2009
Мислења
44
Поени од реакции
1
ке има негде собир за тетекс-дрита?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не, директно свите на стадион идите.

btw, денеска ќе бидемо придружуани од желкете. Сега се истовариле пред стадион, изгледа полицијава несака да напрае 2 пута иста грешка :pos2::pos2:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Има некој да каже како завршила утакмицава ?

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
2:1 Крај................ Прва Лига оооооооооо:vozbud:
Прва лигааа оооооооооооооооо
Прва лигааа ееееееееееееееее
Сисај слога оооооооо
Напред ТЕТЕКС леалеееее!!!

:baeh:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Заслужена победа, само ми е криво што го примивмо у последна секунда голот :):) Некој ќе помисли одвај смо ги тепале...:)

И сеа конечно можем да кажем, ЧЕСТИТО ПРВА ЛИГА!!!! :eek:lee::eek:lee:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ГОТОВООО ПРВА ЛИГАА!!!!!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Прва лигааа оооооооооооооооо
Прва лигааа ееееееееееееееее
Сисај слога оооооооо
Напред ТЕТЕКС леалеееее!!!

:baeh:
Ајде уште 2 победе и сигурно прва лига освен ако не киксне шкендија па уште и следното коло да влеземо у прва лига затоа сеа треба една инвазија да напраемо со цементарница у Скопје и ако е можно и следната недела да прославимо.:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде уште 2 победе и сигурно прва лига освен ако не киксне шкендија па уште и следното коло да влеземо у прва лига затоа сеа треба една инвазија да напраемо со цементарница у Скопје и ако е можно и следната недела да прославимо.:vozbud:
И да знаеш дека ќе има инвазија наредна недела у Скопје :):) Ако ја тепамо Цементара уште 1 бод ќе ни треба, ама ич не се секирам. И да изгубимо од Цементарница, последните две кола ги играмо дома, против Миравци и Охрид. Од туе 6 бода се сигурни :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Честито победа, па конечно и мие Македонциве у Тетово да глеамо прволигашки фудбал!

Kajgana Shop

На врв Bottom