Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НАПРЕД ТЕТЕКСЕЕЕЕ НАПРЕД ТЕТЕКСЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕ...АЛЕ АЛЕ ООООООО, ТЕТЕКС ШАМПИООООООН, ТЕТЕКС ШАМПИОООООН, АЛЕ АЛЕ ООООООО...

Jaaaaaaaa das ist gut, sehr gut. :D:D:D

Тооооооо Ајдееее Првааа лигааааа...после 16 годинииии
GO TETEKS GO!!!:helou:

Ајде ТЕТЕКС со среќа во прва лига влезот.Се надевав и сакав да победите.До година здравје повеке македонски екипи и подобра тифо сцена со вас ке имаме.Со Срека влезот пак!:smir:

ТООООООООООООООАААААААААА ТЕТЕКС ИДЕМО У ПРВА ЛИГА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честитки до Тетекс и навивачката група Војводи кои стварно оваа година завршија добра работа.

Фино, штом и Брегалница ја тепавте во гости значи УСПЕХ.

Aјде честито Тетекс честито Браќа Војводи влез во 1 лига !
Сега заедно да ги ебеме Албанците !
Комити + Војводи = Засекогаш заедно

Шо кур сакаш бе :pos2::pos2:

Ајде молам админ да го среди овој јузер, предлог мој е бан - перманент.
Ме навреди од дното на душата па до рогојте. :baeh: Сериозно.
Очекувам мудра постапка од страна на админите, како на мене шо ми правевте 5-6 пати.

Еееееееееееееееееее Тетекс, Ееееееееееееееееее Прва лига...:helou:

Epten mi e milo sto vlevate vo prva liga,ovaa godina Teteks najde dobar sponzor,Braco si zavrsi rabotata donese igraci i toa e toa..Vojvodi maestralni!! Bravo...golem + e toa sto vo prva liga vleze Makedonska ekipa od Tetovo! ke bide interesno,uste samo Belasica da ja izvlece nekako vo baraz pa daj boze da vlezeme i nie
pozdrav

Па дај нешто слике стајте каква атмосфера имало и од двете навивачки групи.Како што знам имало едно 30 душе војводи??:helou::helou::helou::helou:

прва лига ооооооооооо, прва лига ееееееееее, сисај слога ооооооооооо, напред тетекс ееееееееееееееааааааааааееееееееееее

идемо у 1 лига :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: фала му на бога, имало господ да не види и нас.
играчиве изиграа убоо и можеа да победа и со појќе разлика, а за брегалница имаше поништен гол.
30kbo6w.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom