Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НАПРЕД ТЕТЕКСЕЕЕЕ НАПРЕД ТЕТЕКСЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕ...АЛЕ АЛЕ ООООООО, ТЕТЕКС ШАМПИООООООН, ТЕТЕКС ШАМПИОООООН, АЛЕ АЛЕ ООООООО...

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Jaaaaaaaa das ist gut, sehr gut. :D:D:D

Тооооооо Ајдееее Првааа лигааааа...после 16 годинииии
GO TETEKS GO!!!:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ајде ТЕТЕКС со среќа во прва лига влезот.Се надевав и сакав да победите.До година здравје повеке македонски екипи и подобра тифо сцена со вас ке имаме.Со Срека влезот пак!:smir:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
ТООООООООООООООАААААААААА ТЕТЕКС ИДЕМО У ПРВА ЛИГА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Честитки до Тетекс и навивачката група Војводи кои стварно оваа година завршија добра работа.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Фино, штом и Брегалница ја тепавте во гости значи УСПЕХ.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Aјде честито Тетекс честито Браќа Војводи влез во 1 лига !
Сега заедно да ги ебеме Албанците !
Комити + Војводи = Засекогаш заедно

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Шо кур сакаш бе :pos2::pos2:
Ајде молам админ да го среди овој јузер, предлог мој е бан - перманент.
Ме навреди од дното на душата па до рогојте. :baeh: Сериозно.
Очекувам мудра постапка од страна на админите, како на мене шо ми правевте 5-6 пати.

Еееееееееееееееееее Тетекс, Ееееееееееееееееее Прва лига...:helou:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
BRAVO EJ STAVRNO ZASLUZUVATE VO PRAVA LIGA NIE USTE MALKO KE POKISNIME SE GLEDAME DOGODINA :helou::helou:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Epten mi e milo sto vlevate vo prva liga,ovaa godina Teteks najde dobar sponzor,Braco si zavrsi rabotata donese igraci i toa e toa..Vojvodi maestralni!! Bravo...golem + e toa sto vo prva liga vleze Makedonska ekipa od Tetovo! ke bide interesno,uste samo Belasica da ja izvlece nekako vo baraz pa daj boze da vlezeme i nie
pozdrav

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Па дај нешто слике стајте каква атмосфера имало и од двете навивачки групи.Како што знам имало едно 30 душе војводи??:helou::helou::helou::helou:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
прва лига ооооооооооо, прва лига ееееееееее, сисај слога ооооооооооо, напред тетекс ееееееееееееееааааааааааееееееееееее

идемо у 1 лига :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: фала му на бога, имало господ да не види и нас.
играчиве изиграа убоо и можеа да победа и со појќе разлика, а за брегалница имаше поништен гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom