Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Agimkrasniqi, на следниот испад ќе се поздравиш со форумот.

Ај што појќе да се соберете за на стадион, да навијате, да пеете, да викате и да ги надвикате балистите и ја да слушнем до Германија. Пак ќе речем мн. ми е криво што ќе го пропуштим дербиво за еден ден...јзк

100 душе ако има добро е, тоа е македонче ко македонче, глупо исплашено. Нема што да се прае друго тоа е...

2-0 za teteks. neka pusat Albancite sega. inaku odlicna atmosfera na vojvodi, ne imase poveke otkolku balistite, gi nadvikavmo a nadvor imase mal sudir na navivackite grupi

Ај некој нека напише нешто повише во врска со навивањето?
Одприлика колку Војводи ?Какви инциденти после утакмица ?Бакљи, кореографија нешто ?Постарата екипа на Војводи беше ?И ајде нека ви е со среќа во новата сезона и да се вратите што побрзо на трибина во солиден број и состав.

Ај некој нека напише нешто повише во врска со навивањето?
Одприлика колку Војводи ?Какви инциденти после утакмица ?Бакљи, кореографија нешто ?Постарата екипа на Војводи беше ?И ајде нека ви е со среќа во новата сезона и да се вратите што побрзо на трибина во солиден број и состав.

ke pisem za edno pola saat zos sega imam nesto rabota, samo da ti kazem brat bese nevideno, isto kako vojvodi pred 15god i koga teteks igral u prva liga. poveke za edno pola saat.

Така треба.Само напред.Многу ми е криво што ве немаше многу многу овие прошли години, знаејќи каква екипа имавте порано.Имате уште вие спремни момци кој сакаат да се вратат на трибина.Треба само малце повише напор и ќе биде се како што треба.
Поздрав до екипата што е стално на Градски кога игра Македонија.

обавезно еден навивачки извештај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom