Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
47.gif

Тетекс-Беласица 0:1! Ццццц, остај тоа го тепале и судијата после, ебати тоа шупаците.

Играчите :) Изгледа ги усрал гадно, ама така им треба!

abe utakmicata bese namestena. ja pisav na forumov uste pred pojke od edna nedela. sve e toa sminka, na belasica i treba, na teteks ne mu treba i gotovo. nemora da se dogovorat klubovite za da se namesti utakmica.

bobi4e напиша:
По се изгледа Тетекс од наредната сезона нема да настапува ниту во втората лига. Имам информации дека поради тоа што фудбалериве немаа добиено плата, нема да играат од наредната сезона, т.е Тетекс ќе се распадне. Стварно ми е жал, дај боже да не е вистина :(
teteks nema da se raspadne ama ke se bori za opstanok, ili pak ke ispadne, zos nmaredna sezona teteks ke igra so mladinci i kadeti, zos kako sto kazaa drugive igracite nemaat zemeno plata.
sto se odnesuva do natprevarot so belasica, bese namesten 100%, a sve drugo bese sminka.

До сите наши Војводи дали ќе има орг. за натпреварот на 06.09.2008 Македонија - Шкотска на Градски во Скопје и после 4 дена на 10.09.2008 Македонија - Холандија исто на Градски во Скопје ако знае некој или ако дознае некој нека пише

Си поранил малце а? Чекај бе, има време. И нормално дека ќе има организирано.

Боби да те прасам несто знаес мозе дали има нови салови од нашите Војводи или мајци итн.

Во моментов се прават нови мајци, 20 год. Војводи. 200 ден се, а за шалови нема.

До 1 Јули ќе се знае што ќе биде со Тетекс, сакале ВИП да спонзорираат во Тетекс, таке разбрав од еден играч. Не се знае уште што е како е, да се надеамо дека ќе излезе све најдобро.

Еј ова е супер вест ВИП ако ни биде Спонзор Боби каде мозе да се купи мајци за 200 денари ако бидат готови ај пиши ако знаес ПП

Ако се знаеш со шпато кажи му на него ќе те запише, па ка ќе бида готови ќе си земеш.

ок брат инаце денес почнаја преговори за спонзор еден играц ми реце правев муабет со него ми реце ако влезе В.И.П сакат да се вика клубот Тетекс В.И.П таке несто ама има и преговори со РСА сто бесе на Вардар спонзор па ќе видиме сто ќе се биде ако не ќе остане ТТК спонзор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom