Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
А тетовци имаате све повеќе и повеќе членови најнови Tetovo88
Aјде нека се множат.
Добрeдојде Tetovo88

. Нека го земе кој било, нека биде све чисто па макар не влегле уште 10 године у прва лига, со задоволство ќе идем и нема утакмица да пропуштим како до лани.

Се сложуем немам пропуштено утакмица од Тетекс на домашен дур бевмо у втора лига тогаш цел тим ни беше Тетовчани што играја со срце а не као овја сеа маникениве што дошле да наместат 2-3 утакмица и да лапнат паричиња а за клубот ги боли.... Највише у целава ситуација патимо ние искрените навијачи на Тетекс...

И во 3 лига ќе одиме
но Шкендија секогаш ќе ја ебеме :P
Вака, посликовито да биде :D
-jpg.64762

Ја па слушнав дека истиве остануаа и наредна сезона. Најверојатно, у Азија имало да се игра и втора Македонска лига, а ако е таке не гледам причина да си заминат од Тетекс.
Ќе видимо, само да не не снајде да не најдемо никаков спонзор и да си ебемо мајката. Нека го земе кој било, нека биде све чисто па макар не влегле уште 10 године у прва лига, со задоволство ќе идем и нема утакмица да пропуштим како до лани.
Edniot ce ide vo Gjorce zosto kopcarot epten nemal pare a drugiov rekol sakam da ostanam..

Edniot ce ide vo Gjorce zosto kopcarot epten nemal pare a drugiov rekol sakam da ostanam..

значи Ѓорче ќе го јаде како нас еден од газдете на Тетекс ќе биде тој "фамозниот" спонзор од странство што им се најавуе како кај нас Динамис :) Иначе дај боже да излезе и другиот ќе бидемо второлигаши више свекако ама барем клубот и ако губи да губи ЧЕСНО !
--- надополнето: 31 мај 2013 во 11:36 ---
Ја мислим подобро да испаднемо у трета лига:icon_lol:

Што е со сликава ? Си го јадел на кладба ??? :D :D :D

99% vo Teteks ostanuvaat istite sponzori i najavuvaat ekspresno vracanje vo 1 liga !

Ќе има дерби во 2 лига Тетекс-Слога ? :sneaky:

Многу испадна смешен овја погоре, неможем да допрем да се смеем саат време.
Уште го боли г'зот изгледа, им го натепавмо без вазелинче :D

све е тоа убоо само Тетекс нема да игра 2 лига..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom