Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Нека го земе кој било, нека биде све чисто па макар не влегле уште 10 године у прва лига, со задоволство ќе идем и нема утакмица да пропуштим како до лани.
Вака, посликовито да бидеИ во 3 лига ќе одиме
но Шкендија секогаш ќе ја ебеме![]()
Edniot ce ide vo Gjorce zosto kopcarot epten nemal pare a drugiov rekol sakam da ostanam..Ја па слушнав дека истиве остануаа и наредна сезона. Најверојатно, у Азија имало да се игра и втора Македонска лига, а ако е таке не гледам причина да си заминат од Тетекс.
Ќе видимо, само да не не снајде да не најдемо никаков спонзор и да си ебемо мајката. Нека го земе кој било, нека биде све чисто па макар не влегле уште 10 године у прва лига, со задоволство ќе идем и нема утакмица да пропуштим како до лани.
Се спремив да ти реплицирам дали си нормален, и сва среќа го приметив на крај имевоЈа мислим подобро да испаднемо у трета лига![]()
Edniot ce ide vo Gjorce zosto kopcarot epten nemal pare a drugiov rekol sakam da ostanam..
Ја мислим подобро да испаднемо у трета лига![]()
Ќе има дерби во 2 лига Тетекс-Слога ?![]()
Ne e problem ce gi tresemo svite...Poimot derbi odamna smo zabraele sto znaciIsto taka i protiv Rufeja i Vrapcishte vi se DERBY i so Zajas ako vlezeposhto se albanski klubovi neli ?
![]()
Од навивачки аспект мислев Тетекс-СлогаIsto taka i protiv Rufeja i Vrapcishte vi se DERBY i so Zajas ako vlezeposhto se albanski klubovi neli ?
![]()
I ti dozna ?све е тоа убоо само Тетекс нема да игра 2 лига..