Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
^ Ја врска немам што се дешава :D
Дај кажите што е работава, нешто у врска со тоа дека би можеле да ги казнат Дрита или...?

^ Ја врска немам што се дешава :D
Дај кажите што е работава, нешто у врска со тоа дека би можеле да ги казнат Дрита или...?

Пишими ПП ќе ти објасним за што стануе збор да не зборим пред време дур не биде официјална информацијава :D

Тоа со Дрита беше мачкање очи изгледа, да не се местат утакмици. Да ти ебам фудбалот ако се случи тоа што се планира!

Toa e toa, neka vi e so srekja :)

И официјално е? Штета за вас, тоа само ќе кажем.
И ова више стана гомна работа, испадни, напрај фузија, остани у прва лига. Под итно треба да се забрани фузирањево у Македонија, ова више не личи на ништо! Испаднавме, требаше да си играме у втора лига!

И официјално е? Штета за вас, тоа само ќе кажем.
И ова више стана гомна работа, испадни, напрај фузија, остани у прва лига. Под итно треба да се забрани фузирањево у Македонија, ова више не личи на ништо! Испаднавме, требаше да си играме у втора лига!
ја па право да ти кажем се радуев што ќе играмо у втора лига,само заради овја што са у клубов.си мислев ќе паднемо и ќе не остаа на раат,али немало спас од нив,намиришале они кај се праа најслатки паре и најлесни.а свите овја што се радуаа што ќе останемо у прва лига нека не се радуаа превише пошто свекако нема да го гледаа тетекс у тетово туку у ѓорче кај што ќе ги играа утакмицете догодина.што се однесуа до мене ја сигурно нема да идем да ги гледам у ѓорче.

Ако са истите, а они ќе бида...нема да отидем никад па ако сакаа и пред зграда да ми играа.

Nema za sega nikakva fuzija be...Znaete li kolkava suma treba da se plati za fuzija ? Ne deka gi nemame tie pare ama do kurca ako igrame vo 2 liga bas ne im e gajle..Edino ako padne nekoj jak dogovor pomegju nas i uste 1 ekipa..Mak G.P ne veruvam deka ke pravat fuzija zosto ne se tocni muabetite deka kopcarot nemal pare...;)

Не е уште ништо официјално за ден два отприлика би требало да се знае све што како... иначе од наредна сезона пак ќе играа у Тетово али мање више е тоа битно кој клубов ќе го држа истите људи со фамозниот газда од "странство" Што доаѓа свка година и ќе се пера паре на велико ја искрено сакам Тетекс да си иде у Втора лига и чесно да се врати у прва али Свет је леп кад сањамо:facepalm:

Mr. X : Teteks ostanuva vo 1 liga be lugje...
Inace Vardar,Metalurg,Renova go sakale Egzon kako i nekolku drugi igraci no odgovorot od Teteks bil negativen bidejci ce se cuva timot za Evro scenata :D

Мислам дека пополека отпаѓа опцијава за фузија со Ѓорче, наводно ќе им доаѓал некој спонзор од Турција. Пак Брацо да не заврти некоја шема со Тетекс а?

^ Абе истиве са, остајте тоа муабет Брацо мацо. Да дојде Брацо, ја ќе бидем пресреќен и ќе скокам до небо. И он местеше, ама местеше една од 10 утакмице. А не ка овја, една ако имаше што не беше наместена евеве...
Затоа нека не ви праа филмои, Еуромилк го наместија да влезе у прва лига, очекујте некој од Силекс или Тетекс да напрае фузија со нив, тоа ви гарантирам.

^ Абе истиве са, остајте тоа муабет Брацо мацо. Да дојде Брацо, ја ќе бидем пресреќен и ќе скокам до небо. И он местеше, ама местеше една од 10 утакмице. А не ка овја, една ако имаше што не беше наместена евеве...
Затоа нека не ви праа филмои, Еуромилк го наместија да влезе у прва лига, очекујте некој од Силекс или Тетекс да напрае фузија со нив, тоа ви гарантирам.
Па тоа ми е муабетот бе, Брацо е влезен у Еуромилк.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom