Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Cestito zasluzeno

sve bese fer i korektno i do sudijata.

P.S Fudbalot se igra za gledacite ne za stolcinjata.

Фудбалот се игра за гледачите, точно. Ама гледачи кои се нормални, кои со песна ќе го бодрат својот тим, па и ќе фрлат некоја провокација за другиот тим, но без да НАВРЕДУВААТ цел народ и да исвиркуваат државна химна.

Честито дечки, многу ми е мило. Судбината на Виган ве снајде :)

Cestito neka ni e !!! Neka ni se mnozat :vozbud: sega samo sto vleguvam doma do sega slavevme !!!!!!!!!!! TETEKS SAMPIOOOOONEEEE ,SAMPIONEEEE ALEEEE ALEEE AALEEEE !!!!!!

Војводи што има ново бе??Шо праите со спонзор ке има нов или истиов?

Војводи што има ново бе??Шо праите со спонзор ке има нов или истиов?
Секако дека ќе останат спонзорите... Наредно година се враќаме пак во прва лига посилни од било кога ;)

имаше нешто у мак. спорт дека годинава повторно ќе се игра супер купот и тоа на 9 јуни,што за мене е некако рано пошто у цел свет супер купот се игра на почеток на нова сезона.е сега колку е тачно ова не знам ама со овја од ффм свешто бидуе,можно е да напраа и ваква лакрдија.

Секако дека ќе останат спонзорите... Наредно година се враќаме пак во прва лига посилни од било кога ;)

Епа ако е таке значи тешко вас ако продолжат во исти ритам:cenzura:

Надевајте се вие дека ќе останат спонзорите хах... молите се Тетекс да не го снајде истото што го снајде и Љуботен,,, газдете од Тетекс ќе останат дур играмо Лига Европа после ќе заминат oд кој ќе ги земат парите од Европа ќе остават пари само да се плати котизацијата а играчите еден по еден ќе си идат пошто никој не игра без пари нели ? ;) А дека се мести цела сезона се уверив вчера Тетекс - силекс 4:0 да играја ваке цела сезона као што играја вчера ќе останеа у прва лига

^ Lele nie neznaevmo za ova...
Posledno sto slusnav e toa deka edniot od dvajcata sponzori na Teteks ostanuva a drugiot zaminuva...
Se vrti muabet deka Orce saka da go prevzeme Teteks ...
I da dokolku nekoj saka da bide nov sponzor na Teteks mora da plati 70 000 evra kolku sto bil dolgot koga dosle segasnive sponzori,pecatot e vo niv pa bujrum 70 000 :)

Ја па слушнав дека истиве остануаа и наредна сезона. Најверојатно, у Азија имало да се игра и втора Македонска лига, а ако е таке не гледам причина да си заминат од Тетекс.
Ќе видимо, само да не не снајде да не најдемо никаков спонзор и да си ебемо мајката. Нека го земе кој било, нека биде све чисто па макар не влегле уште 10 године у прва лига, со задоволство ќе идем и нема утакмица да пропуштим како до лани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom