Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
^
Незнам, нивно си е тоа. И да дојдат ќе дојдат тие стандард што се, 5-6 души со кола :smir:

moze da mi kaze nekoj dali e vistina deka braco ke ve ostae do kraj od ova godina...i ke go zema vardar ?:smir:

ako se sluci toa ke padnate i od liga !

moze da mi kaze nekoj dali e vistina deka braco ke ve ostae do kraj od ova godina...i ke go zema vardar ?:smir:

ako se sluci toa ke padnate i od liga !
А Брацо е Господ во Македонскиов Фудбал , Семоќен е има Надчовечки сили па еден клуб да неможе да опстои и без него :tapp:...

Тебе ич да не те интересира дали ќе паднемо мие или не, знаем дека тоа го сакате највише ама нема да ви се оствари, за наша среќа, а за ваша несреќа. :smir:
Брацо ќе остане у Тетекс и покрај тоа што ќе го земе Вардар. Не е дозволено еден човек да има појќе од еден клуб (ама у Македонија знаемо колку важа закониве), ако не како сопственик сигурно ќе остане како финансиер или нешто слично ка у Работнички што беше.

vcera ne go obrabotile treningot vasite,zaradi neisplateni dolgovi,navodno im bilo veteno isplata do petok

Шпекулации, на еден член од стручниот штаб му е слава па отишле сите кај него на гости затоа не бил одработен тренингот :smir:

Dali ce slavite nesto vie vojvodite vo subota , kako razbrav 22godini kako navivacka grupa ce slavite?

^
Незнам, нивно си е тоа. И да дојдат ќе дојдат тие стандард што се, 5-6 души со кола :smir:
А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат :toe:...

А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат :toe:...
И ние не сме иделе мн..освен на последниве утакмици со шкендија и пелистер каде бевме во добра бројка,а сеа се очекува и они да пристигнат во добра бројка :)
УШТЕ 3 ДЕНА...12ч БУБА МАРА

Брат, реално гледано значи. Тифо сценава ни е партал, Комити едвај се собираат по 100-150 души за утакмица на Вардар, па незнам што очекуеш ти за Тетекс. Тиа што са у можност доаѓаат. Е сега мислим дека ќе дојда појќе од 5-6 душе зошто против шкендија у Скопје отидоа около 20-25 Војводи. Ќе видимо како ќе биде.

Па кога Вардар има утакмица во тој термин и во исто време му гори под нозе, како очекуваш да има голем број на Комити во Тетово. Војводи точно е дека дојдоа добра бројка со Пелистер и Шкендија, ама првата се играше во вечерен термин, а за втората им беше забрането одење во с. Турново.

Оваа не само што е моја желба, туку ваке и ќе биде ... Марко ќе биде казнет за една утакмица, а за со Напредок ќе брани Кмет зошто он е најискусен од резервните ...

Одлука на Дисциплинска Комисија:
6. Поради добиен црвен , или два жолти картони по еден првенствен/куп натпревар ќе паузираат:
- Јовановски Марко (ФК Тетекс)

Марко доби еден натпревар пауза. Значи излезе по мое ...

Ај уживај си ти и бркај си работа... не сваќате дека до сега на сите вакви дерби утакмици и Вардар играше во ист термин затоа неможеше да се отиде организирано во поголем број !

Точно дека Војводи дојдоа кај нас во поголема бројка да ни дадат поддршка на нашите дерби утакмици со Пелистер и со Шкендија, ама тогаш се погоди они да бидат слободни, нивниот клуб не играше во ист термин. Со Пелистер кога игравме ние, ноќна беше утакмицата од 20 часот, па така Тетекс играше претходно дента и они беа слободни и дојдоа... потоа со Шкендија кога игравме ние, Тетекс играше со Турново во гости, но не им беше дозволено гостување на Војводи од полицијата и од управата на Турново па така пак беа слободни да дојдат кај нас и дојдоа.

Овојпат иако и Вардар има утакмица во ист термин, сепак ќе отиде екипа од Комити во Тетово сигурно повеќе од 5 души !!!
И не секирајте вие за нашето братство, ние си знаеме :wink:.

Брат, реално гледано значи. Тифо сценава ни е партал, Комити едвај се собираат по 100-150 души за утакмица на Вардар, па незнам што очекуеш ти за Тетекс. Тиа што са у можност доаѓаат. Е сега мислим дека ќе дојда појќе од 5-6 душе зошто против шкендија у Скопје отидоа около 20-25 Војводи. Ќе видимо како ќе биде.

Се собираме ние повеќе немај гајле ти :wink:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom