Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Брацо е Господ во Македонскиов Фудбал , Семоќен е има Надчовечки сили па еден клуб да неможе да опстои и без негоmoze da mi kaze nekoj dali e vistina deka braco ke ve ostae do kraj od ova godina...i ke go zema vardar ?:smir:
ako se sluci toa ke padnate i od liga !
vcera ne go obrabotile treningot vasite,zaradi neisplateni dolgovi,navodno im bilo veteno isplata do petok
da..Dali ce slavite nesto vie vojvodite vo subota , kako razbrav 22godini kako navivacka grupa ce slavite?
А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат^
Незнам, нивно си е тоа. И да дојдат ќе дојдат тие стандард што се, 5-6 души со кола :smir:
И ние не сме иделе мн..освен на последниве утакмици со шкендија и пелистер каде бевме во добра бројка,а сеа се очекува и они да пристигнат во добра бројкаА мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат...
А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат...
Па кога Вардар има утакмица во тој термин и во исто време му гори под нозе, како очекуваш да има голем број на Комити во Тетово. Војводи точно е дека дојдоа добра бројка со Пелистер и Шкендија, ама првата се играше во вечерен термин, а за втората им беше забрането одење во с. Турново.А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат...
Оваа не само што е моја желба, туку ваке и ќе биде ... Марко ќе биде казнет за една утакмица, а за со Напредок ќе брани Кмет зошто он е најискусен од резервните ...
А мене не ми е јасно вашево братство со комити што подразбира каква цел има ако на најголемото дерби моментално можеби во македонија ви доаѓаат 5 души собрани колку атерот да го направат...
Брат, реално гледано значи. Тифо сценава ни е партал, Комити едвај се собираат по 100-150 души за утакмица на Вардар, па незнам што очекуеш ти за Тетекс. Тиа што са у можност доаѓаат. Е сега мислим дека ќе дојда појќе од 5-6 душе зошто против шкендија у Скопје отидоа около 20-25 Војводи. Ќе видимо како ќе биде.