Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
abe ja mislim deka sega teteks prv put igra protiv drita u gosti, zosto drita e debitant u vtora liga. ali kako i da e treba da se ide na sve ili nisto koa imaat plan za prva liga ama ocigledno ne gi biva i zatoa treba da padnat u treta liga, pa sekoj vikend da jadat cutek od siptarive

Абе официјални натпревари не, ама мислим дека имаа неколку пријателски. Како и да е, таму неможе да се тепа па што сака нека биде. Ќе ги запаља живи. А мислим дека Тетекс може да дојде до 2-3 место сезонава, не е голема разлика...а и не игра баш толку лошо. Само што са многу утрипани дека са некој и нешто...тоа друго 20.

Drita:teteks 2:0! Za zal!
Ama toa e nikoj ne smee da tepa tamu.

На сите наси навивачи на насиот клуб тетекс и наси тетовци да дојдат на насиот сајт www.fkteteks.com ! .net .org .info ПП

Голманот на Тетекс Јовановски го постигна единствениот гол за Тетекс во натпреварот против Турново. ХАХАХА! Ретко се гледа ова во Македонија, а и во целиот свет нормално :):):)

Хахахаха. Уникат се Тетекс

Голманот на Тетекс Јовановски го постигна единствениот гол за Тетекс во натпреварот против Турново. ХАХАХА! Ретко се гледа ова во Македонија, а и во целиот свет нормално :):):)

Пенал, дегажман од шеснаесетник, слободен удар...?

исти бодови со беласица а ? хаха интересно ке биде

1.Турново 51П
2.Металург 51П
3.Миравци 46П
4.Скопје 44П
5.Беласица 40П
6.Тетекс 40П
7.Дрита 39П
8.Слога 38П
9.Нов Милениум 29П
10.Маџари 28П
11.Вардар Декамел 26П