Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
i kikirik i leci ke igraa.

Кикирик би требало, зош Пеев не игра...а и Леци би требало ако не игра Исени. Или па може Аце ќе игра, со два напаѓача. Ја мислим дека ваке ќе биде:

- Марко -
- Шиш - Нено - Ристов - Ристовски -
- Мики - Белчев -
- Ристески - Кикирик - Реџепи -
- Глигоровски -​

Составот за со Пелистер е работа на Кифла,а наше е да бидемо на стадион и да ги поддржимо:helou:

tetekspelister.jpg

Ајде сите у недела на стадион!!:vozbud:

http://www.fcteteks.com/2010/02/blog-post_25.html

еве ме и мене после неколку месеца пак на форумов значи најпрвин нека ни са со среќа новите засилуења, за утре флаери нигде не видов а времево се усра само се надевам дека тоа нема да не спречи да се соберемо затоа војводи утре у 12.00 пред бубамара присуство задолзително

еве ме и мене после неколку месеца пак на форумов значи најпрвин нека ни са со среќа новите засилуења, за утре флаери нигде не видов а времево се усра само се надевам дека тоа нема да не спречи да се соберемо затоа војводи утре у 12.00 пред бубамара присуство задолзително

Има флаери низ град, ваљда не си видел убоо...а за времето немај гајле ќе се среди. Иначе у 12:30 собир, не 12:00...

Ајде утре да се соберемо у што поголем број и да им дадемо поддршка на играчите!!

Со среќа утре :)

Во овој преоден рок донесовте одлични играчи, секоја чест!!! Сигурен сум дека утре ќе има супер натпревар, важите за фаворити, но и Пелистер има добар тим со одлични млади играчи. Соберете се во што поголем број, па да поставите слики утре за да видиме како било :)

Конечно ќе гледамо фудбал после 2-3 месеца,се изначекавмо :)
Ајде утре да се соберемо добра бројка и да им помогнемо на нашиве играчи и да ни тргне со победа 2010 година у првенството.Уште да ни дојда и чкембариве....:helou:

Има флаери низ град, ваљда не си видел убоо...а за времето немај гајле ќе се среди. Иначе у 12:30 собир, не 12:00...

Ајде утре да се соберемо у што поголем број и да им дадемо поддршка на играчите!!
дада денеска видов дека стаеље само немаше низ чаршијава туку видов у ало ало и кј зика иначе бевмо неколку душе на вардар и збореа некој комити дека ќе дојда утре....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom