Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување

У први 11 има само еден тетовчанец:nenene:.Неможе некој играчи кој го донеја Тетекс у прва лига да не играа,ја би ги стаел Нено(место Шиш) и место Белчев,Мики и Кикирик,и да играмо со 2 напаѓачи место 3.Убоо вика Кифла дека како ќе им објасни на досегашниве првотимци дека нема прва постава да играа:toe:
Ајдее се чека недела:vozbud::vozbud:

У први 11 има само еден тетовчанец:nenene:.Неможе некој играчи кој го донеја Тетекс у прва лига да не играа,ја би ги стаел Нено(место Шиш) и место Белчев,Мики и Кикирик,и да играмо со 2 напаѓачи место 3.Убоо вика Кифла дека како ќе им објасни на досегашниве првотимци дека нема прва постава да играа:toe:
се слагам со тебе мора мики кикирик и нено да играа прв тим

Според мене најдобро би било:

- Марко -
- Шиш - Нено - Ристов - Ристовски -
- Мики - Белчев -
- Ристески - Пеев - Реџепи -
- Исени -​

Според мене најдобро би било:

- Марко -
- Шиш - Нено - Ристов - Ристовски -
- Мики - Белчев -
- Ристески - Пеев - Реџепи -
- Исени -​
се слазем со тебе потпуно и според мене ова би било најдобро :toe:

Каков лапсус на МакСпорт :)

Ако на овие двајца се додат и стандардните во есенскиот дел Стојановски и РВОВИЌ (место Радоњиќ) тогаш во таборот на Тетекс е создадена вистинска напаѓачка четворка која рамноправно ќе атакува на првотимскиот статус :):)

Ќе игра Пеев у недела?? У спорт пишуеше дека ќе игра ама прееска на кисс кифла кажа дека Пеев нема да игра:toe:.Знае некој??

Ќе игра Пеев у недела?? У спорт пишуеше дека ќе игра ама прееска на кисс кифла кажа дека Пеев нема да игра:toe:.Знае некој??

Пеев 2 недеље немаше тренирано, денеска се вратил само на тренинг. Со два тренинга неможе одма на утакмица. Ваљда ќе почне од наредната, а оваја со Пелистер ќе га пропушти.

По се излеа нема и Генц да дебитира..зашто сеуште ги нема добиено целовкупната документација од Албанија.

Да те попраем нема ниту еден..:jaj:

По се излеа нема и Генц да дебитира..зашто сеуште ги нема добиено целовкупната документација од Албанија.

Да те попраем нема ниту еден..:jaj:
ke ima u nedela 3-4 tetovcani u startna postava.

И ја мислим дека ќе има, не е веродоестоен составот од Спорт, тиа само си дале нивно мислење. Мики ќе биде сигурно у први 11, а ништо чудно и Нено да игра.

И ја мислим дека ќе има, не е веродоестоен составот од Спорт, тиа само си дале нивно мислење. Мики ќе биде сигурно у први 11, а ништо чудно и Нено да игра.
i kikirik i leci ke igraa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom