- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 3
дадададаад има да биде најјако свите на стадионЉуди се спремате за у недела??![]()

ДРИМ ТИМОТ НА ТЕТЕКС

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дадададаад има да биде најјако свите на стадионЉуди се спремате за у недела??![]()
ДРИМ ТИМОТ НА ТЕТЕКС
се слагам со тебе мора мики кикирик и нено да играа прв тимУ први 11 има само еден тетовчанец:nenene:.Неможе некој играчи кој го донеја Тетекс у прва лига да не играа,ја би ги стаел Нено(место Шиш) и место Белчев,Мики и Кикирик,и да играмо со 2 напаѓачи место 3.Убоо вика Кифла дека како ќе им објасни на досегашниве првотимци дека нема прва постава да играа
Ајдее се чека недела![]()
се слазем со тебе потпуно и според мене ова би било најдоброСпоред мене најдобро би било:
- Марко -
- Шиш - Нено - Ристов - Ристовски -
- Мики - Белчев -
- Ристески - Пеев - Реџепи -
- Исени -
Фала, со среќа и на вас против Милано.Со среќа против пелистер!Мора да тепате:smir:
Ќе игра Пеев у недела?? У спорт пишуеше дека ќе игра ама прееска на кисс кифла кажа дека Пеев нема да игра.Знае некој??
У први 11 има само еден тетовчанец:nenene:.Неможе некој играчи кој го донеја Тетекс у прва лига да не играа,ја би ги стаел Нено(место Шиш) и место Белчев,Мики и Кикирик,и да играмо со 2 напаѓачи место 3.Убоо вика Кифла дека како ќе им објасни на досегашниве првотимци дека нема прва постава да играа
Ајдее се чека недела![]()
ke ima u nedela 3-4 tetovcani u startna postava.По се излеа нема и Генц да дебитира..зашто сеуште ги нема добиено целовкупната документација од Албанија.
Да те попраем нема ниту еден..:jaj:
ke ima u nedela 3-4 tetovcani u startna postava.
i kikirik i leci ke igraa.И ја мислим дека ќе има, не е веродоестоен составот од Спорт, тиа само си дале нивно мислење. Мики ќе биде сигурно у први 11, а ништо чудно и Нено да игра.