Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
poraz od rabotnicki 2-1. strelec za nas ace stojanovski. utre u jegunovce igramo so dinamo vranje u 1 saat.

Требаше ваке да се засилуемо уште пред да почне сезонава,а не сеа когај ни е скоро загарантиран опстанокот,само за џабе трошење паре:toe:.И таке полуфинале играмо со второлигаш,а у финале(би требало да играмо:))изгледа ќе играмо со Работнички и ете ти излез у Европа:toe:.Супер е ова што доаѓаа нови играчи не викам не туку ај Брацо си знае:helou:

Може играчиве и за наредна сезона да останат бе, сеа да се искористи хаосот у Ѓорче и да се прибере некој играч, боље мие да земемо него ли некој друг.

Иначе не ни е сигурен излез у европа ако Работнички не биде шампион, а ка што глеам РЕнова ќе биде, ќе треба мие да тепамо у финале на куп за да идемо у Европа.

Крсте некој рече не ни требал! Како бе ? Крсте е одличен играч чак што више многу јак за македонсково наше првенство, а и не игра он класичен шпиц, игра полушпиц а може и у средина да игра како крилен напаѓач или нешто слично.
Како и да е многу корисен играч е , и одлично би ни дошол, мада мене многу ќејф ќе ми се напраеше Николче да го земевмо за у одбрана:vozbud:

Супер, нека му е со среќа.

Иначе за Марли, мие со самото влагање у финале у купот имамо обезбедено излез у Европа (нормално ако Работнички заврши втор у лига, а ќе заврши 100%), таке да немора да тепамо за да излеземо у Европа.

Иначе за Марли, мие со самото влагање у финале у купот имамо обезбедено излез у Европа (нормално ако Работнички заврши втор у лига, а ќе заврши 100%), таке да немора да тепамо за да излеземо у Европа.
greska si, marli bese u pravo. samo ako rabotnicki bide sampion mie idemo u evropa i ako zagubimo, ako rabotnicki bide vtor, tret, t.e. ne bide sampion, togas mora da go osvoimo za da idemo u evropa.

p.s. aj so sreka neka ni e novoto zasiluenje, jak igrac, a i deneska izigral dobro.

Не е таќе брат ако освои Работнички се пласира од купот у Европа лига а 3то пласираниот или 4то нз кој кје иде у Европа лига:toe:

Ја па мислев таке...ок значи мора да се освои купот, а како шо тргнало Работнички нема да биде шампион, ќе сакаа они купот да го зема :/

Ја па мислев таке...ок значи мора да се освои купот, а како шо тргнало Работнички нема да биде шампион, ќе сакаа они купот да го зема :/
Mu treba mnogu na Braco kupot da go zeme so Rabotnicki a go zel a ne go zel ce igra u evropa, take da Rabotnicki vtor u prvenstvo ide u Evropa Teteks go zema kupot i igra Evropa i dvete ekipe od Braco u Evropa kraj na prikaznata.:helou:

Абе наше е само да се појавимо у автокоманда и после на филип втори:baeh:другото е све решено:vozbud::vozbud::vozbud:

И + недосуден чист пенал над Жика,и когај ќе врати Пеев уште боље ќе биде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom