Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lazar iliev se povlece nema da odi vo teteks taka preeska kazaa na vestite si ostanuva vo stip![]()
е тоа ми се свиѓа. само ке биде лошо ако ве стаа на трибината кај балистите :pos2::pos2::pos2: се заебавам, сигурно на страничната ке ве стават, да се испечете малку на сонцево.Брака чекајте не утре,доагаме и ние,бројка нема да бидеме кој знае која пошо пола Ѓорче сеуште е по одмори.
Како и да е,важно доагаме да згрми еднаш Абре Македонче![]()
е тоа ми се свиѓа. само ке биде лошо ако ве стаа на трибината кај балистите :pos2::pos2::pos2: се заебавам, сигурно на страничната ке ве стават, да се испечете малку на сонцево.
Немој не ме плаши бе,да не нема да отидам
Абе кај и да не стаат сеедно ми е,само да бидам на утакмицата и да навивам...башка ако сме под сонце,ке земам од дома шаторско крило![]()
Па може да земеш, еден пикник да напраетеИ да ве стаат не е јако сонцето у 5 саат, таман боја да си фатите
![]()
Вие брат бројка колку ке бидете отприлика,корео нешто ке имате...ме интересира![]()
Вие брат бројка колку ке бидете отприлика,корео нешто ке имате...ме интересира![]()