Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ajde cestito pobeda zasluzena bese mada mizeren fudbal imase ali toa e toa pozz

Ајде сите........... ПРВА ЛИГА оооооооооооооооо ПРВА ЛИГА оооооооооооооооооооооооооооооооо ПРВА ЛИГА оооооооооооооооо:vozbud:

Конечени резултати:

Цементара 0-2 Тетекс
Стрелец: Александар Стојански 35` 70`

Шкендија 4-1 Маџари
Миравци 1-0 Слога

Табела:
Тетекс 59
Слога 55
Шкендија 51

Бидејќи до крајот има уште 3 кола, во кои по еднаш и тетекс и слога се слободни, на Тетекс му треба само 1 бод за да обезбеди директен пласман во првата лига.
Значи прва лига ни е сигурна, конечно по 16 год редно беше и ние да влеземе...Ајдееее со среќаааа :smir:

Конечени резултати:

Цементара 0-2 Тетекс
Стрелец: Александар Стојански 35` 70`

Шкендија 4-1 Маџари
Миравци 1-0 Слога

Табела:
Тетекс 59
Слога 55
Шкендија 51

Бидејќи до крајот има уште 3 кола, во кои по еднаш и тетекс и слога се слободни, на Тетекс му треба само 1 бод за да обезбеди директен пласман во првата лига.
Значи прва лига ни е сигурна, конечно по 16 год редно беше и ние да влеземе...Ајдееее со среќаааа :smir:
Конечно пак се разигра царов....ајде догодина нека растура у прва лига ако остане кај нас.

Честито Војводи . Честито Тетекс . Многу ми е мило за вас . Догодина ќе има јака конкуренција во 1 лига и на тимски и на навивачки план . А не како сега со 3 активни групи во 1 лига :toe: .

ПРВА ЛИГААААААААААААААААААААААААААААААААААА

нека пукна сега душманите (да не речем ш.......е)

АЦЕ СТОЈАНОВСКИ :cuc::cuc::cuc:

Прошлата сезона и оваа стварно ги игра многу добро, секоја чест!!!

ПРВА ЛИГА!!

АЦЕ СТОЈАНОВСКИ :cuc::cuc::cuc:

Прошлата сезона и оваа стварно ги игра многу добро, секоја чест!!!

ПРВА ЛИГА!!
ova e 19 utakmica po red bez poraz za teteks, se nadevam deka ke ja zavrsimo sezonata so 21 utakmica bez poraz, a u 1 liga da teramo barem do 210 utakmice bez poraz.

NEKA NI E SREKA, POSLE 16 GODINI CEKANJE - ZASLUZIVMO.

Честито и од Кавадарци заслужено после 16 години повторно во прва лига.Дури следната сезона веќе ке гледаме добар фудбал со многу силни екипи Тетекс,Вардар,Работнички,Милано,Слога,Македонија ЃП па се надевам и Победа и Пелистер дека ќе останат и ќе прават јаки тимови за следната сезона...:salut:

Дали конечно прва лига ќе биде со тимовите кои заслужуваат да играат прва лига. Би било супер да се гледаат во иста сезона: Тетекс, Вардар, Работнички, Пелистер, Победа, Македонија ЃП, Шљога...Тоа е више таја старата прва лига.

Ај и од мене ЧЕСТИТО ПРВА ЛИГА !! Со уште неколку засилувања и можеме слободно да конкурираме за Шампиони!!:smir::olee::olee:

Ај и од мене ЧЕСТИТО ПРВА ЛИГА !! Со уште неколку засилувања и можеме слободно да конкурираме за Шампиони!!:smir::olee::olee:

За шампиони на што ?:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom