Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест момци за ова денес, само така за гнасите, не во болница во мртвечница требало да ги пратите.

ДУШМАНИ ЕДНО ЗАПАМЕТЕТЕ, СМЕ ПОСТОЕЛЕ, И ЌЕ ПОСТОИМЕ!

Секоја чест момци за ова денес, само така за гнасите, не во болница во мртвечница требало да ги пратите.

ДУШМАНИ ЕДНО ЗАПАМЕТЕТЕ, СМЕ ПОСТОЕЛЕ, И ЌЕ ПОСТОИМЕ!
mie malku podrugo ja peemo ovaja pesna. inaku ke bese uste pojako da bese za vikend i da bese uboo vremeto (vrnese u tetovo i uste vrne).

Знам како ја пеете.:)

Иначе нешто клипови од тепањето има, или сите бевте зафатени?:pos2:

Ауу кои тачки сте, сте му влегле дома на човекот.:pos2::pos2::pos2:

Здравје другата сезона ако имате некоја утакмица мора да дојдам со Војводи, лудница сте.:)

Едитирано од Фантом.

Иначе нешто клипови од тепањето нема или сите бевте зафатени?:pos2:

Здравје другата сезона ако имате некоја утакмица мора да дојдам со Војводи, лудница сте.:)

Сам си го бараше што да му праеме ние. Како што кажав за 20 год. ВОЈВОДИ исто така еден со кола се изгоре вака, и за малку ќе му беше превртена наопаку, се спаси некако. Еве сега уште еден се изгоре да гаѓа со камења, затоа сега ќе му треба реновирање на куќата :pos2::pos2:

Може не смо најбројни ама најненормални смо сигурно:toe:

Само уште на навијање подобро да имамо, добро е но не најдобро. Иначе за инциденти, индијанство и дивјаштво први смо. Свака утакмица по некој инциденти и понеколку коле скршени. хахахах

Едитирано од Фантом.

Само уште на навијање подобро да имамо, добро е но не најдобро. Иначе за инциденти, индијанство и дивјаштво први смо. Свака утакмица по некој инциденти и понеколку коле скршени. хахахах
Па и не треба да се фалимо бш со ова.Кј да е ќе донеса и кај нас некој закон против навијачи ка шо е низ цела европа дека стварно зачестија нереди и кај нас:toe:

Да да први смо за инциденти штета што не смо појче македонци во градот на пр како у Струмица или Охрид кај шо се собираа по 50 на утакмица а ги има по 50 000,али нема врска какви смо такви смо добри смо:toe:

Да да први смо за инциденти штета што не смо појче македонци во градот на пр како у Струмица или Охрид кај шо се собираа по 50 на утакмица а ги има по 50 000,али нема врска какви смо такви смо добри смо:toe:
Абе види сеа, подруго е Тетово подруго е Охрид. Тој од Охрид или струмица не знае што е албанец, а овде ги има 80% таке да појќе на утакмица се иде да газиш албанци :D
мада тоа не значи тија другите градоој да немаа навијачи али ипак овде нема шо да праеш па мора на стадион, а таму ќе се купаш, кино ова она ХАХАХА...

Едитирано од Фантом.

Абе види сеа, подруго е Тетово подруго е Охрид. Тој од Охрид или струмица не знае што е албанец, а овде ги има 80% таке да појќе на утакмица се иде да газиш албанци :D
мада тоа не значи тија другите градоој да немаа навијачи али ипак овде нема шо да праеш па мора на стадион, а таму ќе се купаш, кино ова она ХАХАХА...

Ама друго е овде. ВОЈВОДИ са долго на утакмице, и имаа за кого да навиаа у фудбал (иако Тетекс 16 године не е влезен у прва лига), сепак Тетекс е име за респект у македонскиот фудбал, така да...Да е некоја екипа што нема никоаш играно у прва лига а камо ли у Југословенска лига како нас, може и кј нас не би било како што е денеска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom