- Член од
- 30 јуни 2007
- Мислења
- 1.775
- Поени од реакции
- 23
хехе кј најде бе 1500.
највише 1000
aj sea ne bidi sitnicar, ti moze gi broese :pos2::pos2:Па добро мора малце да се додаде немој и ти ваке![]()
хехе кј најде бе 1500.
највише 1000
aj sea ne bidi sitnicar, ti moze gi broese :pos2::pos2:Па добро мора малце да се додаде немој и ти ваке![]()
ееххехехе неверуј дека ги броел али ајде нека бида 1 000 душе :helou::helou:aj sea ne bidi sitnicar, ti moze gi broese :pos2::pos2:
Абе mujo види сеа, мора малу контрашкото да се удри, колку да има разговор на темаваaj sea ne bidi sitnicar, ti moze gi broese :pos2::pos2:
mie malku podrugo ja peemo ovaja pesna. inaku ke bese uste pojako da bese za vikend i da bese uboo vremeto (vrnese u tetovo i uste vrne).Секоја чест момци за ова денес, само така за гнасите, не во болница во мртвечница требало да ги пратите.
ДУШМАНИ ЕДНО ЗАПАМЕТЕТЕ, СМЕ ПОСТОЕЛЕ, И ЌЕ ПОСТОИМЕ!
е да беше убоо времето ќе имаше 2000 душе а камо ли 1500mie malku podrugo ja peemo ovaja pesna. inaku ke bese uste pojako da bese za vikend i da bese uboo vremeto (vrnese u tetovo i uste vrne).
Сам си го бараше што да му праеме ние. Како што кажав за 20 год. ВОЈВОДИ исто така еден со кола се изгоре вака, и за малку ќе му беше превртена наопаку, се спаси некако. Еве сега уште еден се изгоре да гаѓа со камења, затоа сега ќе му треба реновирање на куќата :pos2::pos2:Знам како ја пеете.
Иначе нешто клипови од тепањето нема или сите бевте зафатени?:pos2:
Ауу кои тачки сте, сте му влегле дома на човекот.:pos2::pos2::pos2:
Здравје другата сезона ако имате некоја утакмица мора да дојдам со Војводи, лудница сте.![]()
Може не смо најбројни ама најненормални смо сигурноЗнам како ја пеете.
Иначе нешто клипови од тепањето има, или сите бевте зафатени?:pos2:
Здравје другата сезона ако имате некоја утакмица мора да дојдам со Војводи, лудница сте.![]()
е ова и ја го тврдим со сигурност :smir:Може не смо најбројни ама најненормални смо сигурно![]()
Само уште на навијање подобро да имамо, добро е но не најдобро. Иначе за инциденти, индијанство и дивјаштво први смо. Свака утакмица по некој инциденти и понеколку коле скршени. хахахахЗнам како ја пеете.
Иначе нешто клипови од тепањето има, или сите бевте зафатени?:pos2:
Па и не треба да се фалимо бш со ова.Кј да е ќе донеса и кај нас некој закон против навијачи ка шо е низ цела европа дека стварно зачестија нереди и кај насСамо уште на навијање подобро да имамо, добро е но не најдобро. Иначе за инциденти, индијанство и дивјаштво први смо. Свака утакмица по некој инциденти и понеколку коле скршени. хахахах
Абе види сеа, подруго е Тетово подруго е Охрид. Тој од Охрид или струмица не знае што е албанец, а овде ги има 80% таке да појќе на утакмица се иде да газиш албанциДа да први смо за инциденти штета што не смо појче македонци во градот на пр како у Струмица или Охрид кај шо се собираа по 50 на утакмица а ги има по 50 000,али нема врска какви смо такви смо добри смо![]()
Ама друго е овде. ВОЈВОДИ са долго на утакмице, и имаа за кого да навиаа у фудбал (иако Тетекс 16 године не е влезен у прва лига), сепак Тетекс е име за респект у македонскиот фудбал, така да...Да е некоја екипа што нема никоаш играно у прва лига а камо ли у Југословенска лига како нас, може и кј нас не би било како што е денеска.Абе види сеа, подруго е Тетово подруго е Охрид. Тој од Охрид или струмица не знае што е албанец, а овде ги има 80% таке да појќе на утакмица се иде да газиш албанци
мада тоа не значи тија другите градоој да немаа навијачи али ипак овде нема шо да праеш па мора на стадион, а таму ќе се купаш, кино ова она ХАХАХА...