Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
тип4е смири живците малко ок ли .. и доста одаш против христов
Абе нека оде против,оК е ....Само каде беше тој цела сезона да збори за тимот?Сега најде да збори,прочитал од спорт изјавите на Панајот и на Власос и ајдее...:tapp:

Вечерва во Платинум беа Амир Абед, Донал Кол, Димитровски-Мачка и се мислам дека и овој Лоренс Меккенси беше имаше уште еден со нив ама не го знаев.

Вечерва во Платинум беа Амир Абед, Донал Кол, Димитровски-Мачка и се мислам дека и овој Лоренс Меккенси беше имаше уште еден со нив ама не го знаев.

Могуќе е пошто не беа во Кавадарци излезени на к7 да прошетале до Струмица и онака утре имаат слободен ден.бтв оти не ги заденате:pos2::pos2:

Могуќе е пошто не беа во Кавадарци излезени на к7 да прошетале до Струмица и онака утре имаат слободен ден.бтв оти не ги заденате:pos2::pos2:

не сме такви ниии :smir:

тип4е смири живците малко ок ли .. и доста одаш против христов
Ааајт вии другаре сте така ли? И кој оде против некој од вас право вии двујцата против него и нема дек да оде така ли? Абе ај не ми се занесувајте ного ај ццц човеко ништо не ти кажа на тебе шо ќе го тепаш ли оти одил против Хирстов а!?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Па дошле да видат град малку:pos2::pos2::vozbud:

Ти ли ги виде или кажа ти некој? да не лага Амир да ја зима и струмица

Ти ли ги виде или кажа ти некој? да не лага Амир да ја зима и струмица

божее не бех слушнал поголема глупост...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ааајт вии другаре сте така ли? И кој оде против некој од вас право вии двујцата против него и нема дек да оде така ли? Абе ај не ми се занесувајте ного ај ццц човеко ништо не ти кажа на тебе шо ќе го тепаш ли оти одил против Хирстов а!?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

другаре сме и шо .... и нема да го тепам .... и не се занесуваме .... и не само он сите одате против христов

Да бе и Струмица ќе ги зимал..Баснарков ке го пуштил тука со Петрето на сите ке ги посерале:pos2::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom