Фан клуб: Струмица

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
тип4е смири живците малко ок ли .. и доста одаш против христов
Абе нека оде против,оК е ....Само каде беше тој цела сезона да збори за тимот?Сега најде да збори,прочитал од спорт изјавите на Панајот и на Власос и ајдее...:tapp:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Вечерва во Платинум беа Амир Абед, Донал Кол, Димитровски-Мачка и се мислам дека и овој Лоренс Меккенси беше имаше уште еден со нив ама не го знаев.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Вечерва во Платинум беа Амир Абед, Донал Кол, Димитровски-Мачка и се мислам дека и овој Лоренс Меккенси беше имаше уште еден со нив ама не го знаев.
Могуќе е пошто не беа во Кавадарци излезени на к7 да прошетале до Струмица и онака утре имаат слободен ден.бтв оти не ги заденате:pos2::pos2:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Могуќе е пошто не беа во Кавадарци излезени на к7 да прошетале до Струмица и онака утре имаат слободен ден.бтв оти не ги заденате:pos2::pos2:
не сме такви ниии :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
тип4е смири живците малко ок ли .. и доста одаш против христов
Ааајт вии другаре сте така ли? И кој оде против некој од вас право вии двујцата против него и нема дек да оде така ли? Абе ај не ми се занесувајте ного ај ццц човеко ништо не ти кажа на тебе шо ќе го тепаш ли оти одил против Хирстов а!?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па дошле да видат град малку:pos2::pos2::vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ти ли ги виде или кажа ти некој? да не лага Амир да ја зима и струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ти ли ги виде или кажа ти некој? да не лага Амир да ја зима и струмица
божее не бех слушнал поголема глупост...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ааајт вии другаре сте така ли? И кој оде против некој од вас право вии двујцата против него и нема дек да оде така ли? Абе ај не ми се занесувајте ного ај ццц човеко ништо не ти кажа на тебе шо ќе го тепаш ли оти одил против Хирстов а!?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

другаре сме и шо .... и нема да го тепам .... и не се занесуваме .... и не само он сите одате против христов

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да бе и Струмица ќе ги зимал..Баснарков ке го пуштил тука со Петрето на сите ке ги посерале:pos2::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom