Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешш повеќе за БОжО
Height: 208cm / 6'10''
ball1.gif
Position: Power Forward / Center
ball1.gif
Born: 1979
ball1.gif
Team: Spartak P. (Bulgaria) (2008-08)
ball1.gif
Nationality:
CRO.gif
Croatian
ball1.gif
Agency: Interperformances

Играјал е и у НЛБ лигата ...

ti pa od deka znaas kolko plata zima on tam pa taka da kazuvas mos zima malko !!!

За твоја информација у Цедевита црнецо зимаше 35.000,00 $ плата ... шо значи де не фантазирате оти може да дојде у било кој тим у Македонија (сега за сега)

208 цм и не е баш некоја висина за центар, ама ај да се надеваме дека ќе биде ѕвер. Убаво ми е тоа што знам дека е играл за Цедевита. Значи е играл во солиден клуб, и мислам дека ќе го биде.

Аман бе човек ... колко мислаш оти се у просек центрите ? Пуповиќ е 210 а Латовиќ 206 и повеќе од добро работеа под кошевите ... да не сакаш некој калпазан од 230 да донесат ...

За твоја информација у Цедевита црнецо зимаше 35.000,00 $ плата ... шо значи де не фантазирате оти може да дојде у било кој тим у Македонија (сега за сега)

Аман бе човек ... колко мислаш оти се у просек центрите ? Пуповиќ е 210 а Латовиќ 206 и повеќе од добро работеа под кошевите ... да не сакаш некој калпазан од 230 да донесат ...
prvo i prvo od deka tee taa info oti crnrco u cedevita zima tolko plata, vtoro cel tim dali vrede tolko i treto latovic e 204 a ne 206 cm

kako prvo guptino zima tolku pari
kako vtoro cedevita vrede za ........ imat golem budzet
a pley od deka e

Стегнаате га работта за црнецо..правате мабет шо е невозможен.
Значи имаме на проба хрват а треба да дојдат и уште 2.
само ако може некој да ми каже од сигурно не така шпекулација дали пуповик сее ојдан веке?

Стегнаате га работта за црнецо..правате мабет шо е невозможен.
Значи имаме на проба хрват а треба да дојдат и уште 2.
само ако може некој да ми каже од сигурно не така шпекулација дали пуповик сее ојдан веке?
Аман со тај Пуповиќ..човекот веке зборува чешки вие уште истите прашање..Да отиден си е...И не се враќа...:baeh:

Аман со тај Пуповиќ..човекот веке зборува чешки вие уште истите прашање..Да отиден си е...И не се враќа...:baeh:

A во кој Чешки клуб да не знаеш случајно.:salut::smir:

Пуповиќ сее ојдан веќе ми кажа типчето шо беше у неговио стан под кирија оти го е ослободил стано...Така да ојдан сее сигурно 100 %

prvo i prvo od deka tee taa info oti crnrco u cedevita zima tolko plata, vtoro cel tim dali vrede tolko i treto latovic e 204 a ne 206
cm

:pos2::pos2: за 2 цм праваш проблем хахах па латовиќ со коса е 206 цм а кога ке е истрижи е 204 цм .. :pos2::pos2:

e hristov znaas li koi se dvujcata na proba osven bozo barac ??? a ??

e hristov znaas li koi se dvujcata na proba osven bozo barac ??? a ??
Имаме контакт со плејот...Многу добар плеј,што нема ни да го пробуваме смао да прифати да дојде во Струмица...А за другиот центар немам информациии:wink:
Позз...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom