Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
браво ти знаеш колко зима врба му ги броиш парите. И чековски е зимал во черкерси добра пара ама се врати во фени и верувам оти нема да зима как шоо зимал тама туку драстично помалку.

tne mu gi brojam jas pari sigurno na vrba tuku mi bese poentata da kazam kolku pari zima , A CEKOVSKI da bideme realni ne e vrabica stevanov

Па ти спомна пари јас ти направив споредва... ако може да се договорат може ке дојде(како пример ти посочувам). И дај пиши поразбирливо или немаш 2 реда школо оште?

Па ти спомна пари јас ти направив споредва... ако може да се договорат може ке дојде(како пример ти посочувам). И дај пиши поразбирливо или немаш 2 реда школо оште?
eden red imam sto ke mi e poiese

A бе ај доста што се расправате за глупости!!!Може ли некој да ми каже кои се другите играчи што ќе идат повратници од странство кај нас,ако не е тајна??

me raduva sto i ti ne gi gresis zborovite.
P.S. sto znaci ovoj zbor "oshte" ?

me raduva sto i ti ne gi gresis zborovite.
P.S. sto znaci ovoj zbor "oshte" ?
Не те разбираме на латиница :bip::bip::bip: пс вратете се на темата не летајте у облаци!:helou:

Najnovi vesti: Mu istekol polugodisniot dogovor na Vrbica Stefanov vo Menorka i ke se vrakal vo Makedonija( mala sala) . Ama oti da ne, star e veke nema golemi ekipi od Evropa so zimat igraci na tii godini, a site go znaeme negoviot kvalitet. Zamislejte da dojde u Strumica :):):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
a be ova e jaka sega ali ako se penzionira vrbica sigurno nema da bide toa ekipata na strumica, pa tamu da ja doigra poslednata godina od karierata.da ne se lazaeme ama se znae kade bi ja zavrsil karierata.:nenene:

знаа се бе ако рачуна да ја завршива кариерата во македонски клуб тоа ке биде фени ....... и слусам плеу ке дојдел од србија

и саа шо мабет направиите, дај кажејте кој домашни странци и странци се планират?

Абе остај ги, не го разбират они нашио дијалект малце се глупи :smir: и ај кажејте сигурно ли остануват Латович и Бошњак??? А јас сакам и Мицко да останеее....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom