Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
мене верувај:
Мираковски во Фершпед Работнички!

Абе дај не зборете глупости...:tapp:Хаџивасилев центар?Па Хаџивасилев ако погоде некоја 3ка и тоа му е ...Хаџивасилев нема ни ц од центар.:nesvest:Ни треба висок курпулентен,а за него и една измена..Е сега сварно незнам шо ќе правиме...4 странци а ни требаат 2 плеја...Мираковски треба да биде наш...2 центри ...Тенки сме на 2ка...Ако го земеме Кицулис ќе може де покрива 2 и 3...Дамир да си го вратиме како 4ка и Боби како замена за него...

Кој ке а разбере таа...

На страната на КФМ пишува дека Струмица сеуште нема доставено список со домашни играчи а требаше вчера да достави.
Да не настанат некои збрки тоа ме плаши.

Site si e...e majkata. Na koj so mu tekne kazuva.:tapp::tapp::tapp:.
Mirakovski, Kiculis i jak centar i solidna ke bide ekipata :helou:

хаха... ако може да излезе дека е потпишал митто за нас ке се збркат скопјане.Ја и христов кажа оти хаџивасилев неможе да игре класичен центар,тва шо го кажах и јас. Мора добар курпулентен центар.

Како стојат работите во клубот не е баш на арно , останавме без плеј и центар , пупович си ојде , мираквоски не дојде , богојо си ојде , гоцевски не дојде , само боби и вегов се нови играчи.А латович и бошнјак ке останат.
Така би требало да биде ростеро на македонски играчи

Тасовски
Соколов
Крстевски
Цветков
Заев
Караманолев
Хаџивасилев
Вегов

Сега само во странците ни е спасот, барем ќе имаме солидна екипа нема да сме во типот на Карпош. :bip:

Мислам оти управата има планове да донесе некои јаки странци кои ке пополнат плеј и центар бидејки ако сакаа да го задржат богоев ке му дадаа колко е терал,за мираковски ке запнаа ама изгледа ке зимат странци и тва добри.

Сега само во странците ни е спасот, барем ќе имаме солидна екипа нема да сме во типот на Карпош. :bip:

Абе шо се секирате толко. Управата да не е глупа и тупа да остане со цветков и караманолев на плеј. или со вегов на центар? секак ке земат јаки странци и по некој домашен за на клупата 2 преоден рок.

Абе шо се секирате толко. Управата да не е глупа и тупа да остане со цветков и караманолев на плеј. или со вегов на центар? секак ке земат јаки странци и по некој домашен за на клупата 2 преоден рок.

Па и јас тоа викам. Сигурно уште кога е Влаекидис тренер не е дошол да прави просечен тим. Сигурно ќе прави тим што ќе биде конкурентен за титула, и да се претстави во максимално добро светло во БИБЛ лигата. Е сега што не успеавме да задржиме некои добри наши кошаркари тоа е тоа, али сега можеме да земаме добри странци на позиција плеј и центар и мислам дека ќе бидеме повеќе од солидни.

А плус тоа и немаме таков лош тим ......

Димче Тасевски
Дарко Соколов
Дамир Латович
Бобан Хаџивасилев
Виктор Крстевски

Е сега тие послабите ....

Петре Цветков
Ване Заев
Коста Караманолев
Вегов

И сега значи ни треба уште 3 странци да се засилиме, ама добри кошаркари и супер сме. :helou:

забрави го бошнјак ... и да земеме уше 2странци супер кее.... цим управта дозволии да си одат богојо и пупо и да не го земат мираковски значи имат нешто испланирано ... ама не казуваат ....:vozbud::vozbud::vozbud:

Па и јас тоа викам. Сигурно уште кога е Влаекидис тренер не е дошол да прави просечен тим. Сигурно ќе прави тим што ќе биде конкурентен за титула, и да се претстави во максимално добро светло во БИБЛ лигата. Е сега што не успеавме да задржиме некои добри наши кошаркари тоа е тоа, али сега можеме да земаме добри странци на позиција плеј и центар и мислам дека ќе бидеме повеќе од солидни.

А плус тоа и немаме таков лош тим ......

Димче Тасевски
Дарко Соколов
Дамир Латович
Бобан Хаџивасилев
Виктор Крстевски

Е сега тие послабите ....

Петре Цветков
Ване Заев
Коста Караманолев
Вегов

И сега значи ни треба уште 3 странци да се засилиме, ама добри кошаркари и супер сме. :helou:

Овие болдираните не се доволно добри, мислам они се ок кошаркари, но од типот на кога ќе му тргне кога не па ај никому ништо.
а тие пред нив се ај некако посолидни.

а за останатите 4 подолу знаете и самите што би можел да коментирам освен за Вегов кој за мене барем повеќр отскокнува од тие тројцата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom