Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам колкави се шансите за пуповик.Тасовски живее за кабелнет у таа зграда. Мое мислење за мираковски во преодниот рок во август да дојде.:toe:

Незнам колкави се шансите за пуповик.Тасовски живее за кабелнет у таа зграда. Мое мислење за мираковски во преодниот рок во август да дојде.:toe:

Ако му го откупите договорот што го потпишал вчера, и ако му понудите + 500 евра плата поголема од тааа што ја потпишал сега, може би ке дојде само има шанси од 0,01%...:smir:

Но, како ќе дојде кога овие денови потпишал нов договор со Фершпед ?

Гледам еден пост од EnergieNo.1 кажа дека треба да го замени некој Пупович па тоа ке го направи Слободанчо Хаџи-Василев и тоа по добар ке биди овај играч го сакам многу .!:helou:

A Hadzivasilev so nema igrano recisi cela sezona glede li go nekoj taj fakt ili ne ajde odma ke go zamene i duri bi bil podobar od pupovic, epten ambiciozno

Гледам еден пост од EnergieNo.1 кажа дека треба да го замени некој Пупович па тоа ке го направи Слободанчо Хаџи-Василев и тоа по добар ке биди овај играч го сакам многу .!:helou:

Ама боби како шо знам јас не игра класичен центар. Ни треба достојна замена за Пуповик(доколку си оди).Може и Латовик да игра центар ама не е тва тва... си треба добар центар. :wink:

A Hadzivasilev so nema igrano recisi cela sezona glede li go nekoj taj fakt ili ne ajde odma ke go zamene i duri bi bil podobar od pupovic, epten ambiciozno

Арно ви кажа.Нее тренирал цела сезона.Не треба да се потпираме на него целосно си морааа ЦЕНТАРЧЕ!!!! :):)

А бе ќе го видиме:wink:Цела година не е тренирал,така да...Ама се надевам оти ќе биде повторно старата машина:wink:

А бе ќе го видиме:wink:Цела година не е тренирал,така да...Ама се надевам оти ќе биде повторно старата машина:wink:

Ке видиме дали ке биде старата машина,едни добри подготовки и тип топ. :)

офтопик: виде ли се у аба. :)

Ке видиме дали ке биде старата машина,едни добри подготовки и тип топ. :)

офтопик: виде ли се у аба. :)

Е само тва..добри подготовки и спиј пиле:wink:а за тва видех се,интересна работа:smir:

Саа значи треба некој добар плај од странство и добар центар да се наа..

denes vo dnevniot vesnik TopSport pisuvase deka Mirakovski potpisal za strumica, koj ne veruva neka go kupi ke vidi

da sega i na mene mi kazaa oti vo topsport pise deka mirakovski potpisal za strumica .... saa na koj da veruvame ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom