Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ej mocko odma provociras koj se pali na grci malak i na malako pa neka dava pari me bole devero od deka e dali e grk ili makedonec ak ne bese grko ke nemaame nii ni titula ni kosarka a tva kazah milon pati Marcus mislam oti sega treba da prevzemas merki da mu kazas oti ne e ok so provocire

abe ajde mir.. da mu se snevidi .. i fa997 abe od site skopjani samo ti provociras .. kavadarcani smiiire se ne provocirat veke ... i aj da se vratame na temata .. cim oficijalno e kazano oti vlaekidis e noviot trener bi trebalo da ima jak sponzor ..... ili ima a nejkat da kazat u javnosta

Да...Власос се враќа. Веќе кажано...
Околу спонзорите мислам дека работава е што зад Карапиперис стои некоја фирма (Грчка најверојатно), а и Власос ќе донесе уште некој...
За банката...ќе видиме што и како, сега е битно да се направи тим.
Не дека ми се многу симпатични оние јужно од нас од ПОПЈ, туку битен е еден друг момент:
Вложуваат во кошарката, а тоа е добро! Парата е пара, нивна или наша, не е битно.
Би требало Струмица да создаде младинска школа, мислам дека има можностиз а тоа, а тоа би било најисплатливата и најпогодна инвестиција на долг рок.

dobro, ne smeam da si kazam moe mislenje ??? znaete kakva e situacijata so grcite a vie vikate so saka neka samo pari neka dava... ok vie si znaetee. POZZ

Утре во 11.00 е прес конференцијата на која ќе биде објавена ова вест..

Mislam i nesto drugo ke se kaze na taj pres ama ajde da se nadevame deka veke zavrsii makite

Добри вести е ова враќање на тренер и штом се враќа значи има спонзори, а Прес има утре недела,а во понеделник ќе се знае за спонзорите кој, што и како ќее??

Абе добро шо сега со прашања само се исто па исто ... доволно јасно е оти во понеделник ке се знае се , шо има повеке да се питува , ако дознае некој нешто у мегувреме нека пише а не само да питуваме . у понеделник ли у вторник ли ц ц ц ...

dobro, ne smeam da si kazam moe mislenje ??? znaete kakva e situacijata so grcite a vie vikate so saka neka samo pari neka dava... ok vie si znaetee. POZZ

Не ме разбра изгледа, ако мене ми одговараше...
реков дека со нив е работава кака што е, не ми се симпатични, но заради нешто, еве даваат пари во кошарката...
Настрана тоа што најрадо сите би ги протерал, (ама тоа јас, или ти, па и уште 100 души) факт е дека се тука и слободно си работат.
Тие пари, како што спомнав се користат во кошарката и има некаков напредок во спортот, што секако е во наша полза. (наша-Струмица, мак-баскет во смисла квалитет на лигата)
И, како што реков, за мене најбитно ќе е да се направи јака младинска школа.

Mislam i nesto drugo ke se kaze na taj pres ama ajde da se nadevame deka veke zavrsii makite
Ќе се кажат работи кои ни јас не ги замислува ама што да правам Тројански коњ..дефинитивно...Поарно да не пишувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom