Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
E papagal jas ak imam dezinformaciii ne znam koj ima tocni informacii kaah so mi bese kazuvano od upravata, posle se izvinih kazah oti i mene se me lazale a ti ne si taj so treba tuka da govoras i da pisas aj mrsh od tuka pedala

O.K. ајде да не ја разгоруваме дискусијата непотребно..Вратете се на темата и информациите кои сите не засегаат како љубители на кошарката...

jas ti zborev za taa informacija so LUKOIL deka ti ja objavi prv. a za ovaa ne ti rekov deka ti si bil prviot, tuku deka pak si siguren vo nea, a eve drugite clenovi od strumica vikaat deka seute nisto ne se znae. i sto imam ja tebe da te provociram, sto imame ja i ti pa ja tebe da te provociram, samo komentirav ali nema vrska, uzivaj si ke vidime u ponedelnik kolku ti bile tocni informaciite

jas ke ti kazam. marcus, strumiks i uste maximum 3ca znaat za strumica, drugite samo provocirate i spekulirate so informacii vo vrska so klubot, pa posle koga ke iskoci kako sto kazale tie sto gi napomenav, nigde ve nema. navrati se nekolku strani ponazad da vidis koga bese kazano deka ve prevzema epten jak sponzor koj bea tie sto go demantirase toa i dali ispadna kako sto kazaa oni, zatoa poleka malce so napadite

definitivno ima. ne moze sekoj post da mu e protiv tebe. ne te branam samo ocigledno mu e krivo zatoa sto celo vreme mu gi demantiras dezinformaciite sto gi dava.

Epa togas navrati se ti nekolku strani stom veruvas na MARKUS pa ke vidis deka i toj ima objaveno deka do ponedelnik ke se znae se i deka spored nego se raboti za staro nov sponzor i procitaj go postot na MARKUS pod tekstot od NOVA MAKEDONIJA kade sto i toj ti kazuva deka ima vistina vo tekstot i sega vidi dali pustam voda

O.K. ајде да не ја разгоруваме дискусијата непотребно..Вратете се на темата и информациите кои сите не засегаат како љубители на кошарката...
i markus kako sakas da ne ja razgoruvame temata koga ovoj od family vo 3-4 posta pod red provocira

Epa togas navrati se ti nekolku strani stom veruvas na MARKUS pa ke vidis deka i toj ima objaveno deka do ponedelnik ke se znae se i deka spored nego se raboti za staro nov sponzor i procitaj go postot na MARKUS pod tekstot od NOVA MAKEDONIJA kade sto i toj ti kazuva deka ima vistina vo tekstot i sega vidi dali pustam voda
Точно е тоа дека до понеделник ќе се знае дали пак ќе го имаме стариот спонзор кој првобитно се откажа..Но тоа не е ни од далеку доволно за поголем буџет..Посебно ако се знае дека Заев во четвртокот официјлно изјави дека нема да го финансира овој клуб повеќе, туку ќе се преориентира на друг спорт.
Е сега има нешто матно во Струмица..најверојатно оној тројански коњ за кој зборувам..дека нешто се крие и можно е зад стариот спонзор да стои некој многу поголем..Работата е во тоа што мора да почекаме оти досега сите информации беа контрадикторни едни кон други..Прво не бива, па не, па се распаѓаме, па не се распаѓаме..Да почекаме па да видиме...
i markus kako sakas da ne ja razgoruvame temata koga ovoj od family vo 3-4 posta pod red provocira
fa997...времето ќе покаже кој е во право кој не без провокации...

pak ne me razbiras, celo vreme ti vikam za prviot pat koga dade informacii pa pogresi, pa sega po vtor pat pak si siguren, pa pak da ne ne ispadne kako sto kazuvas. nemam namera da te provociram navlegovme vo bezpotrebna diskusija nema vrska ke pocekame ponedelnik pa ke vidime kolku e vistina ova sto go kazuvate. da ja prekineme diskusijava tuka na ovaa tema poso djabe zborime dodeka ne vi se oficijalizira se.

На каков спорт ќе се преориентира Заев ? Пливање грбно со пречки ? :pos2:

Ako nekoj prv kaza nesto za ponedelnik jas beh taj, i jas najprv doznajah od site tuka so planovi ima i so ima dogovoreno, ama kazah ke socekam do ponedelnik i ke kazam sicko..... Normalno u ponedelnik site ke znaaate so kak ke e od drugi ne od mene, i ke ti kazam jas beh taj so prv go kazah tva za ponedelnik, znaci od mene ke treba da terate objasnuvanje ako ne daj boze ne izleze nisto so e nogo malenka verojatnosta kako so mi e kazano od pred 3 dena golem e optimizmo kaj mene i na tii so im veruvam i kazah se do detal a tuka ne mozam da kazam od nekoj drugi pricini tka da uzivajte

Heheheh kak so kaza ti ima matni raboti tuka i na mene na pocetok mi stana sumliva rabotta, ima nesto megu trujcata sponzore lani ama zaev kak so znam ak se najde ok sponzor dobar on ke dava pak pari na Strumica

Е зашо само ако се најде јак спонзор да дава ? Оти не дава ако нема јак спонзор ?
Лесно е кога ќе дојдат грците и ќе дадат 400.000 евра буџет, и Заев да се права фаца и да вика јас дадех пари.
Ај нека плива тама грбно со пречки, или поглед во далечина како шо вика Маркус па да не се замаре веќе со кошарка.

Ako nekoj prv kaza nesto za ponedelnik jas beh taj, i jas najprv doznajah od site tuka so planovi ima i so ima dogovoreno, ama kazah ke socekam do ponedelnik i ke kazam sicko..... Normalno u ponedelnik site ke znaaate so kak ke e od drugi ne od mene, i ke ti kazam jas beh taj so prv go kazah tva za ponedelnik, znaci od mene ke treba da terate objasnuvanje ako ne daj boze ne izleze nisto so e nogo malenka verojatnosta kako so mi e kazano od pred 3 dena golem e optimizmo kaj mene i na tii so im veruvam i kazah se do detal a tuka ne mozam da kazam od nekoj drugi pricini tka da uzivajte

Море пријателе знаеме сите дека ти прв си кажал се испотепа од фалење од прегеска те гледам ами сега што има врска кој кажа прв кој втор важно е да се најде спонзор нели а не ви тука се испотепате еде со друг меѓу себе кој лаже кој не.Инаку ај нека ви е честита Влаикидис гледам во денешен спорт има објавено дека потпишал со вас на една година и тоа е знак дека имате спонзор од следната сезона.:salut:

Nema veza nikoj ne se fale oti bee pocnale da mu vikat na tiveriopol oti lazal prethodno e za tva potencirah oti sum jas ama ne kazah nisto poveke samo kazah oti ponedelnik se ke e jasno samo kazah oti ke imame kosarka

Море пријателе знаеме сите дека ти прв си кажал се испотепа од фалење од прегеска те гледам ами сега што има врска кој кажа прв кој втор важно е да се најде спонзор нели а не ви тука се испотепате еде со друг меѓу себе кој лаже кој не.Инаку ај нека ви е честита Влаикидис гледам во денешен спорт има објавено дека потпишал со вас на една година и тоа е знак дека имате спонзор од следната сезона.:salut:
Еј да бе Лозар..........Власос е нов тренер на Струмица..ова е официјално..Абе Ицка заради тебе заборавив да го ставам ова...Инаку моментално престојува во Сириус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom