Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Плачки, плачки, па смешки, алал да ви е

Јас ви кажувам оти ќе има ептен добри спонзори и оти ќе биде се ОК.Имам сигурни извори :music3:

Абе ај шампиони сме нема шала .....

Иначе Христов имале од 4 одиграни 4 победи и требало да играт финале, ама демек имале слаба кош разлика и пуштиле друга екипа да игре финале, а они ќе играт за 3 место, и многу беше изнервиран вчера. :helou:

Маркус нема љутиш ама изгледе ти си нагилемио песимист шо го имам сретнано или не знам шо може друго да е работата......
Јас стварно незнам каде видовте песимизам..реков дека тоа е најдобрата варијанта..ако се сложат сите коцки..По сите дез/информации што очекувате... Што јас треба да размислувам кога газдата на клубот оди бо КФЕ и им вели дека ги испушта сите играчи и нема да се натпреварува во прва лига..Радикал ви ја пренесе истата информација...или се работи за уште една грчка заврзлама...Тројански коњ...или едноставно човекот сака внимание..

Ile ti ne jadi kaka nogo a za MARCUS so da kazam on si e flezan u film i kraj ne biva da go izvadas pesimist bil takov bil so da mu praame
Ицка нешто на мета сум ти овие два дена..?!

Абе ај шампиони сме нема шала .....

Иначе Христов имале од 4 одиграни 4 победи и требало да играт финале, ама демек имале слаба кош разлика и пуштиле друга екипа да игре финале, а они ќе играт за 3 место, и многу беше изнервиран вчера. :helou:
Доволно и е и 3то место.:smir:

Pa na meta ke si ka na site pozitivni postove polni so optimizam ti reagiras negativno ama aj nema veza

Pa na meta ke si ka na site pozitivni postove polni so optimizam ti reagiras negativno ama aj nema veza

da ne e drugo rabotata? marcus vi kazuva realno kako stojat rabotite, vas tuka nekoj ke vi pusti vodicka i vie na nego mu veruvate, pa posle istiot ke vi se izvinuva deka i nego go lazele, a tvrdese tuka deka informaciite mu se 100 % sigurni. sea pak probuva nesto ama ke vidime u ponedelnik dali ke ima pak izvinuvanje od negova strana?

Ќе читаш во понеделник дали е водичка, или е океан.

da ne e drugo rabotata? marcus vi kazuva realno kako stojat rabotite, vas tuka nekoj ke vi pusti vodicka i vie na nego mu veruvate, pa posle istiot ke vi se izvinuva deka i nego go lazele, a tvrdese tuka deka informaciite mu se 100 % sigurni. sea pak probuva nesto ama ke vidime u ponedelnik dali ke ima pak izvinuvanje od negova strana?

Druze ako ovoj post se odnesuva na mene vrati se 4-5 starni nazad pa ke vidis koj prv ja objavi informacijata pa posle komentiraj prvo vidi dali jas prv ja objaviv informacijata ili nekoj drug clen na forumot

Ќе читаш во понеделник дали е водичка, или е океан.

pa ti so mislis deka ti se sitam li sto momentalno nemate sponzor. ako ne e jaka strumica, MZT ke stane sampion - ne. i jas i site drugi pretpostavuvam ke sakaat jaka strumica poradi ubava kosarka, a i za podiganje na kvalitetot. imam kazano vo poveke postovi pogore, raspaganje na nekoj klub ne e od korist na nikogo

Druze ako ovoj post se odnesuva na mene vrati se 4-5 starni nazad pa ke vidis koj prv ja objavi informacijata pa posle komentiraj prvo vidi dali jas prv ja objaviv informacijata ili nekoj drug clen na forumot

ti ja objavi informacijata za LUKOIL, ova sum 200 % siguren, i ako ti teknuva eden vas clen vi napisa da ne letate vo oblaci, deka vo toj moment nemalo najdeno sponzor klubot. ko prvo kako mozes da mi kazes deka ne si ja objavil prv informacijata koga posle se izvini pred site i kaza deka te lazele vo vrska so vlaganjeto na toj sponzor.

pa ti so mislis deka ti se sitam li sto momentalno nemate sponzor. ako ne e jaka strumica, MZT ke stane sampion - ne. i jas i site drugi pretpostavuvam ke sakaat jaka strumica poradi ubava kosarka, a i za podiganje na kvalitetot. imam kazano vo poveke postovi pogore, raspaganje na nekoj klub ne e od korist na nikogo

ti ja objavi informacijata za LUKOIL, ova sum 200 % siguren, i ako ti teknuva eden vas clen vi napisa da ne letate vo oblaci, deka vo toj moment nemalo najdeno sponzor klubot. ko prvo kako mozes da mi kazes deka ne si ja objavil prv informacijata koga posle se izvini pred site i kaza deka te lazele vo vrska so vlaganjeto na toj sponzor.

pa koj rekol za LUKOIL za LUKOIL jas ja objaviv i vi se izviniv a za ovaa informacija za novata vrati se 4-5 strani pa ke vidis deka 2-3 clena imaat napisano za noviot sponzor pred mene a ne samo da provociras pusta voda neznam ti sto a ako se vratis poveke strani nazad koga se zboruvase za LUKOIL ke vidis i deka drugi clenovi bea zapoznati so taa situacija a ne samo da provociras

Abe ti stavi red u tvojo fan klub a tuka MARUCS nekoj pat so reagire nepotrebno reagire ja site clenovi neka bidat realni na FAN KLUB STRUMICA ke kazat oti sum u pravo se prava demek on se znaa nii nemame pojma od nisto on e taj so razbire se a nikoj nema protiv nego nisto a ti ne mora da stavas red kaj nas

Abe ti stavi red u tvojo fan klub a tuka MARUCS nekoj pat so reagire nepotrebno reagire ja site clenovi neka bidat realni na FAN KLUB STRUMICA ke kazat oti sum u pravo se prava demek on se znaa nii nemame pojma od nisto on e taj so razbire se a nikoj nema protiv nego nisto a ti ne mora da stavas red kaj nas
Ицка дефинитивно имаш нешто против мене...Треба ли да не ве информирам за ништо па вие правете си филмови..Инаку на овој фан клуб има неколку луѓе кои во секое време го знаат тоа што и јас..Струмикс, Кон-Ан, Тибериус, Христов знае доволно..Плус Радикал знае повеќе за Струмица од некои Ајдуци а не па членови на фан клубот.
А за редот ако не ти се допаѓа имаш админи...Иако според начинот на кој настапувате до сега некои требаше по 100 пати да бидат банирани.

Ti kazaa nemam nisto protiv tebe zaso da bi imal mislam oti i ne treba da redame nepotrebni postove tuka samo so nekoj pat ke si priznaas reagiras kak so ne treba ama nema veza ajde secena e temata so e do mene :smir::smir::smir::smir: primirje ak mislas oti imam nesto protiv tebe

pa koj rekol za LUKOIL za LUKOIL jas ja objaviv i vi se izviniv a za ovaa informacija za novata vrati se 4-5 strani pa ke vidis deka 2-3 clena imaat napisano za noviot sponzor pred mene a ne samo da provociras pusta voda neznam ti sto a ako se vratis poveke strani nazad koga se zboruvase za LUKOIL ke vidis i deka drugi clenovi bea zapoznati so taa situacija a ne samo da provociras

jas ti zborev za taa informacija so LUKOIL deka ti ja objavi prv. a za ovaa ne ti rekov deka ti si bil prviot, tuku deka pak si siguren vo nea, a eve drugite clenovi od strumica vikaat deka seute nisto ne se znae. i sto imam ja tebe da te provociram, sto imame ja i ti pa ja tebe da te provociram, samo komentirav ali nema vrska, uzivaj si ke vidime u ponedelnik kolku ti bile tocni informaciite

Abe ti stavi red u tvojo fan klub a tuka MARCUS nekoj pat so reagire nepotrebno reagire ja site clenovi neka bidat realni na FAN KLUB STRUMICA ke kazat oti sum u pravo se prava demek on se znaa nii nemame pojma od nisto on e taj so razbire se a nikoj nema protiv nego nisto a ti ne mora da stavas red kaj nas

jas ke ti kazam. marcus, strumiks i uste maximum 3ca znaat za strumica, drugite samo provocirate i spekulirate so informacii vo vrska so klubot, pa posle koga ke iskoci kako sto kazale tie sto gi napomenav, nigde ve nema. navrati se nekolku strani ponazad da vidis koga bese kazano deka ve prevzema epten jak sponzor koj bea tie sto go demantirase toa i dali ispadna kako sto kazaa oni, zatoa poleka malce so napadite

Ицка дефинитивно имаш нешто против мене...Треба ли да не ве информирам за ништо па вие правете си филмови..Инаку на овој фан клуб има неколку луѓе кои во секое време го знаат тоа што и јас..Струмикс, Кон-Ан, Тибериус, Христов знае доволно..Плус Радикал знае повеќе за Струмица од некои Ајдуци а не па членови на фан клубот.
А за редот ако не ти се допаѓа имаш админи...Иако според начинот на кој настапувате до сега некои требаше по 100 пати да бидат банирани.

definitivno ima. ne moze sekoj post da mu e protiv tebe. ne te branam samo ocigledno mu e krivo zatoa sto celo vreme mu gi demantiras dezinformaciite sto gi dava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom