Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како ќе си оди Богоев од Струмица кога уште немаме најдено ние плејмејкер ? ? ? Шо да не Соколов е поарен ... Ај нека остане Богоев у Струмица арно му е на него тука ... Незнам шо толко го мразате ? ? ? На мене мее омилен играч од Струмица ... Шо да не Грнето беше поарен ?:smir:

Па нели ќе сме биле појаки, нели најдовме јак спонзор, од каде сега тоа? веќе почнавме и со кошаркарите да преговараме, а сега пак се враќаме од почеток???
Без спонзор..да..Струмица сеуште нема спонзор...официјално...

Распад Система!!!Нема Библ,финансиски колапс и повеќето играчи се ослободени од обрврските

Распад Система!!!Нема Библ,финансиски колапс и повеќето играчи се ослободени од обрврските

Kaко бе распад система ??? Нели пишаше у веснико Спорт оти сме најделе спонзори ? ? ? Или само така си тропате глупости некој изненадување правате ? ? ? Мислам дека спонзорите се најдени ... но не се соопштени !:smir:

Kaко бе распад система ??? Нели пишаше у веснико Спорт оти сме најделе спонзори ? ? ? Или само така си тропате глупости некој изненадување правате ? ? ? Мислам дека спонзорите се најдени ... но не се соопштени !:smir:

А бе јас ти кажувам така как шо ми кажаа и на мене не ми се веруваше!!Дај боже да излезе некој спонзор!!

од каде тие нагли промени, од каде тие нови информации.
до пред саат два, пишувавме дека Кицулис ќе се враќа најверојатно, дека Влаикидис е новиот тренер?
Што се случи сега?

Абе како ќе си оди Богоев од Струмица кога уште немаме најдено ние плејмејкер ? ? ? Шо да не Соколов е поарен ... Ај нека остане Богоев у Струмица арно му е на него тука ... Незнам шо толко го мразате ? ? ? На мене мее омилен играч од Струмица ... Шо да не Грнето беше поарен ?:smir:

Богоев и така веќе не е играч на Струмица, сега е слободен агент.

до пред саат два, пишувавме дека Кицулис ќе се враќа најверојатно, дека Влаикидис е новиот тренер?
Што се случи сега?
Па погледни кој пишувал дека Кицулис ќе се враќа веќе неколку дена се пишуваат глупости од типот на Лукоил...Влаикидис беше врзан со новиот спонзор..без него го нема ни тренерот..нели?

Што се случи сега?

Ако не утре,у четврток би требало да има у весниците у врска со таа информација!!

Ја саа јас ќе ви кажам информација со Богојо правих мообет пред 2 саата, как прво преоднио рок завршува уше малце.. Струмица нема уште спонзори ни еден.. и он најверојатно ќе си оде од клубо му кажале на него нешто за на 17 јули а преоднио рок ќее завршан така да не се знаа оште дали ќе има спонзорс.. Нај загрееен е Алфа банк, али и тоа не е сигурно, а за тоа дека ЛУКОИЛ ќее нема вау...

А може ли да знаеме која е причината за таков 360 степенски пресврт на работите, таман се тргна на добро, а сега одеднаш пак сме најнепосакуваното???

Да бе, договории се саа да говорат тука на форумо така и ајде. Ќе има спонзор слушајте ми зборо.

Тоа ти се биле дечко се шпекулации, додека не потврдат со потпис може да кажам оти и бил гејтс е заентересиран за екипата.. Как шо кажа маркус не требаше да се пишат такви глупости од типот на ЛУКОИЛ и све остало..

Да бе, договории се саа да говорат тука на форумо така и ајде. Ќе има спонзор слушајте ми зборо.

јас ти кажувам така ми кажаа на мене!!Кој сака да се случе најлошото....дај боже да излезе оти грешам..

Ја саа јас ќе ви кажам информација со Богојо правих мообет пред 2 саата, как прво преоднио рок завршува уше малце.. Струмица нема уште спонзори ни еден.. и он најверојатно ќе си оде од клубо му кажале на него нешто за на 17 јули а преоднио рок ќее завршан така да не се знаа оште дали ќе има спонзорс.. Нај загрееен е Алфа банк, али и тоа не е сигурно, а за тоа дека ЛУКОИЛ ќее нема вау...

Како што знам, Алфа Банка сакам еден месец да преговара, да ја разгледа сосотјбата во клубот и во мак.кошарката, дали вреди да се вложи и кои се прдобивките. не е така едноставно да се фрлат така големи пари. е најверојатно затоа се вели дека после 10 јули ќе се знае новиот спонзор (ако го има де) и за тоа дека со кошаркарите ќе почне да се преговара после таа дата, а ако не се договорат ќе останат со прсто во устата, бидејќи преодниот рок е завршен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom