Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе ако знае некој нека каже кој е тај грчки спонзор шо ќе влезе во Струмица?

Абе ако си толко паметен марко кажи ти од дека е ? ај да те видам и паметнио шо си!

normalno deka znam deka e grcija .......zaso inace bi ti se smeel......

a ne znam zaso mi go izbrisavte postot koga sve bese na mesto....:toe::toe::toe:

ti energi si eden od podobrite forumdzii i nemam sto da ti zameram ama junanistan da go povrzuvas so sssr ili ti rusija e toa ne ti trebase.....

Ајде сега нека дојде господинот Радикал бој што толку многу се ситеше на нашето уништување, и нека даде некој стручен коментар оти е одложено за наредната година, така сигурно ќе му е кажат неговите јаки извори. :bip:

Абе ТУрчин! Ајде најди пост каде што реков или каде што се чита меѓу редови дека сакам да пропаднете.

ај па и ти одма сега да се јави дежурниот синоптичар за сосотојбата во клубовите од мак. кошарката, шо ќе каже и он е свесен оти ќе му падне ''угледот'' тука на форумот ама јеби га и тие синоптичарите за временската прогноза понекојпат грешат ем користат сателити итн

нека ни е вечен ЗАЕВ И ЛУКОИЛ

Абе вие сте луди бе? Се радувате за нешто што уствари не е. Дежурниот синоптичар што кажа се сеќавате? Дека овие спонзори ке напуштат и дека Лукоил нема да ви биде. ЈАС НИКАДЕ НЕ РЕКОВ ДЕКА НЕМА ДА НАЈДЕТЕ СПОНЗОР, ТУКУ ГИ КАЖУВАВ СИТУАЦИИТЕ КАКО ШТО СЕ. Немате доволно храброст и доблест да признаете дека се што ви кажав се испадна така. Ама храброста и доблеста е особина на големите луѓе, а Кољо и В...анус сите тука знаеме колку се далеку од карактеристиката голеем човек

Пишувате глупости..Каков Лукоил бре луѓе кои ги шири овие дезинформации...Има нешто ново ама ќе ве информирам кога ќе биде се сигурно..

Лукоил сигурно не е.
А кој е од БОПЈ незнам, име не ми кажаа.
Влаикидис е само тренер , не спонзор, а дали ќе биде и тренер на Струмица, незнам, ќе видиме...здравје.

Ајде Кољо, дежурни синоптичару, одговори ми сега зашто да е жив Лукоил? Кој е тука човекот што врска нема од состојбите во Македонската кошарка? Јас или ти и В...Анус???

ПС Баш ми е мило што најдовте спознор, што нема да гледам уште една екипа од рангот на Соколи и Торус во лигава...

Jas vikam.. 100 pati kje e podobro da go ignorirate Radical so nego na kraj ne se izleva.. ne mu obrakajte vnimanie i ne mu vrakajte na postovite i kje prestane da pise gluposti dosaden e veke site postovi mo se na nasta tema :pos2: :pos2:

Jas vikam.. 100 pati kje e podobro da go ignorirate Radical so nego na kraj ne se izleva.. ne mu obrakajte vnimanie i ne mu vrakajte na postovite i kje prestane da pise gluposti dosaden e veke site postovi mo se na nasta tema :pos2: :pos2:

Па не се излегува...од толку глупости што испишавте неможете три години од гомна да излезете, а не па со мене да излезете...види ги сите мои постови...се како што кажав се така излезе...каде ти е храброста да речеш дека сум бил во право? Немаш...затоа не ве бива сите, затоа ве множам со нула сите, зашто никакви квалитативни особини немате што можам да кажам дека сте луѓе кои вредат да бидат почитувани!

Па не се излегува...од толку глупости што испишавте неможете три години од гомна да излезете, а не па со мене да излезете...види ги сите мои постови...се како што кажав се така излезе...каде ти е храброста да речеш дека сум бил во право? Немаш...затоа не ве бива сите, затоа ве множам со нула сите, зашто никакви квалитативни особини немате што можам да кажам дека сте луѓе кои вредат да бидат почитувани!
Sto si bil vo pravo be eve ziv primer za Grncarov rece deka NAJOFICIJALNO GRNCAROV POTPISAL ZA MZT a nema potpisano za nieden klub seuste e sloboden igrac ajde kaj ti e sega hrabrosta da priznaes deka ne si bil vo pravo? Ne ne priznavas ti... :drk:,neli kje se raspadnese Strumica2005? Eve gledam veke raspadnata e.. neli MZT imase povekje budzet od Strumica? Abe ajde kako malo dete si.. ps kolku godini si 30-40????:nesvest:Za kakvi kvalitetni osobini zboruvas be.. aj da ne ti gi baram prethodnite postovi sto pcuese sto vikase SELLLLL itn.... ti izgleda namesto pamet vo glavata imas pamuk :).

jas kako najupateni za da zborat za strumica gi smetam marcus i strumiks, i dvajcata kazaa deka ne e vlezen LUKOIL tuku najverojatno ke vleze sponzor od juzniot sosed, a vie 100 pati prasavte dali se sigurni, da ne se zaebavaat... eve od nivnite postovi sto moze da se izvlece ako si normalen covek - seuste nisto ne se znae, najverojatno ke imate sponzor, pocekajte denovive ke se znae se konkretno. i ti toni montana ni sam ne znaes sto pravis na forumov. od site 1500 postovi 1498 ti se provokacija ili na radical, ili na marko.... ako tolku ja sakase strumica ke napisese edna pametna rabota, kako na primer nekoe novo zasiluvanje, a ne samo da provociras

jas kako najupateni za da zborat za strumica gi smetam marcus i strumiks, i dvajcata kazaa deka ne e vlezen LUKOIL tuku najverojatno ke vleze sponzor od juzniot sosed, a vie 100 pati prasavte dali se sigurni, da ne se zaebavaat... eve od nivnite postovi sto moze da se izvlece ako si normalen covek - seuste nisto ne se znae, najverojatno ke imate sponzor, pocekajte denovive ke se znae se konkretno. i ti toni montana ni sam ne znaes sto pravis na forumov. od site 1500 postovi 1498 ti se provokacija ili na radical, ili na marko.... ako tolku ja sakase strumica ke napisese edna pametna rabota, kako na primer nekoe novo zasiluvanje, a ne samo da provociras
Auf ti kje mi kazis sto pravam na forumov vcera se registrira i site postovi ti se na nasata tema,kako ne ti e sram ti da zboruvas za provokacii? Vie non stop provocirate na nasata tema vi rekov kje se raspadnete Grne e nas.. i red drugi gluposti.. Strumica nema tradicija navivaci sponzor MZT ima ova ona... a nisto nemate .!. ZA ZALENJE STE BE ALOO!:nesvest:

Auf ti kje mi kazis sto pravam na forumov vcera se registrira i site postovi ti se na nasata tema,kako ne ti e sram ti da zboruvas za provokacii? Vie non stop provocirate na nasata tema vi rekov kje se raspadnete Grne e nas.. i red drugi gluposti.. Strumica nema tradicija navivaci sponzor MZT ima ova ona... a nisto nemate .!. ZA ZALENJE STE BE ALOO!:nesvest:

a poso gledam deka si registriran veke 3 godini na forumov, te molam najdi mi go postot kade sto ti kazav deka ke se raspadnete, tocno e rekov deka grne ke dojde kaj nas i ne se znae golemi se sansite da dojde, tocno e kazav deka imame tradicija kako navivaci - i pak sum vo pravo, i posle poslednovo kazano od tvoja strana, jasno mi e za kakov nisok neintelgenten momak stanuva zbor.

Utre site igraci ke bidat vo Strumica na pregovori kako so mi kazaa sponzori na ekipata ke ima poveke nema da bide samo lukoil tuku i bucim, alfa banka, ograzden i nekoj grk.Panirano bilo deka budzetot na klubot ke bil 700000 evra pa ke vidime utre dali e tocno ili ne.Za jas da se uveram kolku e tocen mojot izvor mu se javiv na Tasovski a toj isto taka mi potvrdi deka ke ide utre vo Strumica deka mu kazale i nemu isto.No me plasi toa deka Grne neznae nisto a mozebi i ne se planira na nego za narednata sezona ili pak toj im ima kazano deka ke igra u MZT.Inaku Darko i Viktor se vo Strumica i tie kazaa deka veke imalo sponzori. Pa ke vidime utre ke se znae konecno sto i kako ponatamu i so kakva ekipa ke prodolzi Strumica.Se nadevam deka sepak mojota informacija ke bide tocna a za sigurno ke vi pisam utre kaj 5 , 6 casot koga i se ke bide poznato

од претходниот мој пост би го избришал Лукоил нека остане само да живее Зоран Заев :wink:

а бидејќи вчера така беше кажано (не лично на мене) за лукоил без причина да провоцирам го напишав тоа , но денеска разговарав со тројца играчи на КК СТРУМИЦА и тие ми рекоа дека многу близу да не речам готова работа е соработката со грчка банка (АLPHA BANK), но дека и тие се уште немаат подетални информации околу конечниот сооднос на вложени средства

Utre site igraci ke bidat vo Strumica na pregovori kako so mi kazaa sponzori na ekipata ke ima poveke nema da bide samo lukoil tuku i bucim, alfa banka, ograzden i nekoj grk.Panirano bilo deka budzetot na klubot ke bil 700000 evra pa ke vidime utre dali e tocno ili ne.Za jas da se uveram kolku e tocen mojot izvor mu se javiv na Tasovski a toj isto taka mi potvrdi deka ke ide utre vo Strumica deka mu kazale i nemu isto.No me plasi toa deka Grne neznae nisto a mozebi i ne se planira na nego za narednata sezona ili pak toj im ima kazano deka ke igra u MZT.Inaku Darko i Viktor se vo Strumica i tie kazaa deka veke imalo sponzori. Pa ke vidime utre ke se znae konecno sto i kako ponatamu i so kakva ekipa ke prodolzi Strumica.Se nadevam deka sepak mojota informacija ke bide tocna a za sigurno ke vi pisam utre kaj 5 , 6 casot koga i se ke bide poznato

Лелееееееееееееееееееее 700 000 евра буџет лелееееееееееееееееее ..... Дај боже да е точно .... Белќи ќе направаме некоо квалитетна екипа ... :vozbud::vozbud::vozbud: Само дај боже да е точно ...

ОхООоОоОо ако е точно тоа ајде .. 700.000 евра буџет не е малку бе само да е точна информацијата.....

oooo 700 000 evra tv e para ama samo da e tocna informacija...... i ajde molam vi se aerodromci ojdejte si na vasio fan klub .. i tama pisajte.... a tuka .... ako imate da kazeto nesto vo vrska so klubo kazejte:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom