Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Монтана може ли да си ги средиш малце постовиве и да не провоцираш?
Што кој к,р мораш да го споредуваш МЗТ во секој пост со Струмица?
Престани да провоцираш глеј си работа и не го мешај МЗТ во оваа ваша сегашна ситуација.На крај краева ти од кај знаеш дали ќе имаме поголем или помал буџет од вас?Споредувај се со соколи и торус...
Sto se isprovocira be ti pa tolku? Koj vi e sponzor na vas aj gledaj ja realnosta malku gledam site ste se naostrile Strumcia nema sponzor.. gotovo kje se raspadne neznam ti so, poglednete se vie prvo posle komentirajte za nas ajt.

Sto se isprovocira be ti pa tolku? Koj vi e sponzor na vas aj gledaj ja realnosta malku gledam site ste se naostrile Strumcia nema sponzor.. gotovo kje se raspadne neznam ti so, poglednete se vie prvo posle komentirajte za nas ajt.

Eeeee прост народ значи.
Ај најди го постот кај што сум напишал дека ми е мило што струмица ќе се распадне.

Ние нема што да се погледнеме.Си знаеме све што се случува кај нас.Вака така ние ќе ја изгураме и наредната сезона и уште многу после нејзе.А вие незнам.

Не ти некој твој колеги се радуваат..

Не ти некој твој колеги се радуваат..

Секој што е нормален и што сака кошарка не се радува на ваква ситуација.Така да ова ви се само празни муабети.

иначе ја лично би се радувал само на распад на работнички :)

I koj ke mu bide konkutent na Feni odgodina???Poarno uste sega da ja slavime odbranata na titulata...

p.s Ne e provokacija dee ozbilen sum

I koj ke mu bide konkutent na Feni odgodina???Poarno uste sega da ja slavime odbranata na titulata...

Мислиш дека Работнички би се бламирал во БИБЛ?:nesvest:
П.С Да бидеме искрени ама ....Да не се налути Штерјо:pos2::pos2:

I so tolko MZT da ne se posalam od nas.. pak kje sme dobri so vie ga napraviite gotovo Strumica se raspadna cekajte jas mislam oti playoff odgodina sekak igrame! So MZT da ne imat pogolem budzet od nas? Ne se sekirajte kje bide :)
Edit: Cedevita kolkav budzet ima a Strumica kolkav budzet ima? I pak gi pobediime uzivajte ne se nervirajte tolko.

momentalno da

Не е штосот во моментот да имаме буџет како на МЗТ...:nesvest:

vie nemate ni pola od toa sto go ima mzt sega :tapp:

Па чекајте бе оште кај нај ништо не е сигурно, шо праваме ако дојде некој моќен спонзор?

Eeeee прост народ значи.
Ај најди го постот кај што сум напишал дека ми е мило што струмица ќе се распадне.

Ние нема што да се погледнеме.Си знаеме све што се случува кај нас.Вака така ние ќе ја изгураме и наредната сезона и уште многу после нејзе.А вие незнам.
I ti si zadovolen so toa sto kje ja izguras godinata a.. dobro de za vas i toa e uspeh.PS sto nema Strumica sto ima MZT za da se raspadneme ili da ne opstaneme vo makedonskata prva liga a? NISTO! Nie barem osvoivme titula vie so ku*ot vo race ostanavte i provocirate samo toa e vistinata brat znam deka boli ama toa e toa :toe:

Мислиш дека Работнички би се бламирал во БИБЛ?:nesvest:
П.С Да бидеме искрени ама ....Да не се налути Штерјо:pos2::pos2:

Abe da ne se naluti sopstvenikot na Feni ta ni sterijo ce vide ni nis...
A ti od koga pocna za Rabotnicki da se kotis?Mislev ke mi prerece nes za Strumica a on mi se smee za Rabotnicki...PA i se kleste :toe::tapp:

momentalno da

vie nemate ni pola od toa sto go ima mzt sega :tapp:
Aham znaci MZT ima momentalno budzet nad 600.000 evra a? Epa super ajde kje ve videme dogodina sto igraci kje imate i dali kje se izborite za playoff :):):).PS koj i da e sponzor na Strumica ne mi e bitno mene jas kje navivam od se srce za klubot i kje se nadevam na najdobroto za nego! A vie samo nadevajte se deka kje se raspadne :pusk:

Abe da ne se naluti sopstvenikot na Feni ta ni sterijo ce vide ni nis...
A ti od koga pocna za Rabotnicki da se kotis?Mislev ke mi prerece nes za Strumica a on mi se smee za Rabotnicki...PA i se kleste :toe::tapp:
Јас се котам за Работнички?Само ти реков,ако Струмица не најде моќен спознор,конкурент ќе имате во Работнички...А за Струмица верувај срцето ме боли веќе...И не сакам ни да се јавам да прашам како стојат работите оти го знам одговорот...Подобро ќе почекам уште 1-2 дена и ајде....Ќе знам имаме спонзор или немаме...
П.С Ветувам ако во Струмица има кошарка наредната сезона(со било каков ТИМ)ќе бидам на секоја утакмица...

Да немаме ни денар буџет бидејќи сме во потрага по нов спонзор...А тројцата финансери за вашиот Мзт се....
П.С 50 разлика.ПСТ...

trojcta da sakaa ke ostane kako sponzori!!! neli trebase denes da se kaze koj e sponzorot ????? HRISROV 50 RAZLIKA AMA NE SE RASPAGAMEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! KOJ NA KOGA TREBA PST SEGA DA MU KAZE???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom