Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Фа997 колку замара ни он не е свесен, како трактор на горнина е. историја имале, да имате, ама без шампионска титула.
уф бе, се радуваш на нашето пропаѓање, но гадно се лажеш нема да дозволиме тоа да се случи, верувам дека ќе се најде спонзор.
Очигледно за две години си наби комплекс наречен Струмица.
МЗТ Фон Универзитет 85-135 Струмица (во среде Скопје, 50 разлика, како на сон).
Доста е. ај 3...2...1...АУТ од темата ФанКлуб - Струмица.
Ако имаш нешто корисно да кажеш, слободни напиши па да разговараме, а не да провоцираш и да се ситиш на нашата лоша состојба.
знаеш после дождот иде сонце.

TIA SO SAKAAT PROPAGANE NA BILO KOJ KLUB VO MAKEDONIJA VO NIKOJ SLUCAJ NEMOZAT DA SE NARECAT VISTINSKI LJUBITELI NA KOSARKATA.NIE NE SME NEKOJ REAL I BARSA PA DA KROIME NEKOE SMRTNO RIVALSTVO.BIDEJKI AKO A NEMA STRUMICA POSLE NEKOE VREME KE GO SNEMA I FENI,A AKO GO SNEMA FENI POSLE KE JA SNEMA I STRUMICA.ZATOA TREBA DA SME SREKNI NA SEKOJ NOV RODEN TIM.SE RADUVAM NA NOVITE TIMOVI KAKO OVCE POLE I PRILEP MAKAR DA TIE I MU BILE SERIOZEN KOKURENT NA FENI ODGODINA :helou:

Повеќе конкуренцика сепак подбра игра ке има , ај лав дет :)
Барем ке гледаме квалитентна кошарла , без поткупувања и д.р (да се надеваме)

TIA SO SAKAAT PROPAGANE NA BILO KOJ KLUB VO MAKEDONIJA VO NIKOJ SLUCAJ NEMOZAT DA SE NARECAT VISTINSKI LJUBITELI NA KOSARKATA.NIE NE SME NEKOJ REAL I BARSA PA DA KROIME NEKOE SMRTNO RIVALSTVO.BIDEJKI AKO A NEMA STRUMICA POSLE NEKOE VREME KE GO SNEMA I FENI,A AKO GO SNEMA FENI POSLE KE JA SNEMA I STRUMICA.ZATOA TREBA DA SME SREKNI NA SEKOJ NOV RODEN TIM.SE RADUVAM NA NOVITE TIMOVI KAKO OVCE POLE I PRILEP MAKAR DA TIE I MU BILE SERIOZEN KOKURENT NA FENI ODGODINA :helou:

Потполно се согласувам, потребна е конкуренција за напредок и квалитет, среќа, кошарката во изминативе 2 години значително добива на конкуренција, а и самите осеќате колку поинтересно станува. конечно веќе не се знае шампионот уште на почетокот на сезоната (Фершпед Работнички). би сакал и Пелистер и МЗТ да направат доста конкурентни тимови, да постои онаа напнатост и незивесност.
исто и јас, тотално го поддржувам зголмувањето на лигата за 12 екипи, сега имаме две нови сигурни Поп Спорт и Торус кој верувајте сакам да видам што и каква конкуренција ќе донесат на терените.
А другите два клуба Овче Поле и Баскет Прилеп се на жолто светло, да се надеваме дека зеленото ќе запали па да имаме повеќе утакмици во едно коло и поголема конкуренција.
особено е добро што овие два клуба се од внатрешноста на државата па така кошарката ќе се прошири низ повеќе делови во Македонија и ривалството ќе расте.

Abe taman e i toa ali ako nema sponzor koj ke mu dava na Taso plata?Ispod 3000 evra sigurno ne e.Od kade taa suma ako nema sponzor.Upravata sama ke go pusti bez osteta bidejci ako Tasovski zaigra drugata sezona a ne bide isplaten za toa slobodno moze da ja tuzi Strumica i da ve ogolti.
Takada vo slucaj da ne najdite sponzor,upravata ke gleda da se oslobodi od Tasovski i pokraj toj dvogodisen dogovor.
Nesto slicno so se sluci so Mirakovski i Avramovski vo CSKA koga pocina sponzorot a nemozea da najdat nov.I dvajcata imaa dogovor pa bea pusteni bez nikakva osteta:smir:

Јас одамна го имам слушнато муабетото за Тасов во Фени, дури и самиот изјавил дека следната сеозна ке си одел од Струмица (ова е уште пред почетокот на финалната серија)

Фа997 колку замара ни он не е свесен, како трактор на горнина е. историја имале, да имате, ама без шампионска титула.
уф бе, се радуваш на нашето пропаѓање, но гадно се лажеш нема да дозволиме тоа да се случи, верувам дека ќе се најде спонзор.
Очигледно за две години си наби комплекс наречен Струмица.
МЗТ Фон Универзитет 85-135 Струмица (во среде Скопје, 50 разлика, како на сон).
Доста е. ај 3...2...1...АУТ од темата ФанКлуб - Струмица.
Ако имаш нешто корисно да кажеш, слободни напиши па да разговараме, а не да провоцираш и да се ситиш на нашата лоша состојба.
знаеш после дождот иде сонце.

Пошто не знаеме што значи оваа споредба, поради поголемото твое искуство со трактори би сакал малку да ни ја подобјасниш.

Нас неможе некој да ни набие комплекс сега. Ние си имаме комплекс наречен Работнички...а за Струмички комплекс не е можно, пошто ние не сме ни конкуренти за титула, така да не сте ни набиле комплекс верувајте. И ниту ФА997 ниту јас, ниту пак друг не приметив дека ви се сити за евентуалната пропаст, туку поради недостиг на проверени информации, кои како што гледам вие ги имате, кажуваме тоа што сме прочитале и разбрале. Дали сум доволно јасен?

ZATOA TREBA DA SME SREKNI NA SEKOJ NOV RODEN TIM.SE RADUVAM NA NOVITE TIMOVI KAKO OVCE POLE I PRILEP MAKAR DA TIE I MU BILE SERIOZEN KOKURENT NA FENI ODGODINA :helou:

Точно, треба да сме среќни за секој нов тим...но никако на овој начин. Неможе третолигаш директно да влезе во прва лига. Оние во втора лига што се по 5 години, што изгинаа за да стигнат во прва лига тогаш се потценуваат. Лани Маврово влезе така на диво и видовме што направи. Дали би било во ред сега да дојдат, да дадат пак 10.000 евра и пак да влезат? Секаде во светот има правила за влез во лигите и неможе ние да измислуваме сега топла вода. Значи сега Мзт или било кој друг тим на кој не му се свиѓаат одлуките, напушта лига сред сезона, ја прави лигата нерегуларна, доаѓа следна сезона дава пари и хоп у прва лига. Тоа е срамота. Друга работа, 12 екипи, тоа се минимум 100 домашни играчи, а гледате квалитетот на домашните играчи едвај може да покрие 6 екипи. Све е другото Соколи и Маврово класа. Јас сум бил и ке бидам секогаш за 8 екипи, квалитетот така се групира а не се разводнува.

Јас одамна го имам слушнато муабетото за Тасов во Фени, дури и самиот изјавил дека следната сеозна ке си одел од Струмица (ова е уште пред почетокот на финалната серија)

Пошто не знаеме што значи оваа споредба, поради поголемото твое искуство со трактори би сакал малку да ни ја подобјасниш.

Нас неможе некој да ни набие комплекс сега. Ние си имаме комплекс наречен Работнички...а за Струмички комплекс не е можно, пошто ние не сме ни конкуренти за титула, така да не сте ни набиле комплекс верувајте. И ниту ФА997 ниту јас, ниту пак друг не приметив дека ви се сити за евентуалната пропаст, туку поради недостиг на проверени информации, кои како што гледам вие ги имате, кажуваме тоа што сме прочитале и разбрале. Дали сум доволно јасен?

Точно, треба да сме среќни за секој нов тим...но никако на овој начин. Неможе третолигаш директно да влезе во прва лига. Оние во втора лига што се по 5 години, што изгинаа за да стигнат во прва лига тогаш се потценуваат. Лани Маврово влезе така на диво и видовме што направи. Дали би било во ред сега да дојдат, да дадат пак 10.000 евра и пак да влезат? Секаде во светот има правила за влез во лигите и неможе ние да измислуваме сега топла вода. Значи сега Мзт или било кој друг тим на кој не му се свиѓаат одлуките, напушта лига сред сезона, ја прави лигата нерегуларна, доаѓа следна сезона дава пари и хоп у прва лига. Тоа е срамота. Друга работа, 12 екипи, тоа се минимум 100 домашни играчи, а гледате квалитетот на домашните играчи едвај може да покрие 6 екипи. Све е другото Соколи и Маврово класа. Јас сум бил и ке бидам секогаш за 8 екипи, квалитетот така се групира а не се разводнува.
Еј абе не се секирај знаеме за тебе ти имаш се слушнато...Ти се знаеш,никој друг незнае...оК е...Ама финтата е што Диме има роднини тама во Росоман и можеби се напил малку и почнал да лудува и сега право во ФЕНИ е...А за тоа што измислувате така рекол:Навикнете се да ме гледате,зошто ќе ме гледате се или така нешто,тоа се чисти лаги..ГО СЛУШНА СО СВОЈ УШИ,НЕ ! Па тогаш не збори(Радикал тоа не се однесува за тебе туку за Кавадарчани,тоа погоре е за тебе).

Да Атанасе точно е Диме зима повеќе од 3 000 и ако нема јак спонзор ќе нема кој да му плати и ќе го пуштат да си оди...А ти ФА997 доста знаеме дека се радуваш на наш распад,и ако се случи тоа ќе ни се качеш на глава,тоа не би го рекол и за Радикал....И ВЕ МОЛАМ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЈА СЕРЕТЕ ТЕМАТА !!!!!!!

Нема да пропадне Струмица гледам тава фа997 ного ѕипа смири се малце оти пак ќе сте последна дупка нии ќе си нааме спонзори и тава добри ќе видате.. Само нем после па да ве тепаме 150-50 .. па да плачате..

Прочитете кој има Вест денешен да видете што пишува.Се врака влаикидис со финансиска подршка така нешто,како и кицулис гоцевски и хаџи-василев,но интерес пројавил и мираковски.

Прочитете кој има Вест денешен да видете што пишува.Се врака влаикидис со финансиска подршка така нешто,како и кицулис гоцевски и хаџи-василев,но интерес пројавил и мираковски.
Абе Јоцо сега читах на спорт на вест веб сајто нема такво ништо..

Тооооооооооооооооооооооооооооо .... Сега можат ... да ни јадат .... Чим купуваме играчи значи веќе има парички :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

А ти ФА997 доста знаеме дека се радуваш на наш распад,и ако се случи тоа ќе ни се качеш на глава,тоа не би го рекол и за Радикал....И ВЕ МОЛАМ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЈА СЕРЕТЕ ТЕМАТА !!!!!!!

aj te molam citiraj mi go postot koga kazav deka mi e milo ako se raspadne strumica ziti mene, poso gledam ti i traktoristot se praite mnogu pametni. ko prvo site postovi mi bea izvedeni od vasite, jas ne mozam da znam koj ke dojde ili ke si otide od strumica, vie gi kazuvavte tie informacii i jas vrz osnova na tie informacii komentirav.

Ej aj стига саа со тии офтопици сааа вратејте се на ФАН КЛУБ СТРУМИЦА :vozbud:

Нема да пропадне Струмица гледам тава фа997 ного ѕипа смири се малце оти пак ќе сте последна дупка нии ќе си нааме спонзори и тава добри ќе видате.. Само нем после па да ве тепаме 150-50 .. па да плачате..

ПСТ!

Јас како што прочитав Валикидис бил со овој вашиов грк спонзор (не му го имам запамтено името) во Софија на ждрепката и преговарале за да се врати како тренер. Ако се врател, ветил и некоја парична помош и му ги кажал желбите, а тоа се, Хаџивасилев, Гоцевски, Кицулис и Мираковски (значи Влаикидис го сака Мираковски, а не Мираковски Струмица) ама колку од ова ке се исполни не се знае, пошто тој Влаикидис не е Фил Џексон па заради него да се залепат спонзори од 500.000 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom